En uge med kogebogsshoot
Så blev det sgu alvor! Danmarks længste (og dyreste?) indkøbsseddel skulle omdannes til ca. 75 retter som landets ypperste madfotograf Columbus Leth skulle forevige til den kommende Gastromand-kogebog!
Det blev til en uge hvor Gastromand-sammenholdet blev sat på prøve med masser af skældsord, blod, sved, men naturligvis ingen tårer – vi er vel mænd?!
Men også en fantastisk uge hvor lækre råvarer fra blev omdannet til retter i et hidsigt tempo og skyllet ned med rigeligt go’ kaffe, øl og vin!
Tak til HWL, SousVide og Cibumic for det sejeste gear, Torvehallerne for råvarer fra øverste hylde, Riedel for de lækreste vinglas og Otto Suenson for vin til at fylde i dem!
Resultatet må du i øvrigt vente til oktober med at se:)
#OneBookToRuleThemAll
Stik os en kommentar-
Ud over røg og kød: Er det PhaseOne, vi kigger på og igennem?
Kommentarer