Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 10. oktober 2024

Scroll to top

Top

16 kommentarer

Pausebøf…

Black Angus krogmodnet3
Webmasteren

Bloggerne har ferieret/været dovne, så her kommer lige en pausebøf… Vi lover at være tilbage med rigtige indlæg i næste uge. For (kød)nørderne er der tale om Rib-eye/Højreb af majsfodret Black Angus okse fra Texas, modnet i 8 uger!

 

Black Angus krogmodnet

Black Angus krogmodnet2

Black Angus krogmodnet3

Black Angus krogmodnet4

Bøf i det fri…

Black Angus krogmodnet6

Værs’go og spis…

Go’ weekend, må den bringe godt kød din vej!

Er du til modnet kød? Entrecote, Ribeye eller noget 3.? Og sidst men ikke mindst, hvor køber du det?

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Selv om tråden efterhånden er gammel går den vel aldrig af mode ..
    Kan så tilføje at vi hos Onkel Tom’s har både Black Angus og Greater Omaha kød.
    BA laver fantastiske brisket og forskellige skirt og Teres major udskæringer , GOH laver fantastisk ribeye og striploin og short ribs.

  2. http://www.Blackangusgrill.dk

    SKAB DIN EGEN HYGGELIGE AFTEN I HJEMMET!
    Black Angus kød er normalt forbeholdt dyre restauranter. Hos BlackAngusGrill.dk får du muligheden for, at arrangere en solid herremiddag eller en romantisk date med kæresten, hvor det passer dig.

    Black Angus Grill tilbyder dig hele pakken med store bøffer samt tilbehør. Udbringningen lige til døren – klar til at stege bøfferne af !

    Kvæget er af racen Black Angus der oprindeligt stammer fra Skotland, og er den mest udbredte kødkvægsrace i verden. Black Angus kødkvæg er kendt for at udvikle mørt saftigt kød med sin fløjlsbløde smag.

    Black Angus Grill lægger stor vægt på kvalitet og service. Kvaliteten vægter vi utrolig højt, så vores kunder får den bedste smagsoplevelse hver gang!

  3. Martin Lüttge

    Jeg kunne også godt bruge input til noget i hovedstadsområdet, hvis der er nogen der kender til et sted hvor jeg kan finde samme kvalitet som jeg kunne i Metro, til samme pris.

    Det er jo desværre ikke (synes jeg ikke) så svært at finde et godt stykke kød hvis man gerne vil ofre sin højre arm for det, men hvis man nu også gerne vil slippe afsted med tegnebogen nogenlunde intakt er det afgjort også et plus :)

    Til det rigtig gode kød tilslutter jeg mig afgjort også Gourmandiet, og ellers lægger jeg også til tider vejen forbi Kyes kør og røg på Fredensborg Kongevej, de har både super lækkert kød og nogle fænomenale røgvarer!

  4. Så Længe det er vel hængt og mørt, så er jeg ikke så udskæringsfokuseret. Kødet får. Jeg ville jeg nok få fra enten onkel Toms grill hytte eller Emborg catering (nu hvor metro er lukket) hvis det er udenlandske udskæringer og ellers fra søgaards gaardbutik hvis det skal være lokalt

    Mere kød til folket,
    Kim
    Meatlover med stort M

  5. niclas P

    Det er efterhånden en gammel tråd :)
    men jeg forsøger alligevel – jeg søger noget godt kød til bøffer. Greater omaha eller andet godt amerikansk.

    kan nogle anbefale et sted?

    Godt nytår !

    • Det må man sige Niclas, men tak for at bringe minderne tilbage:)

      Hvor i landet snakker vi?

  6. benzon1960

    ØV og mere øv!

    Klitgaarden i Blokhus synes at være ophørt. Hjemmesiden er nede og telefonnummeret er også nedtaget. Håber da at det er sæsonbestemt, og at de åbner igen til foråret 2012.

    Nogen der ved noget?

    • Jeg har også hørt ondsindede rygter om en lukning…

  7. Nøj det er flot marmoreret det kød!! Ps.. Dejlig blog.. Har (heldigvis) lige fundet vej hertil :)

    • Hej Erik, velkommen til og tak for den positive feedback….

      Ja det var ikke verdens værste kød det der:)

      Lækre billeder du har på din blog i øvrigt…

  8. MatiasP

    Jamen jeg bor i Malmø!

    Så nu ved jeg da hvor jeg skal gå hen hvis jeg kører over sundet :)

    Jeg takker

  9. benzon1960

    Jeg køber dels Canada Gold Beef ( http://www.towers-thompson.co.uk/canadagold.html ), som føres i Metro, og dels er jeg så heldig at arbejde ikke langt fra Aalbæk Specialiteter i Farre, hvor der ofte er kød fra Greater Omaha – ligesom der af og til er langtidshængt krogmodnet Jersie (Mums).

    Kommer jeg forbi hovedstaden, kører jeg gerne omkring Peter Steen i Gourmandiet. PS har fremragende okse, og er altid et besøg værd.

    Nu magler jeg så at få at vide, hvor den Sorte Angus fra Texas er indkøbt???

    Vh/Jan

    • Velkommen til benzon.

      Det lyder som om, du har helt styr på, hvor du skal købe dit kød – og tak for tippet med Metro…

      Ovenstående er købt ved http://www.klitgaardenblokhus.dk

      • benzon1960

        Tak for linket til Klitgaarden. Ser bestemt ud til at være en køretur værd. Jeg kvitterer så med min lille hemmelighed: Himmeriget.

        Nærmere betegnet http://www.himmerlandskoed.dk/himmeriget/

        Ring til dem og spørg efter Thomas. Han har styr på det!.

  10. MatiasP

    Det er jeg da helt sikkert! Men ja.. Hvor får vi fat i det hvis vores lokale slagter ikke er leveringsdygtig ? Har en enkelt gang fået en argentinsk oksemørbrad af min svigerfar. Det blev ekstremt lækkert efter en tur i vacumpakkeren og vandbadet!

    God weekend til alle

    • Benzon har måske svaret dig nedenfor… Hvor bor du?

Smid en kommentar