Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. juli 2019

Scroll to top

Top

12 kommentarer

Til åbningsreception hos og på Brdr. Price!

Eksilsønderjyden

Mens smørkrisen ubønhørligt ruller ind over vores naboland mod nord, er vi lidt længere mod syd stadig så priviligerede, at vi kan svine med smørret, som vi har lyst – og det gør vi så!

De to ypperste udøvere udi denne kunst, Brdr. Price, holdt i sidst uge hof på deres nyåbnede restaurant, et stenkast fra Nørreport St.

Brdr. Price....here we come

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, er vi her på Gastromand voldsomt store tilhængere af Pricernes kulinariske religion, så det var et par forventningsfulde gastromænd der entrede restauranten via den røde løber, der i dagens anledning var fundet frem.

Et par timer senere kunne man se Webmasteren og Eksilsønderjyden vralte tilbage samme vej – veltilfredse,  meget mætte og lettere tipsy, efter at have indtaget anseelige mængder smør, fritter, champagne og andet godt!

Smagsprøverne (som blev fremstillet i store mængder) var absolut lovende og vi glæder os til at skulle tilbage på et senere tidspunkt, for at komme med en reel anmeldelse. Indtil da, må I nøjes med en række billeder fra aftenen, hvor Danmarks vel nok første SMØRMENU havde premiere.

Dejlig velkomst, med løfte om en smørmenu...

...Nå ja, og de kære brødre bød også velkommen.

Og så tilbage...til smørmenuen

Treenigheden! Smør med hhv. nødder, peberrod og skagenskinke

Det lækre og uformelle spisekøkken, hvor der serveres "lettere" retter

Og spisestuen, hvor det tunge skyts bliver kørt i stilling

De kære Pricer havde også taget barskabet med...

...og Gosset champagne (som meget passende smagte af brød og brunet smør) i rå mængder!

Pricerne viste rundt i køkkenet...

...hvilket dog ikke imponerede Webmasteren synderligt!

Han koncentrerede sig i stedet om en velsmagende omgang coq au vin...

...og (naturligvis!) fritterne, som blev serveret med en fantastisk brandade-mayo og en Sauce Tartare...

...som Adam og James til sidst også måtte overgive sig til!

Tak for en god aften i den helt rette Price-stemning. Og på gensyn!

Tror du brødrene får succes med deres egen restaurant? Og bliver du gæst hos restaurant Brdr. Price? 

PS. Eksilsønderjyden har fået nyt kamera, efter at det “gamle” blev stjålet – håber det kan ses:)

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Næh, det ser godt ud. Det må selvsagt prøves ved lejlighed. Og tillykke med nyt kamera – hvad faldt valget på?

    • Hej Hr. Klingenberg!
      Valget faldt på et Nikon D3100 og et Nikon 50mm f/1.8-objektiv.
      Indtil videre er jeg meget godt tilfreds med valget :)

      • Jeg forstår din tilfredshed. :)

  2. Anders Bach Frandsen

    Det ser godt ud, og jeg glæder mig virkelig til første besøg. Fremragende billeder for øvrigt. Hvilket kamera er de taget med?

    • Hej Anders,

      Takker for roserne :)
      Se ovenfor, for svar på kameraet.

  3. Lars

    Godt eksempel på, hvor meget billeder i god kvalitet betyder, når man man vil give nogen gode “stemningsbilleder” :)

    Hilsen

    Lars

  4. Lækre billeder og lækker linse! Har selv et Canon 550D og har lige erhvervet en 50mm 1.8 linse. Glæder mig til jeg skal ud og prøve den!

    Hvad Brdr. Price angår, så ser skinkesmøren spændende ud. Var den god?

  5. Peter Lund

    Først og fremmest – tak for en super super hjemmeside. Besøger den dagligt!!

    Må jeg være fræk og spørge hvor linsen er købt, og en pris? Jeg kunne jo fristes….

    • Objektivet kan du købe hos photoshop.dk.. Det er efter min søgning det billigste :)
      Hvis det er til canon koster deres 50 1.8’er kun 800 kr kontra de 1300 kr som nikons gør :)

  6. Det ser jo fantastisk ud. Der er ingen tvivl om, at jeg skal prøve at spise der næste gang jeg er i København.

    Det er iøvrigt ganske nydelige billeder det nye kamera tager. Jeg har faktisk selv kigget på præcis samme kamera og objektiv.

  7. Paradis! Og så et stenkast fra mig :)

Smid en kommentar