Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. august 2019

Scroll to top

Top

6 kommentarer

Spise med Price live!

Gastromand

O such a perfect day…

Ja, egentlig er det jo ikke fair, at jeg skal skrive mine beretninger fra mandag den 30.08.2010, hvor Webmasteren og undertegnede endelig skulle spise med Price. Som en af Danmarks største Price-fans, vil det altid være mit svar på Graceland – en perfekt aften!

Mandag aften havde brasserie Mundgott, Aalborg sikret de to folkekære brødre Adam og James Price, som gennem de seneste år har været høj-aktuelle med deres madprogram Spise med Price. Brødrene skulle agere værter for en enkelt gourmetaften.

Brødrene indleder...

Lad det være sagt med det samme, de livsglade brødrene forstår at sprede stemning og hygge omkring sig. På trods af, at der var intet mindre end 80 deltagere formåede de alligevel at skabe den samme lune stemning, som når vi følger dem i Adams sommerhus på DR – det var helt simpelt Spise med Price live:)

Gazpacho med brandade...

Og hvis nogle skulle spørge, så er de præcis i virkeligheden, som de er på TV – nede på jorden og med en enorm kærlighed til mad.

Hummer som bisque, grillet, friteret og creme...

Aftenen udspillede sig over i alt 6 serveringer med tilhørende vine i rigelige mængder. Brødrene havde ikke selv stået i køkkenet, men havde dog valgt retterne, som primært var hentet fra deres første to sæsoner. Inden hver ret præsenterede de maden, forklarede lidt om oprindelse og krydrede lidt med lidt familierøverhistorier – præcis som på TV.

Sole d'Albert...

Retterne var som sagt gamle kendinge i nye klæder, som bød på gazpacho med den franske ret brandade, jomfruhummer i tre variationer, herunder James’ yndlingsret scampi fritti. Til mellemret fik vi et gensyn med brødrenes mislykkes forsøg på at lave en scoremiddag, som desværre endte med, at det eneste scoring var Adams rengøringskone – her serverede de Sole d’ Albert – søtunge, som smagte herligt. Til hovedret blev en lille modificeret udgave af James’ blære-ret, som han serverer for Adam i sidste afsnit af sæson et, at smage – oksehaler i savojkål – Webmasterens klare favorit.

Granité på rødvin og lauerbær

Efter et herligt udvalg af Arlas unika oste, som Adam roste utrolig meget, nåede vi til desserten. Her fik vi Adams blære-ret til James, som han i serien kaldte ”et studie i solbær og chokolade”, desværre fik vi blot et lille udsnit, men ikke desto mindre spændende – solbærsorbet, chokolademouse og solbær cremebrulee.

Ost...

Solbær og chokolade...

Vores nøje udvalgte vine til menuen havde restaurantchef Kent Olesen stået for – og så ved man, at man er i gode hænder, og det var vi absolut også denne gang. Stor ros til hele personalet på Mundgott og ikke mindst Adam og James for at have opfyldt en “drengedrøm” for undertegnede (mod 1500,- naturligvis:)).

Adam og Kent underholder...

Sidst men ikke mindst skal der lyde en tak til Sidsel (som vandt 2 billetter til arrangementet her på Gastromand.dk) og hendes kæreste Michael, for at kunne udholde Webmasteren og Familifar’n på slap line en hel aften – vi håber I hyggede jer alligevel:)

Var du en af de mange som “gik forgæves” i vores konkurrence om de 2 eftertragtede billetter, så giv dit bud på hvad vores næste konkurrence skal være nedenfor…

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Hvor må det have været STORT! – og maden ser jo ubeskrivelig lækker ud – man skulle være et skarn, hvis man ikke er bare “lidt” misundelig ;-)

    Mange hilsner
    Birthe

    • Det VAR stort – ikke mindst for Familiefar’n, som var et stort smil fra vi trådte ind ad døren, kulminerende da jeg tog et billede af ham mellem Adam og James:)

  2. Ja, det kan jeg da godt forstå – jeg ville også have været et stort smil! :-D

    I øvrigt så synes jeg at næste præmie skal være et gavekort til MASH eller en kokkeskole i Toscana – hvis der ikke er nogen der melder sig – så vil jeg gerne vinde ;-)

    • Fantastisk ide! Den er mig og Web-masteren også med på :-)

  3. Ole O.

    Det lyder til og have været en fantastisk aften og så i selskab med Price brødrene :-)

    Er der eventuelt nogen der ligger inde med en opskrift på hummercreme, jeg skal helt sikker prøve og lave den hummer-tallerken til konen :-)

    \Ole

    • Bedre sent end aldrig:

      Tricket er såmænd bare at koge hummerskaller i olie (ikke stege, så ikke for høj temperatur). Køl olien af og brug den i en hjemmelavet mayonaise – voila!

Smid en kommentar