Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 31. marts 2020

Scroll to top

Top

7 kommentarer

Tabernes opskrifter…

Webmasteren

Jeg har ingen anelse om hvem der står bag eller hvad den dybere mening er. Men opskrifterne er i hvert fald skrevet i et underholdende og anderledes sprog end jeg er vant til:) Vi kvitterer med at tilføje “Tabernes opskrifter” til blogfeed i venstremenuen og hvem ved, måske finder vi med tiden ud af hvem den hemmelige afsender er (edit: og det gjorde vi så – tjek kommentarerne:)

Følg linkene i venstremenuen eller tjek det ud her: http://tabernesopskrifter.blogspot.com/

Husk at du altid kan følge med i de nyeste indlæg fra Danmarks Gastromænd under menupunktet “Det skriver andre Gastromænd om lige nu” i venstre side.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Davs

    Det er mig som står bag “Tabernes Opskrifter” :)
    Jeg ved ikke om jeg kan svare på, hvad den dybere mening er med min side. Men den er opstået, fordi jeg kender alt for mange som ikke kan finde ud af at lave mad. Som mand oplever jeg, at rollerne har forandretg sig. De unge tøser spiser fastfood, og er ikke interesseret i hvad mor laver i køkkenet. Jeg skal forklare kassedamen ved Netto hvad grønsagerne hedder. Du kan få et bundt grønne asparges for en femmer, hvis du siger til kassedamen, at det er et bundt påskelilier.
    Mange hjemmesider er skrevet så kedelige, umotiverende og i et sprog som unge nybegyndere i køkkenet ikke forstår. Jeg prøver at motivere alle tabere i køkkenet til at tage det første skridt ud af fastfood verdenen og få en kost som ikke vil give dig diabetes og knogleskørhed.
    Det er altså den dybere mening med min side. Tak for opmærksomheden her på GastroMand.

    Hilsen
    Kokkekongen

    • Hej Kokkekongen,

      Også velkommen fra Familiefar’n. Interessant betragtning mht. ombytning af de traditionelle kønsroller. Hos os er det nøjagtig det samme, dog kender mig kone fint asparges fra påskeliljer, men jeg står for maden.

      Vores oprindelige og stadige mål med Gastromand er netop at lave en blog, hvor mænd uden nødvendigvis store kogeevner kan finde inspiration og tips til at gå køkkenet, håber vores læsere synes det er lykkes os?

      Jeg kan altså ikke lade være med at grine lidt med med mig selv over din kommentar: Næste gang jeg køber 3 bundter asparges i Netto, prøver jeg med grønne gulerødder :-)

  2. Hey Kokkekongen,

    velkommen til, tak for info og ikke mindst en underholdende blog! Jeg er helt med på dit motiv – thumps up herfra! Håber du får besøg af et par Gastromænd…

    PS. Nettotricket er noteret :-D

  3. Davs igen

    Lige kommet hjem fra Barcelona med en forfærdelig influenza. Må ha været en spansk virus min krop ikke lige havde forberedt sig på. Men heldigvis ingen madforgiftning :) Ville ellers ikke undre mig i betragtning af den mad jeg har spist. Jeg glæder mig i hvert fald igen selv at lave mad og dele dem med alle tabere :)

    PS. Et andet Netto trik hvis du vil have billig ingefær; Kom et halvt Kg ingefær i en pose og fortæl kassedamen at det er jordskokker :)

  4. Jeg må snart have afprøvet dine Netto-tricks.

    Jeg synes nu jeg fik rigtig go’ mad da jeg var i Barcelona for et par år siden. Er du sikker på, at du ikke har været for nærig? ;)

    • Jeg har da også spist godt i Barcelona, men jeg må sige, at prisen ikke altid fortæller noget om kvaliteten. Jeg har betalt meget for noget værre lort og andre steder fået kvalitet for billige penge. Jeg har lært at man ikke skal spise midt på “Rambla”, det er rene turistfælder. I de små sidegader fandt vi rigtig gode restauranter, bla. en Mexicaner ved navn “Rosa Negra”. Nede ved stranden kan man få rigtig god fisk.
      Men det smager alligevel bedst i mit eget køkken :)

      • Helt enig – Ramblaen er én stor turistfælde!

        4Gats derimod kan varmt anbefales:)

Smid en kommentar