Så er det tid til bros, bold og bajere – Nå ja… og rigelige mængder mad spredt ud over en hel aften og nat!
Endnu et år med et skuffende Cowboys-resultat, endnu et år uden slutspil og endnu et år hvor det næææsten er ligegyldigt når første søndag i februar oprinder. For ovenpå vores nytårskur er det igen tid til… øhh, næh… fortsætter vi denne aften med et kalorieindtag, som vil kunne brødføde samtlige deltagere til modeugen det næste års tid. Og hér på Gastromand bidrager vi da gerne med et par bud på, hvad du skal servere for drengene i løbet af aftenen.
Aftenen plejer traditionelt at starte med en lidt sen gang aftensmad, gerne i form af en burger! Klassikeren i de danske hjem har været Roethlisburgeren, men et par andre bud kunne være:
Under kampen og når sulten ellers melder sig, er det voldsomt vigtigt at pushe nogle proteiner (og fedt!!) i gæsterne, så du kan hjælpe dem igennem natten uden at de går sukkerkolde.
Du finder et par glimrende eksempler på Super Bowl snacks her:
Hvis ikke du synes at disse snacks ramte plet, er fried chicken måske vejen frem. Saftig kylling gemt under sprød og krydret panering. What’s not to like?
Til dessert skal du i øvrigt have Banana Cream Pie eller Banana Toffee Pie ik’?
Tusinde tak få endnu en lækker opskrift. Nu har vi allergiker i huset, så må bruge andre krydderier og mel. Men det gør absolut ikke spor, for de bliver helt fantastiske. Jeg har både lavet dem med og uden skind, min personlige mening er at de bliver bedst med skindet på, det gør dem ligesom mere saftige.
Det er da godt nok en kommentar, man kan tørre røv i.
Hvis man ikke kan komme med en konstruktiv kommentar, så lad være med at skrive en kommentar.
Jeg har fulgt opskriften, og som mange andre af Gastromand´s opskrifter, så var det en god oplevelse.
Tak for det.
Godt spørgsmål! Normalt fjerner jeg skindet, da jeg tænker at det er svært at få skindet sprødt under en panering – men ved nærmere eftertanke burde det kunne lade sig gøre at få det sprødt! Det er bestemt et forsøg værd. Giv os endelig en tilbagemelding, hvis du prøver det!
Nu spørger jeg måske dumt, fordi jeg aldrig har prøvet at frittere noget før, men hvis man dobler opskriften op, skal man så også have tilsvarende meget olie og smør – eller fritterer man det så bare i de ekstra hold?
Da I holdt konkurrence omkring grej i køkkenet sendte jeg et billede ind af min burger-stuffer.
Man kan fylde den med hvad man har lyst til – som oftest bruger jeg en eller flere af følgende: stegt bacon, stegte løg, stegte champignon, jalapenos, pebergrugt, soltørrede tomater og så ost – altid ost!
Check den her: http://www.surlatable.com/product/PRO-16443/Sur-La-Table-Stuff-A-Burger-Press
Hos os står den på:
Hotwings med bluecheese dip
Baby ribs
Nachos smothered med salsa og guacamole
Nuggets
Løgringe
3 slags chili cheese tops
bbq kartofler m. salatmayo eller allioli
Jeg skal dog lige have kigget på jeres Buffalo Chicken Dip og Bacon/Jalapeño Dip for det lyder sgu godt! :)
Det lyder til de dips er godkendt, så ændrer vores nachos til plain og så med bacon/jalapeño dip’en. Chili, bacon og ost går man aldrig galt i byen med. Så må jeg prøve den med kylling en anden gang.
Comments