Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. juli 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Tuesdays GT: ENE og alene med tomat

Tuesdays GT: ENE og alene med tomat
Fynboen

Hvad siger du til en gin og tonic med tomat? Mange ville nok springe fra, men nogle vil nok stå tilbage og være lidt nysgerrige – jeg er en af dem der blev stående.

GT med grøn tomat og basilikum.

Gin er stadig meget populært og der er efterhånden også kommet en del gins tilsat alverdens smage, og rigtig mange af dem bliver hurtigt meget syntetiske og underlige i smagen og duften. Enkelte lykkes dog.

Ene Tomato er en af dem som ligger i den gode ende af spektret. Selv siger de også at det ikke er meningen den skal smage af tomat – og det er sådan set heldigt nok – for den smager ikke af tomat.
Meningen er at duften gerne skulle give et hint af urter og væksthus med tomater. Den skulle være perfekt til Bloody Mary, men hey!, det er jo Tuesdays GT, så vi laver sgu en gin og tonic med den bandit her.

I mit eget drivhus har jeg hvert år tomater af forskellig slags og i år har jeg bl.a. grønne tigertomater, som jeg har valgt i denne udgave af gin og tonic.

Alverdens farver direkte fra drivhuset


Foruden at de ser rigtig flotte ud, så er de utrolig milde, men samtidig friske i smagen. De giver sådan lidt et tropisk hint sammen med tonic’en og gin’en.

Tigertomater klar!

Resultatet er en meget ren og blød gin og tonic, takket være en helt fornuftig gin. Jeg elsker det simple, og det behøver faktisk ikke være sværere end det her.

Gin og tonic med grøn tigertomat

5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 4 cl. gin
  • tonic
  • grøn tigertomat
  • basilikum (til pynt)

Sådan gør du

  • Lav din GT med ingredienserne
  • Server!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering