Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. september 2020

Scroll to top

Top

89 kommentarer

10 tegn på at du er på en dårlig restaurant

10 tegn på at du er på en dårlig restaurant
Webmasteren

Kender du det, hvor du sidder på en restaurant med en portion mad foran dig og tænker “det burde jeg have forudset”, mens du analyserer, hvordan du minimerer regningen og slipper ud hurtigst muligt?!

Nu skal det være slut med spildte restaurantkroner. Inspireret af denne artikel, får du derfor Gastromands 10 bud til at undgå de dårlige restaurantoplevelser – en gang for alle!

Gullaschsuppe lavet af ægte ungarer på græsk restaurant i Aalborg…

1. Den internationale Buffet…

Medmindre du befinder dig i Las Vegas og står i en ca. 100 m lang kø på Bellagio, så er buffet altså et fy-ord – er den ligefrem international, ja så kan du godt forvente frosne råvarer af tvivlsom kvalitet fra nær og fjern, der har stået og boblet i flere timer og kun ventet på dig. Der findes simpelthen så få gode buffeter derude, at du er bedre tjent ved at følge denne tommelfingerregel og konsekvent at gå udenom dem.

2. Tre retter for 99,- …

Jeg har tidligere beskrevet hvordan turistfælderne langs Ved Stranden og i Jomfru Ane gade i Aalborg, ligger som perler på en snor og lokker med den ene fantastiske 3-retters menu efter den anden – altså for 99 kroner. Der kunne lige så godt stå “hold dig langt væk, vi bruger kun de aller dårligste og billigste råvarer – Vores kokke? Dem rekrutterer vi skam fra McDonalds”…

3. Det endeløse menukort…

Overså du det blinkende advarselsskilt, sidder du formentlig nu med et menukort på størrelse med Karnovs Lovsamling. Og hvorfor er valgmuligheder nu noget negativt? Jo, slår vi fornuften til et øjeblik, giver det jo sig selv, at det ikke er muligt at have friske rejer, muslinger, hummere, torsk, rødspætte, kyllingebryst, oksemørbrad, kalvefilet, svinemørbrad osv. osv. i en restaurant med 50 gæster. Senest oplevede jeg det på egen krop, da jeg fik serveret frosne blåmuslinger fra Thailand på en “restaurant” ca. 10 m fra Limfjorden og sidder du med det endeløse menukort, kan du forvente det samme.

 

Har du ikke styr på dit toilet, har du ikke styr på dit køkken – and thats a fact!

4. Noget for enhver smag…

Indrømmet – jeg har været på Gran Canaria… Til gengæld kommer jeg ikke tilbage inden for de næste 30-40 år. Hvorfor?  Bl.a. fordi det næsten er umuligt at opdrive en autentisk restaurant. “Noget for enhver smag”-problematikken ligger i umiddelbar forlængelse af det endeløse menukort. Fænomenet er specielt udbredt i områder med mange turister og er det klareste tegn på, at turistfælden netop er klappet omkring dig. Ingen lokal kærlighed i køkkenet men kun én stor helgardering med pizza, moussaka, gullasch og en parodi på bøf bearnaise. Sydpå kan du endda være så heldig at opleve prikken over i’et, når menukortet med noget for enhver smag er oversat til engelsk, tysk, hollandsk og “skandinavisk”!

5. Brødet er ikke hjemmebagt…

Du har afgivet din bestilling og det er blevet tid til at læne sig tilbage og blive forkælet. Ind kommer en kurv med det kridhvideste hvedebrød, som du lige så godt selv kunne være gået i Netto efter for efterfølgende at varme (ikke bage). Og brødet bliver naturligvis flankeret af de dejlige små smørbrikker.

6. Der er ikke mere toiletpapir…

Dejbollen vokser i maven på dig og du må en tur på det lille hus. Her løber du ind i endnu et tegn: Har du ikke styr på dit toilet, har du ikke styr på dit køkken – and that’s a fact!

7. Årstidens frugt er jordbær året rundt…

Det er blevet desserttid og sætningen “en god dessert kan redde ethvert måltid” kører på repeat i dit hoved. Til din overraskelse er “årstidens frugt” som akkompagnerer din isbombe jordbær og hindbær – alt imens sneen vælter ned udenfor. De “spæde salatblade” som udgjorde sæsonens grønt til forretten burde nok have advaret dig. Begge dele er symptomer på en fundamental mangel på forståelse for sæson og madlavning.

8. Smagte det godt?

Denne deler muligvis vandene, men faktum er, at de ikke behøver spørge (og heller ikke gør det) på de gode restauranter.

9. Byens bedste…

Hvor mange gange har du spist Byens bedste burger eller Byens bedste tapas og rent faktisk tænkt “Det her må sgu være byens bedste…” Nej vel?!

Har en restaurant brug for at skrive byens bedste, er det med statsgaranti IKKE byens bedste – og den er lige så skudsikker som den med toiletpapiret. Som de siger i tv-branchen: Show it, don’t tell it!

10. Der stod Jensen’s over døren, da du gik ind!

Det her taler vist for sig selv…

Skræmmende lang kø foran Jensen's i Gøteborg!

Skræmmende, kø foran Jensen’s i Gøteborg…

 

Kom selv med flere bud i kommentarfeltet…

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Jeg vil ligge hovedet på blokken og sige at Fredags brunch i Sky-baren på Burj al Arab i Dubai, også er en buffet der er værd at flyve efter. Det er luksus, med lidt mere luksus, og helt klart et besøg værd.

  • Thomas

   Og Marriot i Budapest har en “buffet” søndag morgen, der er til at slå ihjel for…

  • Måske vi skulle lave en top 10 med buffeter der rent faktisk er værd at besøge? :)

 2. Overordnet enig. Dog synes jeg også at man kan tilføje kvaliteten af service; er medarbejderne dovne/ligeglade/langsomme, er maden det oftest også.

 3. Troels

  Hvis der er billeder af maden på menukortet eller ude på gaden, så skal man finde et andet sted at spise.

  • So true Troels! Den var egentlig også på bruttolisten, men er på forunderlig vis forsvundet:)

 4. I har sindsygt meget ret i hvad I skriver.. Alt for mange gange er jeg blevet snydt for et ordentligt måltid sådan nogle steder! Dog vil jeg lige påpege at Provence på “Ved Stranden”, faktisk (så vidt jeg husker) har en hæderligt 3 retter, til ikke meget mere end 99 kr..

 5. 11. De har fået en god anmeldelse på http://www.velbekommen.dk/

  • Men de giver så også Buffalo Beefhouse 5 ud af 6 og Canblau 1 ud af 6 – så jeg ved ikke hvor meget du skal lægge i det Brian :-) Jeg kan i hvert fald kun sige, at jeg er helt uenige i deres anmeldelser….

   • Jeg tror det var pointen you drunk! ;)

  • Kasper

   Lad os lige slå helt fast at http://www.velbekommen.dk intet har med anmeldelse at gøre.

 6. Synes de sværeste at spotte er dem hvor man betaler en masse for alt for lidt eller alt for dårligt. Jeg vil mene at bøf og ost i københavn ryger i den kategori, der er dog ingen klare tegn på at det skulle være problematisk at besøge stedet.

 7. Som afdøde restauratør Anne Just ( haven i Hune- Brixgaard i Aalborg) skrev i en kronik for år tilbage om ; Plastisk hummere-fisk og frugt opsatser/ har du behov for at vise plastik udgaver af råvare kan du ikke forvente at køkkenet bruger ferske vare.

 8. Mikkel Holm

  Fed artikel!!
  Vil gerne tilføje, at man i lighed med strandpromenader også skal holde sig fra at spise meget tæt på kendte kirker, monumenter, pladser mm. Det er der alle turisterne kommer, og restauranterne behøver ikke bevise sig selv!
  I øvrigt meget enig med Troels i at billeder af maden er fy fy.
  I forhold til buffet så er der selvfølgelig undtagelser, men må give Webmasteren ret i at “Less is more!”. Hvis jeg skal have en god buffet, så skal den anbefales af andre.

 9. Bo

  Er Jensens Bøfhus s¨dårlige at de aldrig serverer en god bøf? Det er da vist at skære alle over en kam…

 10. Anders

  Man spiser gratis på sin fødselsdag…

 11. Anette Kristensen

  Jeg er ikke enig med dig om Gran Canaria, Der findes mange gode fiskerestauranter, især Puerto Rico og Mogan. og restauranter med, ja måske et uvarieret menukort, men med en god betjening og en dejlig atmosfære. En god kok kan også kræse meget for en “almindelig” ret.

 12. Michael

  Gran Canaria har da rigtige mange gode restauranter. Problemet er bare på hvilket tidspunkt man kommer på året. Om sommeren er der fyldt med englænderne så menukortet er fyldt med mad som skal i en friture. Mens der i foråret er mange fiske-retter.
  Et rigtigt godt tip er restaurant Guantanamo mellem Puerto de Mogan og Playa Amadores. Ligner et hul men er en fantastisk restaurant året rundt.

 13. Sanne Oda Møller

  Jeg synes du har ret i det meste. Men den med at tjeneren spørg om det smagte godt, der kan jeg ikke lige følge dig. Nu er jeg selv udlært tjener, og jeg spørg måske heller ikke om det smager godt, men for det meste i hvert fald om alt er i orden, eller som det skal være. Og nogle gange om det smager dem. Man skal da tjekke til sine gæster og hører om maden er som forventet.
  Nogle gange er bøffen bare sej, uden det er nogens skyld eller man har hver sin opfattelse af medium stegt.

 14. Toni

  Jensens Bøfhus = McDonald’s med kniv og gaffel

 15. Endnu en god artikel :)

 16. Nils

  Husets vin er Jacobs Creek.

 17. Jeg er enig i alle punkter undtagen 8 – det er jeg blevet spurgt om på flere gode spisesteder (sjovt nok mest i Jylland, men jyder er også så høflige ;-)).

 18. Frederik

  Jeg vil nu mene, at buffeten på Marbella Club ikke er helt tosset.

 19. Virkeligt gode pointer, og mange gælder også her, hvor jeg bor (i Prag)
  Vedrørende “smagte det godt”: nej, det skal de ikke spørge om, når man HAR spist. Men hvis de har tingene i orden, skal de komme ret snart efter, man har fået sin mad og er begyndt at spise, og på dette tidlige tidspunkt skal de spørge i retning af “er alt tilfredsstillende?”. Hvis man har grund til at påpege noget, får man en chance uden at skulle føle sig som et brokke-hoved. Og hvis restauranten har styr på tingene, er det ufarligt at give gæsterne denne mulighed.

 20. Mathias

  I udlandet er et godt tricks også at vælge det sted de lokale spiser. De kender ofte forskel på skidt og kanel!

 21. Jens

  Hvorfor er der kø uden for Jensen’s på billedet?
  Er det deres “Vamos a la Bøfhus”, der trækker fulde huse?

  • Det må du nok spørge om Jens… Jeg var selv så overrasket (læs: skræmt), at jeg blev nødt til at tage billedet:)

 22. Fed artikel og jeg brød ud i latter, da jeg nåede ned til pkt. 10.

  Generelt forsøger jeg altid at undgå turistfælder, alligevel blev jeg fanget i en i Berlin; en tapas restaurant Las Olas som jeg ellers havde læst positivt om, men sikke en skuffelse pris og kvalitet hang ikke sammen.

  I den modsatte ende af prisskalaen spiste vi to gange på en indonesisk/asiatisk restaurant lige ved Alexanderplatz, hvor jeg den ene aften nød 12 stk. sushi til kun 8,7 euro, frisk og afsindig høflig betjening. Og for at bekræfte pkt. 3; på restauranten i Berlin “Der Hahn ist tot” er der også kun sæsonaktuelle varer på menuen og udvalget er minimalt, til gengæld er det godt.

  • Spiste også fantastisk indisk mad i Berlin for et par år siden – og det kostede ik’ en skid! :)

 23. Der mangler et s i Årstiden.

 24. Peter Bros Nissen

  Min kone plejer at sige, at kvaliteten af bødet er en indikator på kvaliteten af maden. Og hygiejnen på toilettet er en indikator på hygiejnen i køkkenet…

 25. Felix E. Drud

  Advarselslamperne burde også blinke når tjeneren ikke ved hvad de forskellige retter er, eller består af.

 26. Flemming

  Haha, true that.

  Det minder mig om Børkop Vandmølle(mener jeg det hedder). Havde aldrig hørt om stedet, før jeg spiste der, men damn noget lækkert mad, de disker op med der.

 27. KK

  Ruths Hotel har nu ogs en killer morgen buffet, med bla, æg på minuttet……….

  • Ja den har jeg også hørt meget godt om:)

 28. jesper

  Brug af begrebet “gourmet” er efterhånden også begyndt at signalere dårlig mad. Det har downtown bla bidraget til

  • Helt enig Jesper! 3 retter for 300 = gourmet :)

 29. Tina Bach

  Hmm – faldt over din artikel
  Get the point – vil blot kommenterer at Ejeren af Hos Costa er fra Ungarn !!!
  Altid fedt at sætte sig ind i sådan noget…
  Ville være synd og skam at han ikke måtte drive græsk restaurant – for med de restriksioner ville der lukke 2/3 af alle Danske Pizzaria…… Så det !!

  • Hej Tina,

   tak for din kommentar. Du har ganske ret i, at der ikke er noget problem i at en ungarer driver græsk restaurant og at det absolut INTET siger om kvaliteten af maden. Hvis det var det vi mente, ville vi også mene at Rasmus Oubæk ikke kunne køre et bistro-køkken.
   Men gullasch-suppe på en græsk restaurant?? Nej vel?
   Ligesom der heller ikke skal serveres bøf bearnaise på et pizzaria…

 30. Det første billede med den græske restaurant minder mig om en oplevelse for 3 måneder siden.

  Jeg elsker normalt græsk mad, men jeg har aldrig haft så dårlig en oplevelse, som en unavngiven græsk restaurant i Aarhus. Jeg endte med at betale 300 kroner for friturestegte frosne rejer, tzatziki, brød og græske frikadeller. Det var virkelig en dårlig oplevelse. Der er flere af punkterne, som jeg ville ønske at jeg vidste dengang.

  Du glemte et punkt: Der er ingen (lokale) gæster.
  Det er et af de bedste måder at vurdere om det er en god restaurant. Hvis en restaurant er tom klokken 18, så går jeg uden om den.

  • Helt enig i det sidste punkt Andreas – vi skal snart have lavet en V2:)

   Hvorfor vil du ikke ud med navnet på restauranten – det lyder da som noget der kræver en advarsel?

   • Jeg overgiver mig. Det er restaurant zeus ved sønder allé i Aarhus.

   • Tobias

    Oh shit, tjek deres hjemmeside (under menu), det er næsten for vildt – på en meget ubehagelig måde.

 31. Jeppe

  Vil gerne lige advare mod en lokal Aalborg fælde.
  Folkets Parlament (overfor Nordkraft). Super hyggeligt lokale, men verdens værste brunch.

  Kold og bastant “æggestand” med branket lufttørret skinke.
  Daggammel udskåret frugt.
  Køleskabskold og tør supermarkeds rugbrød.
  Genopvarmet tør pandekage.

  Folkets Parlament har i øvrigt den fine service, at skulle man tillade sig at pointere ovenstående forhold, får man besked om at man nok bare er for krævende…

  Så tak for kaffe (den var faktisk udmærket)…

  • Hanna

   Vi har spist brunch på Folkets flere gange, og vi anbefaler det rigtig gerne. Betjeningen har været i top og maden rigtig lækker.
   Man får det hele for 99 kr og det er altså inklusiv kaffe ad libitum.
   Kan det her måske handle om, at du ønsker 5 stjernet Michelin gourmet mad til byens billigste pris. Er du også typen, der handler i Netto og er sur over manglende service?

   • Betina

    helt uafhængigt af forventninger og pris kan maden altså godt smage dårligt. Og det er da fuldstændig ligegyldigt hvad prisen er – der skal stadig være en hvis form for service, hvis man ønsker tilbagevendende kunder. Hilsen en tidligere netto ansat.

  • Pernille

   Pkt 8 er da i dén grad noget vrøvl:

   Måske den skulle omformuleres til, at på gode restauranter spørger personalet og er tilmed oprigtigt interesserede i at høre svaret. Senest erfarede jeg dette på Falsled Kro.

   Det er især de sande klammerter i restaurantverdenen, hvor der ikke spørges. Jeg forstår egentlig godt personalet. Men de sjældne gange det er sket, jeg er røget i sådan en ulækker fælde, får de nu min mening alligevel.

 32. Morten Kjeldsen Kusk

  Når der er billeder af maden enten udenfor eller på menukortet!

  • Og endnu bedre billeder af mad indeholdende ingredienser der ikke indgår i maden på menukortet, har heldigvis kun oplevet det på en usselt pizzaria, meeen …

   • Ja det er sgu en klassiker! :)

 33. AKM

  Synes altså stadig også det er top kikset med numre udfra retterne… Med mindre det er et pizzaria self, hvor de forresten heller ikke altid selv har styr på hvilke pizzaer, der hører til hvilke numre (af bitter erfaring siger jeg altid pizzaens navn og ikke dens nummer!)

  • Jeg bruger altid nummer for har ikke oplevet nogen der kan huske navnet på pizzaerne ….

 34. Smed

  Når der er plastikblomster i vinduet!

 35. julie

  Totalt uenig her. Jeg har spist på mange restauranter, der har haft et kæmpe udvalg af retter, på masser af buffet samt fået masser af billige 3-retters-menuer. Og jeg har faktisk sjældent været utilfreds. Jeg er altid gået derfra og tænkt ‘Her skal jeg tilbage’. Hvorimod de dyrere steder med meget småt menukort og meget dyre 3-retters ikke har smagt af en skid.
  Det handler ikke så meget om råvarernes oprind. Jeg kan personligt fremstille en menu, der er en konge værdig af varer fra Netto til en flad halvtredser. Det kan en god restaurant også. Og så får man en ordentlig portion, Og så det at foretrække fremfor noget forfinet pis man giver en halv bondegård for.

  Self skal man ikke spise på urene steder, men prisen og størrelsen på menukortet eller det faktum at der er buffet, er IKKE grunde til at gå forbi en restaurant. Så kommer man til at gå glip af meget.

  Og i øvrigt er Jensens Bøfhus også et udmærket spisested.

  • Hej Julie.

   Den påstand kræver sgu beviser – kan du nævne nogle af de restauranter, du tænker på? :)

   • Kasper

    @Webmasteren

    Jeg tillader mig, at citere Julie “Og i øvrigt er Jensens Bøfhus også et udmærket spisested.” – Skal vi lige dvæle lidt ved den kommentar ?!

   • dmminion

    Touché…

   • Christian

    Det handler vel ligeså meget om opdragelse i Julies tilfælde.
    Hvis hun er en del af “den danske madkultur” opflasket med fryselasagne fra netto og med smagsløgene dybt begravet i pengepungen har hun aldrig forstået ideen ved at skabe et måltid ud fra tanken om nydelse og oplevelse frem for et nødvendigt onde for overlevelse.
    Der vil altid være forskel på kvalitet og kvalitet koster nu engang en lille smule mere end kvantitet og discountprodukter.
    Mange supermarkeder har fået danskerne overbevist om at discount er lige så godt som en mærkevarer og alt skal koste kun 10,-kr. Så hvis man er afkom af denne generation er man vokset op med smagen af lort i munden, og derved stiller man sig så også tilfreds med denne smag når man vælger at spendere penge på et måltid mad. Både ude og hjemme.

  • BeardFoxHat

   Til Julie
   HA HA HA… HA HA HA… Morsomt, meget morsomt! NB. Jeg havde faktisk skrevet flere linier om smag, penge og størrelse af portioner m.m men ender med at citere dig meget sigende og rammende “Jensens Bøfhus™”

  • Chris Schack

   Er du kok Julie for det håber jeg ikke når du kan sige at Jensen bøfhus er godt

  • Benzin

   Julie,

   Typisk ukritisk nordjysk attItude! “Ja det kan spises, og der er nok af det!”

  • Pyroteknikkeren

   “Det handler ikke så meget om råvarernes oprind”- har du slået hovedet?? JO DET GØR!! det hedder respekt for råvarerne. Noget der burde betyde ALT for en kok. det er meget muligt at du ikke selv er kok, men de kokke der, ikke bare frivilligt men med fornøjelse, benytter sig jordbær i december og spæd salat i januar burde ikke bare skamme sig. de burde brænde forstykker og kokkehuer og aldrig sætte benene i et køkken igen.

 36. Sisse Lee

  Den med toiletterne passer altså ikke helt i Kina :) og der er billeder nu også meget rart!
  Men det kommer selvf også an på hvad man ser som god mad. Efter et år i USA kan en grumset pølsevogn være ret delikat!
  Et dårlig spisested er også dem der har noget der minder om facere stående udenfor til at jage kunder ind. Hvis stedet er godt skal folk nok selv komme rendende!

 37. Sara Azarli

  Det er temmelig simpelt! Er der ingen overskud på maden er der ikke råd til lønninger, husleje mm. Kan man få en 3- retters til 99kr er det dårlig forretning – medmindre det koster dem ca. 5kr at fremstille hver ret ! Det siger lidt om hvad kvaliteten er og den er med GARANTI ikke friskfanget/slagtet mm.

 38. Pernille paulsen

  3 retters menu på Natalie

 39. Peer Møller Hansen

  Punkt 10 kan man droppe, hvis man sikrer sig at der står “Jensens fiskerestaurant”.

 40. Berrit

  Når man bliver bedt om at betale inden maden kommer! Som igår på Cafe Kellerdirk – vi skulle have løbet, men gjorde det desværre ikke. Til gengæld fik vi “Byens Bedste Cafe Burger” krydret med et sort krøllet hår, brød der efterlod vores ganer blødende og vand serveret i plastikflaske fra undergrunden i Frederiksberg!

 41. Michael

  Kan I lige uddybe den om toiletpapiret og køkkenet, den forstår jeg ikke helt. Det er selvfølgelig mega irreterende når der ikke er papir.

 42. Henrik

  Hvis saltbøssen sidder fast på bordet.

 43. Bøgehøj

  Når en motorvejsbiks tilbyder bouillabaisse “med brød og evt. rejer”

 44. VNL

  Jeg var enige med Julie, indtil hendes afslutning :(

  Wascator på Nørrebro får man fantastisk lækker mad! Og Hotel Marriott har den lækreste brunch-buffet!
  Pris og kvalitet hænger ikke sammen, har spist på al for mange dyre hypede restauranter som har på niveau med Jensen’s!

 45. Niels

  Parfumeret sæbe på toilettet. Så er det slut med at nyde vinenes bouquet og madens duft den dag.

 46. Lunde

  Jeg vil dog anbefale flere af de
  Billige restauranter i Aalborg som er rigtig gode, hvis man har hård mave. (^)

  • HAHAHA!

   Nogen der er bedre end andre Lunde?

 47. thomsen fr-havn

  har

 48. Thomsen Fr-Havn

  Hejsa
  Har været på Fiskerestaurant i Sæby, og det er friske fiske råvare og speciel brød fra lokal bager der leveres hverdag . De har også rigtige strålende toilet forhold, og super go mad hurtig betjening, mad du selv sammen sætter fra enten eftermiddags buffet, eller aften buffet som er lidt dyrere, da der indgår varme fiskerette. fem ud af fem kokkehuer til dem fra mig.
  Har også vært på Jensen`s Bøfhus. Først ventede vi i 25 minutter på og få en sidde plads, efter de 25min bestilte min kone en rejecocktail, som tog en ca. 30 minutter på og få.I den tid så jeg hvad andre borde måtte døje med, bl.a laang ventetid, kold mad ec.t bøffer bl.a , og igen folk der gik fordi vente tiden var for lang.Bøffer der skulle være medium stegt, var gennemstegt, folk der ikkefik det de skull hav bestilt .Så ventede vi i yderligere 15 min, på og komme til at betale. mad/ oplevelse,
  2 ud af fem kokkehuer

 49. Lunde

  Web Mesteren
  Der er næsten for mange at nævne men helt sikkert kan jeg slutte mig til billig buffet er en sikker vinder mod hård mave. Så har jeg ikke trådt nogen i Aalborg over tæerne.

  Syntes at ordet. /Restaurant\ kun må bruges ved en høj kvalitet af mad og kun hvis man har en rigtig kok ansat.
  Alt andet er fast food eller Spisesteder, så kan vi også få det delt ordentligt op. Så næste gang jeg tager børnene med på restaurant Mc D så er det forventet der står en kok og laver et skønt happy meal til dem.

 50. Elsebeth

  Jeg er ofte mest stemt for selv at lave maden undtagen på nogle vildt gode restauranter i bl.a. Montana, hvor kokkene er stormestre i at grille perfekte steaks. I næste weekend vil vi dog tage ned til Hotel Meier i Glücksburg – på grund af jeres fine anbefaling, jeg faldt over forleden dag. Det kan kun gå godt med jeres anmeldelse af stedet. Desuden kan jeg godt lide at afslutte et godt besøg med morgenmad af en ordentlig kvalitet – og det garanterede I jo for, man får :-)

  • Glæd dig Elsebeth og fortæl os endelig om din oplevelse! :)

 51. Elsebeth

  “Alter Meierhof Vitalhotel” hedder det sørme!

 52. Anette

  En af de dårligste middage vi har fået var vi selv ude om. I vinduet var et skilt med ordene: kok søges.

 53. Flemming

  Når containeren bag restauranten er fyldt med forskellige plastikspande, hvor der har været agurkesalat, rødkål, kartofler, mayonnaise og meget mere – så hold god afstand til indgangsdøren.

 54. Peter Jensen
 55. Mr. Harper

  Haha og i bunden køre der en reklame for frysepizzaer til 12 kr 😝

Smid en kommentar