Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. april 2021

Scroll to top

Top

En kommentar

Udekøkken: Et Køkken Cabriolet fra ByLogstrup

Udekøkken: Et Køkken Cabriolet fra ByLogstrup

Jeg har gået længe med tanken om at forny mine madlavningsmuligheder på terrassen og har kigget efter et udekøkken til at løse den opgave.

Det er ikke nogen helt nem opgave at finde rundt i, hvilke producenter der findes, og hvad man vælge. Jeg har tidligere haft et mindre rullebord, som dog har vist sig ikke at være så vejrbestandig – stålet var simpelthen af en kvalitet, der med årene rustede. Så nu satte jeg mig for, at finde noget, der var pænt, funktionelt og mere vejrbestandigt – og uden det stikker helt af på prisen.

Hvorfor udekøkken?!

Danskerne er et grill-folk – og senest er der også sket en eksplosion inden for pizzabagning – helst på en rigtig brændefyret pizzaovn på den italienske facon. Alt dette foregår ude i det lunefulde danske vejr, som dog relativt ofte – især de seneste år – har vist sig at være perfekt til grillning og pizzabagning på terrassen.

Hele udekøkken konceptet tror jeg også kommer til at blive stort i fremtiden, hvor folk køber grille, pizzaovne og rygeovne som aldrig før. Derfor det giver god mening at få et arbejdsområde ud på terrassen, så hele processen kan forgå under åben himmel.

Foto: TheGardenroom

Det er lidt som at køre bil med nedrullede vinduer, åbent soltag eller allerbedst i en cabriolet – minderne fra en road trip i USA i en Ford Mustang Cabriolet popper pludselig op fra hukommelsen, det kan bare noget. Derfor kan man også kalde udekøkkenet for et Køkken Cabriolet.

Særligt til pizzabagning er det rart at have et godt solidt bord med en fornuftig bordplade til at brede pizzaerne ud på. Det er primært det, jeg har været på udkig efter i et nyt udekøkken-modul.

Foto: TheGardenroom

I år faldt 10-øren så, i februar åbnede et nyt firma for salg af udekøkkener. Her må jeg bare sige, at ByLogstrup, som de hedder, netop ramte mit behov. Som I kan se på billederne, laver de i mine øjne et af markedets flotteste udekøkken med vask – og det hele er dansk produceret.

Derfor har jeg valgt, at bestille et af deres moduler og ser meget frem til at se det på egen terrasse – det er nemlig ikke leveret endnu. Men jeg lover at dele lidt flere erfaringer og billeder bordet, når jeg har haft det mellem hænderne.

Følg med på Gastromand.dk og se mere på bylogstrup.dk.

Stik os en kommentar
Næste historie

This is the most recent story.

Kommentarer

Smid en kommentar