-
Esdragon
Vokser villigt i det sydøstlige Danmark på friland. !. år som en sølle undskylning for sig selv, andet år går det nogenlunde og 3. år står der nærmest en meterhøj busk og oser langt væk. Jeg har en fornemmelse af at den kan brede sig som bare det. -
Den er bare perfekt.
Men, hvordan kan det være at opskriften her på siden er forskellig fra den i har i jeres bog?
-
Jeg havde lavet den helt perfekt sovs og skulle lige til at gå igang med spisning, ville lige varme den op inden vi gik til bords, og smadret hele sovsen fordi der ikke beskrevet det i opskrifts fremgangen, dog stod det et godt styk nedenunder men det er forsent når man når dertil.Så formidling var enorm ringe og derfor får den 0 stjerner fra mig
-
Man laver sku da heller ikke en opskrift for at læse slutningen når man er færdig. Man læser den da igennem inden man laver den. Det er vist mere en fejl40 end en opskrift fejl -
Det er da din egen fejl for ikke lige at læse tingene ordentligt igennem før du bare begiver dig ud i sådan et projekt!!!
Det er sku da heldigt at du ikke arbejder med sprængstof, så kunne det da godt være at nogen ville få sig en overraskelse, nok ikke lige dig, du ville nok ikke lige ligge mærke til det, men naboen ville da nok kunne sværge på, at hvis dit hjem skulle ryddes, så ville du nok have fortalt om det… ;)
-
-
-
kan man bruge ghee istf at stå og fedte med at klare smør
-
Kan man lave saucen dagen før eller forberede den tidligt på dagen og så bruge den om aftenen? :-)
-
Det skal altid laves som det sidste LIGE inden servering :)
-
-
Nem og smager fantastisk ☺️ -
Er det dårligt at bruge håndmixer? Siden man aldrig ser en opskrift på rigtig bearnaise hvor der er brugt håndmixer? -
Sousvide.. 58 grader.. en pose med smør, en med essense, en med blommer.. blandes med stav blender.. boom.. perfekt resulat.
-
Suveræn måde at spare beholdere på. 👍🏻
-
Yes! Og den er idiotsikker😉
-
Nb! Jeg laver den i et glas (stort nok tik at jeg kan komme blenderen ned i. Jeg kommer æggeblommerne i bunden. Forsigtigt lægger jeg smører i 1/2 cm tykke skiver forsigtigt ovenpå (så æggeblommerne ikke går i stykker), dernæst bearnaiseessens, på med låget, ned i sous viden som er klar på 60C°. Det står i en 1/2 time, så er alt smørret smeltet. Blendere kommes helt ned i bunden af glasset, blender stille og roligt op og vupti så har man den bedste bearnaise😉
-
Det virker som rigtig spild af penge, og en del ekstra bøvl :P
-
-
Fantastisk opskrift, har sværget til jeres opskrift og derfor blevet bearnaise mesteren i familien. men i har da opdateret den fornyeligt.
Hvorfor ?
Den gamle var perfekt.
Selv om jeg altid har brugt skalotteløg, skrev i før at det var lige meget. Er i blevet klogere eller ? -
Troede, at det var svært at lave bearnaise, men med en super nem opskrift og god forklaring:-) fik jeg lavet en ret god bearnaise. Fra nu af står den kun på hjemmelavet bearnaise hjemme hos os:-)
-
Vi elsker den her opskrift hjemme god os. Har efterhånden lavet den nogle gange, og den lykkes hver gang. Første gang jeg lavede bearnaise, var efter den her opskrift, og den gav mig blod på tanden til at fortsætte
Vi elsker syren fra essensen op mod fedmen fra æggeblommer og smør
Vi køber aldrig en færdig bearnaise igen :)
Manden elsker den så meget, at han efterspørger den når vi skal have en god bøf
Comments