#tuesdayGT XV: Mio min Mio med tomatkerner og olivenolie | | Gastromand.dk #tuesdayGT XV: Mio min Mio med tomatkerner og olivenolie – Gastromand.dk

Gastromand.dk | 20. September 2017

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

#tuesdayGT XV: Mio min Mio med tomatkerner og olivenolie

#tuesdayGT XV: Mio min Mio med tomatkerner og olivenolie
Webmasteren

En nordjysk gin der hedder Il Mio og som har italienske aner. Lyder det forvirrende, så læs videre og få inspiration til en alternativ tirsdagsG&T!

 

Jeg faldt første gang over Il Mio Gin på instagram og studsede over at profilen havde adresse i Aalborg. Dette måtte undersøges og ikke mindst afprøves.

Il Mio er fremstillet ude hos vores gode ven Anders hos Nordisk Brænderi og det borger for kvalitet.

Ilm Mio var aldeles populær på instagram:

 

 

Il Mio er blød og rund og udover de allestedsnærværende enebær skinner den italienske inspiration igennem i form af specielt rosmarin, timian, men også lidt tomat. De atypiske ginnoter inspirerede mig til en lidt anderledes G&T, der skulle vise sig at tage kegler! Du skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften:

#tuesdayGT XV: Mio min Mio
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
 
Ingredienser
  • Il Mio Gin
  • Fevertree Tonic
  • Tomatkerner af 1 cherrytomat
  • Et par kviste timian
  • Et par dråber god olivenolie
  • Rigeligt is - som altid...
Tilberedning
  1. Fyld glasset med isterninger
  2. Overhæld med 2-4 cl gin - alt afhængig af smag
  3. top med Fevertree
  4. Tilsæt tomatkerner
  5. Stir...
  6. Tilsæt et par dråber olivenolie
  7. Afslut med en timiankvist eller to

 

Forhandlere kan findes på ilmio-gin.com

SKÅL og go’ gintirsdag!

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: