Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

6 kommentarer

Udekøkken: Et Køkken Cabriolet fra ByLogstrup

Udekøkken: Et Køkken Cabriolet fra ByLogstrup

Jeg har gået længe med tanken om at forny mine madlavningsmuligheder på terrassen og har kigget efter et udekøkken til at løse den opgave.

Det er ikke nogen helt nem opgave at finde rundt i, hvilke producenter der findes, og hvad man vælge.

Jeg har tidligere haft et mindre rullebord, som dog har vist sig ikke at være så vejrbestandig. Stålet var simpelthen af en kvalitet, der med årene rustede.

Så nu satte jeg mig for, at finde noget, der var pænt, funktionelt og mere vejrbestandigt. Uden det stikker helt af på prisen.

Hvorfor udekøkken?!

Danskerne er et grill-folk og senest er der også sket en eksplosion inden for pizzabagning. Helst på en rigtig brændefyret pizzaovn på den italienske facon. Alt dette foregår ude i det lunefulde danske vejr, som dog relativt ofte – især de seneste år – har vist sig at være perfekt til grillning og pizzabagning på terrassen.

Hele udekøkken konceptet, tror jeg også, kommer til at blive stort i fremtiden. Folk køber grills, pizzaovne og rygeovne som aldrig før. Hertil giver det god mening at få et arbejdsområde, et bord, ud på terrassen, så hele processen kan forgå under åben himmel.

Det var faktisk udekøkkenet, som jeg havde set på instagram profilen the.gardenroom, der fangede min opmærksomhed. Køkkenet fra ByLogstrup står her knivskarpt.

Foto: TheGardenroom

Udekøkkenet kan sammelignes lidt med at køre bil med nedrullede vinduer, åbent soltag eller allerbedst i en cabriolet – minderne fra en road trip i USA i en Ford Mustang Cabriolet popper pludselig op fra hukommelsen, det kan bare noget.

Derfor kan man også kalde udekøkkenet for et Køkken Cabriolet.

Mit nye udekøkken

I år faldt 10-øren så. Her må jeg bare sige, at ByLogstrup netop ramte mit behov. Som I kan se på billederne, laver de i mine øjne et af markedets flotteste udekøkken med vask – og det hele er dansk produceret.

ByLogstrup udekøkken i selskab med Napoleon Rogue 425 Special Edition Phantom.

Særligt til pizzabagning er det rart at have et godt solidt bord med en fornuftig bordplade til at brede pizzaerne ud på. Det er primært det, jeg har været på udkig efter i et nyt udekøkken-modul. Derfor har jeg valgt, at bestille et af deres moduler, og har set frem til at få det mellem hænderne.

ByLogstrup udekøkken i selskab med Napoleon Rogue 425 Special Edition Phantom.

Køkkenet holder hvad det lover, det er lavet i materialer af høj kvalitet, både underskabe og bordplade. Skabene er i aluzink og zinkmagnesium, som er pulverlakeret og skulle være testet til at kunne holde til udendørs brug i alle vejrforhold. Bordpladen er af kompositmaterialet Kerrock®, der er stærkt og holdbart.

Mit nye udekøkken kommer til at stå frit under åben himmel, det meste af året – og det forventer jeg det kan holde til. Men jeg vil også flytte det rundt efter behov. Det er heldigvis relativt nemt, da bordet har nogle gode hjul.

Ene mand kan man meget nemt flytte det over et flise-areal, og det er på trods af en kampvægt på hele 155 kg. Det siger også lidt om materialerne, som er benyttet.

ByLogstrup udekøkken i selskab med Napoleon Rogue 425 Special Edition Phantom.

En matchende grill

Da jeg nu havde valgt den sorte model af udekøkkenet, virkede det oplagt at anskaffe en matchende grill.

Her har Napoleon Grills i år lanceret en ny top model i deres Rogue 425 serie, som hedder Special Edition Phantom. Special Edition grillen har du tidligere kunnet købe, men det nye er Phantom-modellen. Det er simplethen tilnavnet, den har fået, idet den er helt matsort. Jeg synes de to elementer passer super godt sammen.

ByLogstrup udekøkken i selskab med Napoleon Rogue 425 Special Edition Phantom.

Følg med på Gastromand.dk og se mere på bylogstrup.dk.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Lars Hansen

    Meget fed løsning, det skal vi lige kigge på!

  2. Super fed idé, og flot udført. must have tilbehør til grillen.

  3. Goed idee, het ziet er geweldig uit.Det er en helt fantastisk blog.
    Meget spændene, at rode rundt i.
    Mvh

Smid en kommentar