Pausebøf…
Bloggerne har ferieret/været dovne, så her kommer lige en pausebøf… Vi lover at være tilbage med rigtige indlæg i næste uge. For (kød)nørderne er der tale om Rib-eye/Højreb af majsfodret Black Angus okse fra Texas, modnet i 8 uger!
Go’ weekend, må den bringe godt kød din vej!
Er du til modnet kød? Entrecote, Ribeye eller noget 3.? Og sidst men ikke mindst, hvor køber du det?
Stik os en kommentar-
Selv om tråden efterhånden er gammel går den vel aldrig af mode ..
Kan så tilføje at vi hos Onkel Tom’s har både Black Angus og Greater Omaha kød.
BA laver fantastiske brisket og forskellige skirt og Teres major udskæringer , GOH laver fantastisk ribeye og striploin og short ribs. -
SKAB DIN EGEN HYGGELIGE AFTEN I HJEMMET!
Black Angus kød er normalt forbeholdt dyre restauranter. Hos BlackAngusGrill.dk får du muligheden for, at arrangere en solid herremiddag eller en romantisk date med kæresten, hvor det passer dig.Black Angus Grill tilbyder dig hele pakken med store bøffer samt tilbehør. Udbringningen lige til døren – klar til at stege bøfferne af !
Kvæget er af racen Black Angus der oprindeligt stammer fra Skotland, og er den mest udbredte kødkvægsrace i verden. Black Angus kødkvæg er kendt for at udvikle mørt saftigt kød med sin fløjlsbløde smag.
Black Angus Grill lægger stor vægt på kvalitet og service. Kvaliteten vægter vi utrolig højt, så vores kunder får den bedste smagsoplevelse hver gang!
-
Jeg kunne også godt bruge input til noget i hovedstadsområdet, hvis der er nogen der kender til et sted hvor jeg kan finde samme kvalitet som jeg kunne i Metro, til samme pris.
Det er jo desværre ikke (synes jeg ikke) så svært at finde et godt stykke kød hvis man gerne vil ofre sin højre arm for det, men hvis man nu også gerne vil slippe afsted med tegnebogen nogenlunde intakt er det afgjort også et plus :)
Til det rigtig gode kød tilslutter jeg mig afgjort også Gourmandiet, og ellers lægger jeg også til tider vejen forbi Kyes kør og røg på Fredensborg Kongevej, de har både super lækkert kød og nogle fænomenale røgvarer!
-
Så Længe det er vel hængt og mørt, så er jeg ikke så udskæringsfokuseret. Kødet får. Jeg ville jeg nok få fra enten onkel Toms grill hytte eller Emborg catering (nu hvor metro er lukket) hvis det er udenlandske udskæringer og ellers fra søgaards gaardbutik hvis det skal være lokalt
Mere kød til folket,
Kim
Meatlover med stort M -
Det er efterhånden en gammel tråd :)
men jeg forsøger alligevel – jeg søger noget godt kød til bøffer. Greater omaha eller andet godt amerikansk.kan nogle anbefale et sted?
Godt nytår !
-
Nøj det er flot marmoreret det kød!! Ps.. Dejlig blog.. Har (heldigvis) lige fundet vej hertil :)
Kommentarer