Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. maj 2024

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Bliv rigtig klog på Tequila og Mezcal

Bliv rigtig klog på Tequila og Mezcal
Aarhusianeren

I samarbejde med Diageo og Smagning.com præsenterer vi en række smagninger.

Vi lever i konstante Corona-restriktioner og derfor er det naturligt, at vi hellere ikke kan mødes fysisk til alverdens smagninger. Derfor kommer der her på kanalen en række smagninger, som du som Tequila-interesseret bør hoppe med på. Dette er en ret unik tequila smagning til manden/kvinden med smag for spændende tequila.

Onlinesmagningen finder sted 26/2-2021

God tequila og mezcal er fantastiske klassiske drikke, som hos mange er stærkt undervurderet i Danmark. Kom med til tequilasmagning når Brand Ambassadør Matias Svenson og Spiritusekspert Henriette Echwald går i studiet hos Live Event, for at guide dig igennem en smagning af 6 forskellige tequila og mezcal. Oplev hvad der sker, når vi får tequila med forskellig lagring i glasset, og få gode historier med på vejen. Lær hvad de forskellige udtryk betyder, og hvad forskellen i grunden er på tequila og mezcal.

KØB DIN BILLET HER

Smagning blev i selvskab med fyrig livemusik, du kan glæde dig over mens du nyder de lækre tequilaer, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne. Det vil også være en spændende konkurrence til dig, hvor der er fine præmier på højkant.

Programmet er som følger:

  • Casamigas Blanco
  • Casamigas Anejo
  • Don Julio Reposado
  • Don Julio 70
  • Don Julio 1942
  • Casamigos Mezcal

Der er lagt op til en smagsoplevelse i verdensklasse!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jen

    Jeg nåede at læse AF og ikke PÅ 😜😜

Smid en kommentar