Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. juli 2024

Scroll to top

Top

3 kommentarer

Tuesdays GT: Whitley Neill – Blood Orange Gin

Tuesdays GT: Whitley Neill – Blood Orange Gin
Gastromand

Det er Tuesdays GT time og den står på mere Whitley Neill som vi har lavet en hel del med her på det sidste! Det er intet mindre end en awesome Gin som fortjener noget opmærksomhed og larm!

Dette er intet mindre end en fantastisk gin og er du nået dertil hvis du godt kan lide det bitre og så er det her måske sommerens gin for dig. Den har på trods af ekstrakt af friske, solmodne og duftende blodappelsiner også en diskret sødme fra Whiltley Neill’s signatur botanical, som er Baobab frugten.

Tuesdays GT når det er bedst…

Det jeg tænker her er balance og for mig præcis det jeg er nået til i min lille gin-rejse! Der er nemlig en overvægt af bitterhed men også sødme og laver du den med lækker garnish som fx blodappelsin eller grape så spiller det altså.

Whitley Neill…

Lækker bitter og fyldig gin…

Du kan få denne gin i de fleste Meny butikker – jeg ved det fordi selv min lokale Meny i Klarup og Skalborg har den på hylden og i øvrigt et okay sortiment. Jeg har dog købt denne i Hellerup i Rotunden hvor jeg tit stikker forbi når jeg bor i København. Prisen på det svinger lidt, men hold øje med tilbud – den burde koster omkring 450 kr. Så i den mellemdyre ende af skalaen. Du bør sætte en helt klassisk tonic dertil.

Husk en god tonic til…

Nu havde jeg ikke lige blodappelsin – så det blev normal…

Skål!

Hvis skal drikke gin her i sommervarmen, hvor det kan være voldsomt med for meget sødme, så er dette sgu et godt bud. Vi fik i hvert fald tømt en flaske på en uges tid på vores lille sommerferie her på Gastromand ;-)

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jenny

    Meny i Hellerup har tilbud på (nogle af) White Neill hver lørdag.

  2. Brillant write up mate. Really need to try this Bloody variation. Cheers.

    • It really rules Morten – you should have it on your cool Instagram profile ;-) And thank you!

Smid en kommentar