-
Kan man lave det i en gryde. Der ikke skal i ovnen ?
-
Hej
Er igang med denne skønne ret, men hr lige læst, at gryden skal i ovnen. 🙈kan jeg ikke lade det simre i tre timer på komfuret??
Hilsen malene -
Jeg skal prøve at lave den lækre opskrift skal der ikke anden væske i end rødvin ? På forhånd tak 😃
-
Gastromand
You Are a genius.
Selv de små piger spiser kød som skovarbejdere. -
Kan det passe at det eneste væske der bliver tilsat er rødvin? dvs. at kæberne ikke bliver dækket af vaske når de går i ovnen.
Tilsætter du slet ikke noget fond? -
Kan man lade retten simre i gryden i stedet? Når man ikke har en gryde der kan gå i ovnen
-
Kan man sætte den i oven om morgen ved en lavere temperatur? I så fald hvilken temperatur hvis den skal står 7-8 timer?
-
Spørgsmålk: Hvis man ikke har en gryde der kan gå i ovnen. Kan man så hælde det i en stegeso og sætte den i ovnen med låg på?-
Jeg laver altid min ret i stegeso og det bliver tonsemørt👍🏼
-
-
Hejsa.
Kan jeg erstatte blegselleri med noget andet. Har en bekendt som ikke er vild med smagen af blegselleri ??
Eller en super lækker opskrift som jeg bruger året rundt. -
Vildt lækker og nem opskrift -
Så fik jeg prøvet opskriften. Hold nu op, det blev godt. Selv den bedre halvdel, der mente hun ikke kunne lide svinekæber, var vild med retten :-) -
Har retten i ovnen nu men sovsen ser meget tynd ud. Har du jævnet eller kogt den ind? Jeg har bare tilsat rødvin som skrevet.
-
Hej Anja,
Da jeg hældte vinen ved, kogte jeg den lidt af, så alkoholen dunster lidt af.
Efter den havde været en tur i ovnen, var væden ret tynd, så jeg valgte at jævne den lidt. Det fungerede meget godt :-)
-
Grisekæber er fantastiske, uanset om det er med en mørk øl eller rødvin, personligt foretrækker jeg dog også rødvin og faldte over denne, da jeg søgte efter lidt ny inspiration.
Hvad angår min favorit simreret, så er der intet der slår klassikeren kalveskank esterhazy :-)
-
-
-
Hej igen.
Ups. Ser lige at bladselleri og blegselleri er det samme, blot med forskellige dyrkningsmetoder. ;-) -
Hej Gastromand.
Super lækker opskrift, men er det ikke bladselleri du mener i opskriften?
Efter billedet at dømme?
Må sige jeg har nydt rigtig godt af andre af dine fantastisk lækre opskrifter. -
Hvor meget vil du justere tiden, hvis man som jeg har skåret kæberne i tern😫
Obs bør læse opskriften INDEN du går i gang. -
Fantastisk opskrift! Og ikke kun opskriften…. Jeg er stor fan af Gastromand.
Dertil skal det siges, at jeg tidligere har lavet braiserede svinekæber med mørk øl i stedet for rødvin, men må altså sande, at denne opskrift har overtaget pladsen som min go to! -
Lyder lækkert og vil gerne prøve at lave denne ret, men kan den med fordel laves dagen før da den skal bruges som gæstemiddag til 8 pers.?
-
En million stjerner.
Når der bliver sagt grønsager, så put alt i. Sovs er det stas der er tilbage efter købet er taget ud – du kan smide fløde i, men der er ingen grund.
Fyr den af, det er max lækkert.
Glhf. -
Der står ingen vejledning på saucen eller hvornår vinen skal bruges?
-
Lidt forvirret omkring pure , skal det tages fra det til mos ?
Kommentarer