Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

Vin
5 kommentarer

VIDEO: Hvor shopper du vin? Undskyld!? Sagde du Fakta?

VIDEO: Hvor shopper du vin? Undskyld!? Sagde du Fakta?
Gastromand

Der skal shoppes vin til weekenden! Hvad gør du normalt? Er det hos din vinpusher? Hos en lokal vinforhandler? I et supermarked? På nettet eller et helt fjerde sted? På Gastromand har vi prøvet alt og smagt temmelig meget vin efterhånden – men vi mangler dog et enkelt sted…

Inden vi røber for meget så synes vi lige du skal starte med at se denne video og så lad os høre hvad du synes.

 

 

Okay! Fik I det med? Det er vine fra Fakta, som vi på Gastromand faktisk aldrig har drukket og som de medvirkenede tilsyneladende synes virkelig godt om. Nu ser vi nok kun et lille udkast af de medvirkende reaktioner, men alligevel skyder de temmelig højt, så det må jo smage ret godt.

Nu var jeg desværre ikke med her, men det er sgu lidt sjovt når værten som er skuespiller overtaler gæsterne til at lytte til vinen? Her skal de have ros for originalitet og komisk påfund. Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg nok skulle have gennemskuet ham :-)

Du skal lytte til vinen! LOL…

Om jeg kunne have afsløret at vinene ikke lå til de 300-400 kr. som deltagerne gættede på ved jeg ikke – men det er nemlig temmelig svært når omgivelserne er helt rigtige.

Velkommen til skjult kamera…

Vi vil godt afsløre, at vi faktisk til tider køber vin i Fakta, hvilket skyldes at Webmasteren bor lige overfor en Fakta i Hasseris. Hans favorit er Indomito som vist også er med i filmen her, hånden på hjertet er det en decent Pinot Noir til fornuftige penge, og i en blindsmagning så kunne den snildt vurderes til at være langt dyrere. Ellers er det ikke det helt store vi shopper vi i Fakta, men det burde vi da overveje det næste gang den skal stå på hygge en fredag aften.

Ellers har de en ret god side, som tager udgangpunkt i hvad du vil spise, hvilke type vin du vil have, pris og så til sidst nogle gode bud og det fungerer faktisk ret godt – du finder den her.

Faktas Vinguide…

Jeg vil lige slutte af med at fortælle, at vi har lavet dette indlæg i samarbejde med Fakta og at vi desværre ikke nåede at deltage i denne gag – selv om det nu kunne have været meget sjovt.

Du kan følge hele kampagnen her.

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Moulesfritescph

  Jeg taler også med min fremover. Og måske med Juul’s i den anden ende af gaden ;-)

  • Og måske lytter du også til den? :-) Hehe…

 2. Fynboen

  Fakta har lavet en Lidl! Jeg er vild med det.

  • I en lidt forbedret udgave og lidt sjovere må man sige, jeg dufter også til vinen fra nu af 😊

   • Fynboen

    Jeg taler med min. :-D

Smid en kommentar