Gastromand.dk | 14. August 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Super Bowl Snack III: DIY Spicy Chicken Taquitos

Super Bowl Snack III: DIY Spicy Chicken Taquitos
Webmasteren

Vi ved, du kender Spicy Taquitos fra den lokale 7-Eleven og vi ved, du er lige sĂĽ pjattede med de stĂŚrke, fedtede ruler, som vi er. Med lidt hjĂŚlp fra internettet har vi forsøgt at genskabe nyklassikeren, der virkelig gør sig godt sammen med en iskold dĂĽsecola for TV’et!

Der var iøvrigt stor uenighed i selskabet, om hvorvidt der skulle karry og/eller spidskommen i. Hvad tÌnker du?

Forfatter: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 6-8 tortillapandekager
  • 500 gram kyllingebryst
  • 250g Flødeost - eks. Philadelphia
  • 250 ml creme fraiche
  • 400g revet cheddarost
  • 1 glas jalapenos
  • Finthakket purløg
  • 1 spsk paprika
  • ½ tsk aromat
  • ½ tsk løgpulver
  • Salt
  • Peber
Tilberedning
  1. Kog 500 gram kyllingebryst i letsaltet vand i 15 minutter
  2. Hak Jalapenos
  3. Varm flødeost, 2 dl creme fraiche og 2 poser revet cheddar op i en gryde
  4. TilsÌt paprika, aromat, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber, og jalapenos efter smag.
  5. Trevl eller hak kyllingebrystet fint
  6. Vend kylling i gryden med ostemassen
  7. LĂŚg massen pĂĽ en tortilla, rul den sammen og pensl med rigeligt rap- eller solsikkesolie
  8. Bag rullerne i ovnen ved 185 grader til de er gyldne og sprøde - cirka 10-15 minutter
  9. SkÌr evt. rullerne over, drys med finthakket purløg og server!

 

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: