Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon
- Webmasteren
- On 5. februar 2023
- https://gastromand.dk
I mange år har Banana Toffe Pie været det faste prik over i’et eller søm i kisten om man vil. Men I år skal det være anderledes. Get ready for the ultimate cookie – Gastromand-style!
En amerikanske cookie giver en dansk småkage baghjul anyday. Den perfekte cookie er både sprød og sej på en gang, knaser en anelse og må gerne have et touch a salt.
Cookien her fungerer perfekt i sig selv, men vi tager den lige et skridt videre og topper den med, ja marshmallows og sprød BACON! Det er jo kun Super Bowl Sunday én gang om året! :D
Double Chocolate Cookies med marshmallow og bacon
Ingredienser
- 100 g. sukker
- 100 g. brun farin
- 100 g. smør
- 1 æg
- 1 tsk vanillesukker
- 1/2 tsk bagepulver
- 150 g hvedemel
- 1/3 tsk salt
- 100 g hakket mørk chokolade
- 100 g hakket lys chokolade
- 100 g hakkede pekannødder
- 100 g bacon i tern
- 1 pose marshmallows
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 150 grader
- Steg bacon sprødt
- Skær marshmallow i tern af 1,5x1,5 cm
- Rør sukker, brun farin og smør godt sammen
- Tilsæt resten af ingredienserne med undtagelse af marshmallows og bacon
- Rør dejen godt sammen
- Tril dejen til kugler på størrelse med en lille bordtennisbold
- Læg 9 kugler på en baggeplade
- Bag cookies ved 150 grader i 15 min.
- Når der er 5 min. tilbage af bagetiden drysser du marshmallows og bacon over cookiesene
- Lad dem køle min. 10 min. før servering
De færdigbagte cookies kan sagtens holde sig nogle dage i lufttæt beholder.
Hvilken dessert er der på din Super Bowl Menu?
Stik os en kommentar
Related Posts
Surf ‘n’ Turf Quesadillas med chorizo og tigerrejer... 3. februar 2023 | Gastromand
Spicy Chicken Taquitos – lækker snack opskrift... 2. februar 2018 | Webmasteren
-
februar 3, 2019
David SchjeldeFantastisk opskrift!! Jeg har aldrig lavet cookies før, så måske et dumt spørgsmål herfra: Kommer de i ovnen som “bordtennisbolde” og flader ud af sig selv inde i ovnen?
Tak for et fantastisk site!! 😎👍
Lidt godt til maven
- Biksemad – med spejlæg og bearnaisesauce!
- Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Grydestegt Kylling med “Skilt sovs” og råsyltede agurker
- Hasselbagte kartofler – super sprøde og møre kartofler
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Kartoffelmos – fed og cremet
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Millionbøf – opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Pariserbøf – den ultimative frokostret!
- Æggekage med bacon – den gammeldags opskrift
Comments