-
Lige til oren terning det afpuds der er på kæberne er kirtler og skal af syntes jeg med mindre at i spiser kirtler som snaks jeg gør ikke
-
Kan man lave det dagen før?
-
Jeg gav mine ca. 4 timer i en gryde (Min kæreste skulle bruge ovnen).
De blev helt perfekte. Brugte lidt mere vin en opskriften sagde, og så gad jeg ikke pudse dem af. Det blev super :)
Glæder mig til resterne i morgen.Thumbs up herfra – virkelig lækker spise, og bare så mørt!
-
Wow jeg tilberedte svinekæber og fulgte opskrift!💪💪de blev seriøst gode og ja der skal bruges meget smør i sellerien🙈og min mand spurgte hvilken Bourgogne nappede du i kælderen😂
Jeg har tilberedt i sous vide og med portvinsglaze -det var også godt men disse blev bedømt bedre!! Kæberne var fra Birthe’s minde! – jeg siger tak mvh Dorthe👵🏻 -
Dejlig ret, nem at lave og meget velsmagende! Men har lige et spørgsmål til det grønne pynt på toppen – hvad har I drysset ud over? Ville jo gerne servere retten lige så smukt som på billederne 😃 -
Kan man lave retten i et fad, hvis ikke man har en pande der kan gå i ovn?
-
Kan man komme det i en stegeso?
-
Ja det kan du sagtens tror jeg har lavet denne fantastiske ret ca 10 gange😊
-
-
Det ligneriike at du har brunet dem af på billederne, som du beskriver man skal gøre i opskriften.Er det ikke nødvendigt at brune dem af?
-
Fantastisk😂
Men jeg valgte nu at jævne sovsen (der var nok af den, derfor ikke saucen) og servere grøn mos til. -
16 svinekæber til 4 mand er det ikke i overkanten , det er vel omkring 1kg pr. Mand ?
-
Der går lidt fra kæberne når de pudses. 3-4 kæber pr. person synes at passe meget godt.
Retten er fantastisk – vi har lavet den flere gange. -
Det omkring 300 gr.
-
-
Du behøver ikke pudse dem. Når de koger i så lang tid er der ikke nogle gener ved ikke at pudse dem. Blot til info.
-
Det var da en meget lille portion Selleri mos – jeg har doblet den op, og den er stadig lille – endda til en halv portion af kæber og sovs
-
-
Super opskrift, det blev de dejligste smagfulde og møre kæber, kan varmt anbefales 😄-
Husk at svits alt der “pudses” fra på en varm pande til en lækker snack mens der ventes på kæberne
-
-
Vidunderlig ret
Lavet den mange gange
Comments