Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Dette finder du altid i Gastromandens Køleskab…

Dette finder du altid i Gastromandens Køleskab…
Gastromand

Jeg lever et ret skizofrent liv som tager udgangspunkt i et excel ark inddelt efter om jeg er Famliefaren – Mr. Napkinhead eller Nordjyden som indtager Vesterbro med stor fornøjelse! Årsagen er ret simpel – jeg bor en uge udenfor Aalborg i Storvorde med mine 3 tøser og en uge på Vesterbro med min kæreste – det er der både fordele og ulemper ved…

Lavet i samarbejde med AEG

Lad os tage ulempen først – den er nemlig også en fordel – to hjem betyder to køkkener som betyder en masse muligheder, men i teorien også investeringer og udskiftning. I Aalborg har jeg “Familiefarens Køkken”, som jeg for nogle år siden lavede sammen med Invita. Et projekt som greb om sig og endte med en total renovering af køkkenet samt gang og bryggers. Jeg fandt et gammel klip derfra, som viser mit køkken ret godt – selv efter 4 år står det snurre lige – godt håndværk forgår sgu aldrig.

Nu er det så ikke helt det indlægget her skulle handle om, det er faktisk mit andet hjem på Vesterbro. Her har jeg fornøjelsen at være nabo til Kul og Noho i Kødbyen.

Kødbyen på Vesterbro…

Det er lidt noget andet end at bo på landet i Storvorde med 3 piger, hvor det vildeste der sker en lørdag aften er synet af en hest der traver forbi eller vores lokale post kommer sent forbi med pakkeposten – yes det er skizofrent men også ret spændende. Tænker et billede fra min private Instagram siger det meget godt:

Når der så skal vælges nyt hvorfor ikke Liebherr, Gaggenau eller noget helt andet – well det skyldes primært min kæreste, som gerne lægger lejlighed til masser af nyt gear, men priserne skal passe til hendes behov og når man første er gået i retning af et brand, så vil jeg gerne holde mig til dette. Det skyldes nok lidt OCD men når der nu er AEG Ovn og kogeplade installeret i lejligheden så bør næste udskiftning i mit univers også være AEG.

AEG Ovnen på Halmtorvet….

10 år var for meget for SMEG

Selv om SMEG laver nogle lækre produkter så var det gamle køleskab i lejligheden blevet frygteligt træt og temperaturen stod konstant på 7-8 grader og det er bare noget rod. Mælken var  “varm” og alt holdt bare kortere når det ikke var køligt nok. Eneste plus var, at smørret var til at arbejde med.

“FKTH” – Fra Tanke til Handling

Nyt-nyt-nyt som Jeppe K ville sige. Vi har en glimrende kontakt hos AEG som vi bl.a. har lavet en ret fed konkurrence for, hvor I kunne vinde denne ovn til en værdi af ca. 23.000 kr. Den blev naturligvis også testet. Derfor var det oplagt at gå denne vej da der skulle udskiftes. Min kæreste overvejede også kort et Liebherr, men selv med rabat ville det koste omkring 15.000 kr. og det er en også slat.

De ekstra 15 liter bruges til masser af vin…

Valget faldt på AEG “SCE81925TS”

Det kunne nu være meget fedt hvis navene på køleskabene ikke minder om hemmelige koder fra 2. Verdenskrig – men sådan er det nok. Nå, hvorfor så netop dette og ikke et af de 100 andre AEG udbyder? Elimentært min kære Watson! Jeg vidste, at der var nogle helt specifikke egenskaber jeg ville have og selv om min kæreste mente, at mindre kunne gøre det, så satte jeg foden ned (som en mand jo gør – meget sjældent – men nogle gange skal det til) og insisterende:

  1. Ekstra plads! Jeg får på rekordtid et overfyldt køleskab, så mere plads er et must! Her kunne jeg få 15 liter i forhold til tidligere – det giver lige plads til at have champagne, hvidvin og øl på køl.
  2. Tilpasset indretning – AEG kalder det “CustomFlex” og det betyder kort sagt, at skabet kan justeres efter mit behov – meget enkelt.
  3. Det skal kunne køle og jeg mener køle – helt ned til 2 grader og det kan dette skab – AEG kalder det “DynamicAir” og sparker lige en omgang Hypercool af i 6 timer således skabet rammer 2 grader efter kort tid.

Et par gode bud på hvordan køleskabet kan indrettes… Custom Flex!

En meget fed detalje er, at der er “klemmer” med til krydderurterne så du kan hænge dem op i lågen af køleskabet. På den måde kan du faktisk hænge dem i “potten” eller hvus du køber afskåret i stilken. Du kan dog ikke hænge plastik op der – så smutter det ud af klemmen.

Meget praktisk med krydderurter på denne måde…

Dette finder du altid i Gastromandens Køleskab

Nu er vi jo fire Gastromænd – men jeg mener godt at kunne tale på alles vegne, så det køleskabet skulle fyldes op, så var der nogle “must haves” som blev prioriteret over alt andet!

  1. Gin, Tonic og garniture – du ved aldrig hvornår du pludselig bliver nødt til at safte en GT’er!
  2. En stor bøf som er klar til flambering og stegning – sulten kommer ofte snigende!
  3. Mælk! Hvem elsker ikke mælk?

Der er naturligvis også andre lækre ting, friske økologiske grøntsager, lidt ande rilette på glas, en god tørret spegepølse klar til at snacke og naturligvis noget sødt.

Altid Gin klar til en hurtig GT…Denne Gin kommer snart til salg i Danmark BTW…

Altid tonic på køl…

Råt kød i køleskabnet – Vi er sgu nogle dare devils…

Bobler. danskvand og naturligvis mælk! Vi elsker mælk…

Efter den første måned fungerer det upåklageligt og indretningen er nu blevet ret fast. Fryseren kører derud af og skal heldigvis ikke afrimes! Det hedder “Frostmatic” og betyder kort sagt at du ikke skal tænke på at den bliver tilrimet – nu må tiden vise om det virkelig holder, for jeg har set det før og oplevet at det faktisk ikke helt holder – mere om det om nogle måneder.

Nogle gange kommer der småfolk på besøg og så er det godt med en Sunlolly…

Det var lidt inspiration om hvad vi Gastromænd har i vores køleskab og lidt placed product (blink-blink) fra AEG – men mon ikke I havde gennemskuet den? ;-)

Stik os en kommentar

Smid en kommentar