Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 23. juli 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

En sommerslasker af en G&T – fordi Far fortjener det

En sommerslasker af en G&T – fordi Far fortjener det

For et par uger siden lagde vi ud med en YNWA GT i anledning af Champions Leauge Finalen – desværre for Liverpool måtte de gå alene denne gang – De spanske løver sejrede og kunne dermed endnu engang skrive verdenshistorie – denne gang handler det ikke om Liverpool Gin – men om Fars Dag og mere gin!

Idag står den på Whitley Neill Ginger til vores Tuesdays GT og det er en helt særlig Tuesdays GT – netop fordi det er “Fars Dag” idag! Så denne lækre gin går ud til alle fædre hele Danmark over! Dem synes vi nemlig vi sammen skal hylde idag! Hvis du ikke selv er Far endnu, så er det helt okay – så skåler vi gerne med.

Friske jordbær og basilikum… Fandme lækkert…

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin er noget der kommer tæt på den perfekte gin til dig, som ikke er til det helt bitre endnu. Når den er destilleret infuseres den med rabarbersaft og ekstrakt fra ingefær – nu tænker du nok? Wow – det lyder satme specielt – det er det egentlig ikke – for det giver sjovt nok en ret sødmefuld smag – mit bud er at de måske liiiiige har sneget lidt sukker med for at styre syren.

Lækker gin med lidt mere kant og bitterhed…

Lige meget hvad så smager det fandme godt – navnlig på en varm sommerdag. Nu er det jo jordbær-tid så jeg kørte den med friske jordbær og basilikum – it works. Du kan få den i de fleste Meny-butikker og prisen er ikke engang værst – omkring 299-349 kr. Jeg købte min og faktisk også deres “Blood Orange” og “Rasberry” i Hellerup ved Meny Rotunden – men de fås næsten i alle Menyt.

Et godt forslag for at smide lidt ekstra sex efter den er at bruge “lamb and watt” tonic med basil – det giver virkelig et godt resultat.

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar