Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. maj 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Vingaven til manden der har alt

Vingaven til manden der har alt
Gastromand

PANIK! Du har stadigvæk ikke fundet den perfekte julegave til din mand! Du tænker så det knager “En ny trøje måske?” – Mja kedeligt. “Hvad med et gavekort – nej okay, nu tager du dig sammen!” Det kan gøres bedre ikke? Jo det kan – og helt uden stress. Erik Sørensen har en løsning, som vi selv er ret hooked på – de har nemlig fundet på gaven til manden der har alt – Den handler om viden og vin…

Lavet i samarbejde med Erik Sørensen Vin

Flere og flere tilbyder et abonnement på forbrugsvarer – kaffe, kosmetik, fødevarer, grøntsager og alt mulig andet. Flere tilbyder også abonnement på vin. Erik Sørensen har dog tilføjet en dimension som adskiller sig fra sine konkurrenter. På Gastromand hilser vi den slags velkommen – navnlig når der er lagt så mange timers arbejde i det som Erik Sørensen Vin har valgt at gøre.

Et vinabonnement som giver vin, opskrifter og viden

Mange tilbyder, at du modtager mellem 3 og 6 flasker vin om måneden, det koncept holder uden tvivl. Erik Sørensen tilbyder det sammen, men også at du bliver skolet og uddannet i vindens vidunderlige verden. Dette er en ny type vinabonnement giver både begyndere og øvede en bedre forståelse af vin gennem et 12 måneders læringsforløb med introduktion til alt om vinens oprindelse, smag, duft, klimaets betydning og meget mere. Hver temakasse indeholder både vin, madopskrifter og lærerige forklaringer om månedens emne.

Tak for det…

Back to school – Begyndere eller Øvede

I hver kasse er der tre forskellige vine, der er udvalgt til temaet og årstiden, på den måde kan du selv dufte og smage hvad for eksempel sukker, syre eller jordbund betyder for vinen. I kassen er der også beskrivelser af vinene og en lærerig gennemgang af månedens tema, der understøttes af digitalt materiale. På den måde bliver teori og praksis forenet – På Gastromand holder vi navnlig af delen om, at man endelig kan kombinere indlæring og alkohol. Du har valget mellem “Begynder” eller “Øvet”

En af de vine jeg modtog – glæder mig til af smage i weekenden…

Smag er individuelt

Som vi ser det vil Erik Sørensen gerne lære dig om vin, uden at belære dig om hvilken vin du skal vælge, for det hele er nemlig på trods af viden, uddannelse og erfaring meget individuelt, da det handler om smag. Den nye type abonnement ligger i solid forlængelse af den passion og holdning til vin, viden og kunder, der altid har præget det traditionsrige vinhus, siden det blev grundlagt i Hellerup for godt 60 år siden.

Den hyggeligste vinbutik i Hellerup…

Hvorfor passer noget vin bedre til mad end andet?

I temaerne om ’Mad og Vin’ fortæller Erik Sørensen ikke hvilke vine der passer til forskellig mad, men hvorfor nogle vine passer bedre end andre. På den måde får du større viden i løbet af de 12 måneder, så du kan træffe bedre valg. Jo mere du ved om hvad du drikker, jo bedre bliver du til at vælge den vin du bedst kan lide.

6 dufte fra Le Nex Du Vin…

Nr. 15 – du må selv gætte hvad det er :-)

Gaven til manden der har alt

Abonnementet er uden binding og fås i to størrelser: 3 flasker for 399 kr. og 6 flasker for 699 kr. pr. kasse inkl. levering. Med den første kasse medfølger i øvrigt et startsæt med 4 Spiegelau Authentis vinglas og et duftsæt fra Le Nez du Vin med seks grunddufte du finder i mange typer af vine, så den samlede værdi er mindst 1.070 kr. Vælger du at købe et gavekort, så har Erik Sørensen sørget for, at du gratis modtager en lille gaveæske med en halv flaske Chablis og et gavekort med det antal måneder du har bestilt. På Gastromand har vi modtaget første kasse til test, men allerede nu er der bestilt for de næste 6 måneder – “Fra Gastromand til Gastromand”…

Den samlede pakke…

Du kan se abonnementet her.

Har du styr på julegaverne til manden? 

Stik os en kommentar

Smid en kommentar