Ingen kommentarer
Jægerindens Rensdyrhjertetatar
Det bliver ikke mere råt end tatar af vilde hjerter!
Rørt tatar er en favorit, især når den laves med vildt hjerte. Masser af smag og utrolig nemt at lave. Server med dijonnaise og gyldne pomfritter eller sprøde rugbrødschips. Velbekomme.
Anbefaling! Sørg for at hjertet har været frosset ned min. 24 timer inden tilberedning, samt husk god hygiejne når du håndterer råt kød.
Ingredienser
- Vildt hjerte (fx rådyr, dådyr, kronvildt)
- 1 stk æggeblomme
- 1 stk lille skalotteløg, finthakket
- 1 spsk Kapers, grovhakket
- 1 spsk Cornichoner
- Frisk estragon, fint hakket
- Frisk persille, fint hakket
- Evt. 3 dråber tabasco
- Salt og peber
Dijonnaise
- 1 spsk Mayonaise (hjemmelavet)
- 1 spsk Dijon sennep
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rengør og hak vildthjertet. Fjernalt væv, tjek efter i hjertekamrene.
- Hak groft hjertet og sæt det tilside.
- Hak og mix alle ingredienser,bortset fra kød og æggeblomme.
- Mix kød og æggeblomme, dernæst mixdet sammen med resten af ingredienserne.
- Smag din rørte tatar til. Servermed dit yndlingstilbehør, fx dijonnaise og gylde pomfritter ellerrugbrødschips.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Smid en kommentar