Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. juli 2024

Scroll to top

Top

25 kommentarer

GM Anmelder: Ikke et sted for Vi 2

Gastromand

Vi har før været efter restauranter og ceféer i Aalborg og nu er den altså gal igen.

Mine kære kone og jeg havde sidste fredag med meget møje og besvær fået afsat vores børn, og havde nu tre timers frihed. Efter en meget lang og hård arbejdsuge havde jeg sunget om en omgang nachos, en iskold Corona og en ordentlig cafe-burger af den lækre slags – I ved, bacon, ost, rødløg stor fed hjemmelavet bøf! Aalborg byder på en hel del cafeer og da vi var sultne valgte vi hurtigt ”Cafe Vi 2” på Gammeltorv. Det skulle så vise sig, at være en stor fejl.

Menukortet var overskueligt og bød på de traditionelle retter. Jeg vidste dog på forhånd, at jeg ønskede husets burger og min kone hoppede på en Club Sandwich. Mens vi ventede på maden bestilte vi en omgang nachos til deling. Efter vi havde konsumeret vores nachos kom vores mad, som faktisk så ganske præsentabelt ud. Desværre var smagen langtfra så god som udseendet. Det er jo ikke en udfordring at skylle salat og skære nogle pæne skiver tomat og agurk, og her dumpede Cafe Vi 2 da heller ikke, men hovedingrediensen i form af en halvfabrikeret bøf var altså ikke i orden. Der var simpelthen tale om en færdiglavet bøf?! De ”stegte kartofler” var nogle frituredunkede formentligt fra Flensted, som nok havde ligget en kende for længe i den gyldne brønd – puha. Dog hjalp det lidt, da jeg selv hentede noget ketchup hertil.

Hyggeligt ser det ellers ud - billede lånt fra cafevi2.dk

Nu tænker du nok, at det var en frygtelig engangsforestilling, og at burgerens kvalitet (eller mangel på samme) var forårsaget af, at hele personalet tydeligvis var ramt af tømmermænd, hvilket den ellers søde tjener også valgte at undskylde med, da hun indledningsvis væltede et fyldt askebæger ud over vores bord… Men nej, nedturen fortsatte med min kones Club Sandwich. Her var der nok nærmere tale om et grovflutes med forstegt, neutralmarineret kylling i strimler. Der stod ganske vist ”karrymarineret” på menukortet, men det synes jeg absolut ikke hverken at kunne se eller smage.

I det hele taget var det en ret dårlig oplevelse, og når jeg så tænker på en studerende, som bruger sin SU på en velfortjent burger, så kan jeg ikke lade være med at tænke: ”Turistfælde”. Jo den er måske lige i overkantet, men den diskrete regning lød på 356,- hvor vi også fik en øl og en sodavand til, og det er altså en pæn sum for et måltid, som ellers burde være simpelt at skrue sammen.

”Velbekomme”:)

Hvad synes du – hvor får man byens bedste caféburger?

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Jeg kunne ikke være mere enig, gå ind ved siden af det er samme kvalitet men prisen er meget lavere

  • Hej Der – der er jo en gammel anmeldelse – måske har de forbedret sig? Hvor er “Ved siden af”?

 2. Mikkel

  Ang. burger i Aalborg så kan Lunas på Boulevarden anbefales – med hjemmelavet bolle, bøf og lækre krydderet kartofler til.

  • Hej Mikkel.

   Jeg må indrømme, at jeg ikke var imponeret, da jeg prøvede den for et års tid siden – købt bolle, salatblade og kartofler direkte fra en pose. Der var ikke meget hjemmelavet, som de ellers “reklamerer” med kan betyde ventetid på menukortet:)

   Ved du om de har skiftet ejere?

   • Jeg synes Luna kan være okay – men der mangler lidt kant, Kim Kitchen har jo fået ros en gang på denne side, men ellers skulle have have det igen – Modern Steakhouse, som Morten Kok ejer laver en god burger i øvrigt!

   • halv-amerikaneren

    Jeg vil altså også godt slå endnu et slag for VB Burgeren på Vestre Baadelaug – den er stor og fantastisk :-)

 3. halv-amerikaneren

  Nu hvor “Ulla Terkelsen London” endelig er åbnet kan vi så se frem til en anmeldelse? :-)

 4. Jesper Hassing

  Kim’s Kitchen har byens bedste bøfsandwich og burgere. Desuden skal de nydes sammen med sideorderen kartofler+aioli!. Bedre findes ikke.

  Dette kommer fra 3 herrer der spiser Bøfsandwich i Aalborg hver torsdag, forskellige stedet. Men oftest fra enten Kim’s Kitchen(The Wharf), grillen på Frederikstorv, Café Luna eller Ib René som der desværre kun serverer den om onsdagen!( :-( )

  • Hej Jesper, det tror jeg bestemt vil glæde KK at høre – og enig må jeg sige. Jeg har dog aldrig besøgt grillen på Frederikstorv – det kan være det skal prøves – Nu åbner Helen (ejeren af Ib) jo ny restaurant/cafe – Ulla Therkildsen London i det gamle posthus på Kastetvej, der må næsten også komme nogle lækre burgere – lad os håbe!

 5. Bobber

  Jeg vil gerne tilslutte mig spiret, der får man sig en helt igennem fornuftig burger menu til en fornuftig pris:)

 6. Det er jo vanvittigt, at I ikke kan få en greasy burger i Ålborg. Måske I skulle tage en trøstetur til KBH og hoppe forbi Halifax: http://www.halifax.nu/

  Efter nærmere bekendtskab med deres Lone Star Burger, kører man i pit og tager en naturlig slapper i et par timer ;-)
  /Simon

 7. JanP (Aalborg)

  I café kategorien står det ganske som flere skriver rigtig skidt til i Aalborg – man skulle synes, at der var flere der ville udnytte dette “hul”, som kun forsøges udfyldt af Café Spiret på Boulevarden og Stygge Café. Prefabrikeret mad synes desværre at være mere reglen mere end undtagelsen…

  • Jeg har mere eller mindre boykottet det aalborgensiske cafémiljø og hvis man gider smide bare 30-50 kroner mere, er der altså betydelig value at hente hos steder som:

   MEST – fransk bistrostil, spritny
   Mundgott
   Propaganda
   Pingvin

 8. +1 til Kims, men hans burgere har nu også været kolde de gange jeg har hentet dernede, så det trækker sgu lidt ned:) Til gengæld har han så nogle lækre amerikanske vine!

 9. Jeg kan godt anbefale http://www.kimskitchen.dk når nu det er fredag aften… Han har nemlig ikke åbent i weekenderne.

  Der får man en hjemmelavet bøf, i en hjemmelavet bolle, guacamole samt andre ingredienser… Hans bøfsandwich er ligeledes super! :)

  • Anne

   Hvis det skal være Kims kan den lige så godt bestilles via the Wharf lidt længere ned ad gaden, hvor man kan få sig en god øl til. Eneste minus er, at bollen er kold. Er man til sandwich er Den Grimme Ællings rugbrødssandwiches et godt og noget alternativt bud. Generelt er cafeniveauet i Aalborg noget sløjt, når det handler om clubsandwich og burger til aftensmad.

   • KK

    At vores boller er kolde er vi selvfølgelig selv dybt skuffet over, men måden vores anretning er bygget op omkring er ved køledisken. Hvor overfladen på disken er 4 grader, så hvis vi varmede bollerne ville de alligevel blive kolde og triste. Har prøvet flere gange at lave om på det men uden held, og vi forsøger stadig at forbedre det, men kan desværre bare ikke se finten idet endnu. De fleste steder jeg søger inspiration fra, har været med samme udgangs punkt i at bollen blir kold inden man når hjem.

  • Ja det står skidt til i Aalborg. Jeg havde faktisk helt glemt Kims Kitchen! Førhen kom jeg der meget (dengang hvor Niels havde Ib’s Favoritter samme sted) og det var altid vildt lækkert. Det tror jeg bliver næste stop, og så en god øl til – ikke dårligt :-)

 10. Æv, det er altså ret trist, når sådanne steder ikke engang kan svinge sig op til at lave en ordentlig burger eller clubsandwich, som jo ikke er i kategorien “rocket science”……

  Har I i øvrigt modtaget min mail?

  Mange hilsner
  Birthe

  • Det er jævnt trist ja, men ikke mindst standarden på en del caféer.

   Vi har modtaget din mail og du får et svar ASAP:)

 11. MatiasP

  Jeg må tilslutte mig Århusianeren, eftersom jeg selv har boet der i 2 år.
  Cafe Stygge Krumpen er et godt sted.
  Jeg var stor fan af deres pastaretter – dog ved jeg ikke om det har ændret sig siden, da det er nogle år siden jeg har spist der sidst. :)

 12. I min studietid i Aalborg har jeg konsumeret et større antal burgere på Restaurant/Café Stygge Krumpen – her har jeg generelt været tilfreds…

  (http://www.styggekrumpen.dk/)

  • Helt enig… de laver noget rigtig godt mad. Det bliver bare så trivielt at besøge det samme sted igen og igen, kender I det?

 13. Og det vi hurtigt udleder af det her: “Don’t Eat Out In Jylland” :D

Smid en kommentar