Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. marts 2019

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Vores bedste tømmermændsretter fra 2011 – because we care!

Familiefaren

DISCLAIMER: Har du absolut ingen adgang til junk food, bør du stoppe med at læse nu!

Nytårsaften er overstået, stue og køkken er et stort mess, du har historiens værste tømmermænd og alt virker fuldstændig uoverskueligt – men fat mod, din nærmeste Aldi, Fakta eller Netto har sikkert åben, og vi har sikret, at du hurtigt kan finde de bedste Gastromand-opskrifter fra 2011 mod tømmermænd.

Alle er til at finde ud af – selv med et minimun af hjerneaktivtet. I lyset af, at det er søndag den 1. januar, kan det desuden sagtens tilgives, at du bruger frosne fisk til “Fish N Chips” – idag gælder dem nemlig bare om at overleve – god bedring og godt nytår fra os 4!

1. Klassisk Gastromand-burger

Klassisk GM Burger

2. Fish ‘n’ Chips – wrapped british style

Fish n

3. Croque Madame – klassisk fransk tømmermændsmad

Croque Madame – klassisk fransk tømmermændsmad

Vi anbefaler rigelige mængder med cola og salt i form af chips, peanuts el. lign mens maden laves…

Velbekomme – vi ses forhåbentligt mange gange i 2012!

Kommentarer

  1. Is it takeaway lads??? :-) If so, I like to order # 1 and # 2.
    Godt nytår, håber I kom ind i det.

  2. Hej Søren, tak og i lige måde – det kunne jo være begyndelsen på et karriereskift for Gastromand – eller en udvidelse GM-Catering :-) Jeg hoppede selv på nr. 3 efter ønske fra min bedre halvdel, men puha, det er hårdt at lave mad med tømmermænd…

  3. Jeg vil glæde mig til GM-Catering in DK :-).
    Jeg tog selv en hjemmelavet nr. 2, hvilket egentlig var opkvikkende.

    • Ja den er slet ikke værst, navnlig hvis man har noget friskfanget torsk!

  4. Kristine

    Her blev det 3’eren. :) Man skulle jo være et skarn ellers, når man ovenikøbet havde gruyere i køleskabet. Har vist nævnt det herinde før, men denne ret kan også anbefales som fremragende tømmermændsmad: http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=5540 (dog finder jeg det ikke nødvendigt at komme sukker i ….)

Smid en kommentar