Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. april 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Tuesdays GT: Liverpool Valencian Orange

Tuesdays GT: Liverpool Valencian Orange
Gastromand

Det er Tuesdays GT time og den står på Liverpool Valencian Orange Gin – it rocks og og er du ikke til de helt bitre gins med en kende for meget enebær, så kunne det her godt være din helt nye favorit! Flere af de gins vi har haft på vores herlige Tuesdays GT indlæg er nemlig er den mere sødmefulde afdeling og det fungerer også godt!

Hvis du spørger mig så er fordelen ved sødmefulde gins faktisk, at nybegyndere har nemmere ved at være med – nu er jeg selv inkarneret og har drukket gin med tonic i flere år – lige pludselig én dag hvor jeg fik en Hendricks med den “rigtige” tonic – det ver Fevertree så åbnede en helt ny verden sig for mig! Where have you been all my life? Så var en ny favorit cocktail pludselig en realitet.

The Summer Is Magic…

Liverpool Valencian Orange Gin er en økologisk gin hvor de højst sandsynlig har infusioneret ekstrat af appelsin i ginnen. Derudover har den naturligvis en “karakteristisk gin-smag”. Mit bud er, at appelsinerne stammer fra Valencia – derfra navnet – se det kører sgu lige nu :-)

Brug grape eller blodappelsin…

Bag denne gin er der faktisk en sød historie – hvis du vælger at købe den, så fortæl den til selskabet du nyder den sammen med. Grundlæggeren, John O’Dowd, udviklede og fremstillede denne gin for at fejre sin søns bryllupsdag og samtidig byde sin svigerinde velkommen ind i familien ved hjælp af de søde og økologiske appelsiner fra hendes hjemby, Valencia – på den måde fik han forenet to lande gennem en spiritus – det er sgu da en sød historie – ohh ja – hvis ikke det var sommer så havde jeg sgu gemt dette indlæg til Valentines Day 2019 – ohh well! Skål!

Skål…

Du kan få denne gin i de fleste Meny butikker – jeg ved det fordi selv min lokale Meny i Klarup har den på hylden og i øvrigt et okay sortiment. Jeg har dog købt denne i Hellerup i Rotunden hvor jeg tit stikker forbi når jeg bor i København. Prisen på det svinger lidt, men hold øje med tilbud – den burde koster omkring 450 kr. Så i den mellemdyre ende af skalaen. Du bør sætte en helt klassisk tonic dertil.

Stik os en kommentar

Smid en kommentar