Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. september 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Veuve Clicquot Rose – Den perfekt sommerrose?

Veuve Clicquot Rose – Den perfekt sommerrose?
Gastromand

Kender du Veuve Clicquot? Jeg er født og opvokset med, at det er noget “surt sprøjt” og noget “værre skrammel” – endda overpriced? Jeg hørte det alt for ofte og i mange år troede jeg faktisk på det – en dag fandt jeg så ud af, at det nok bare skyldes, at alt for mange ikke kunne lide rigtig champagne da jeg voksede op :-)

Dette indlæg kommer i virkeligheden af, at jeg har set alt for meget “Sex And The City” de sidste uger hvor de drikker det kontant! Hvordan kan det så være, at jeg ser den serie? Er det ikke for kvinder? Måske – men jeg elsker at koble af til det efter en lang dag på jobbet – 22 min. senere hvor Carrie og de andre har diskuttere om Mr. Big elsker hende eller ej eller hvad Carries nye sandeler fra D&G har kostet er jeg total nulstillet og så elsker jeg NY!

Special delivery… Gætter på det var til mig :-)

En lørdag i sidste uge var det dog ikke “Sex And The City” der trak i mig men mere i haven – musik og sol. Nu er det nemlig sådan, at jeg et æbletræ som begynder at være godt stort og faktisk så stort, at du kan sidde under det. Så en lørdag hvor mine tøser rendte rundt og lavede ballade trak jeg mig tilbage med en god omgang Veuve Clicquot Rose og masser af Ed Sheeran – det virker nemlig også når jeg skal stresse ned.

Veuve Clicquot Rose…

Det må være enken…

Hvordan smager Veuve Clicquot Rose så? Hvis jeg nu starter med at sige “klassisk champagne” så er du sikkert sporet rimelig ind – men mere tørt end sødt – også selv om det er rosé. Jeg vil nok sige som en meget syrlig hindbær brus eller lidt som en syrlig jordbær Sun Lolly som mine unger render og suger i sig sommeren lang – så ja den smager vel som sommer!

“Bare til kanten tak”…

Rose – Marshall – Sommer!

Er det dyrt? Depends om du er vandt til at betale for “Champagne” – men nej egentlig ikke – 350-380 kr. burde være prisen hvis du er heldig – nogle gange er de på bud og så er det helt nede i 300 kr. den er pengene værd og en sikker vinder hvis du vil imponere lidt.

 

Drikker mænd rosé? Yes we do – all day and every day og navnlig sommeren over. Skål og god dag derude!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar