Gastromand.dk | 26. September 2018

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Mad pĂĽ farten: Overraskende frisk sandwich fra Q8

Mad pĂĽ farten: Overraskende frisk sandwich fra Q8
Webmasteren

Indrømmet, jeg var ikke sĂĽ lidt skeptisk, da Q8 kontaktede os og spurgte om vi havde smagt deres frisksmurte sandwiches. Det havde vi ikke og havde egentlig heller ikke overvejet muligheden…

Vi danskere vil ikke nøjes med halvdürlige franske hotdogs nür vi er pü farten. Det har de bl.a. opdaget i Københavns lufthavn, i 7-Eleven butikkerne og altsü ogsü hos Q8. Men derfra og til at gøre en gastromand tilfreds, kan der stadig vÌre et stykke vej.

Ikke desto mindre bød muligheden sig for at teste Q8’s pĂĽstĂĽede frisksmurte sandwiches i weekenden, hvor kĂŚresten og og undertegnede ikke havde fĂĽet provianteret synderligt til den forestĂĽende køretur fra Aalborg over København (for at samle Eksilsønderjyden og kĂŚreste op) til Ystad, hvor BornholmerfĂŚrgen skulle tage os til Bornholm og kokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem. Nu skulle de sandwich stĂĽ sin prøve…

Tankstation eller sandwichbar?

Ind forbi den lokale tankstation. Det er ĂĽbenbart lang tid siden, jeg har vĂŚret inde pĂĽ en Q8-station, for omrĂĽdet omkring kassen mindede mere om en sandwichbar end en tankstation (i hvert fald som den sĂĽ ud, da jeg selv arbejdede hos en af konkurrenterne i mine gymnasiedage). Der var bĂĽde pizza og burger, men det var jo sandwich vi var blevet bedt om at teste, sĂĽ der blev bestilt 2 klassikere – 1 stk. med kylling/bacon og 1 stk. med skinke/ost. Vi takkede naturligvis ja til at fĂĽ dem lunet – der er sgu ikke noget vĂŚrre end køleskabskold mad.

 

1 stk. sandwich pĂĽ tag...

1 stk. sandwich pĂĽ tag…

Kylling/bacon-udgaven kom i hvad jeg vil karakterisere som et mørkt ciabattabrød, salatblade (ikke iceberg), soltørrede tomater og en karrydressing man har smagt mange gange før. De soltørrede tomater og karrydressingen er et lidt umage par, men det fungerede overraskende godt. Det samme gjorde brødet der med garanti er bakeoff, men som virkede friskbagt og i den klart bedre ende.

Skinke/ost-versionen kom i et lyst ciabattabrød og ogsü med salat, som havde füet selskab af peberfrugt og en klassisk salatmayonaise. Skinken var i øvrigt i forholdsvis tykke skiver og god kvalitet. Osten var i den lidt mere anonyme afdeling.

 

Close-up...

Close-up…

 

Eneste minus var egentlig at den del af salaten, som stak udenfor brødet, var blevet lidt kedeligt under varmningen, men det var ikke noget, der püvirkede smagen eller det samleede indtryk.

Hvor kÌresten var til den lyse udgave med skinke og ost, var jeg klart tilhÌnger af det mørke brød med kylling/bacon/karry-kombinationen.

Jeg glemte selvfølgelig at spørge, hvornür vores sandwiches var smurt, men mit gÌt er inden for den seneste time.

Konklusion

Q8 overrasker positivt og de frisksmurte sandwiches er et rigtig fornuftigt alternativ, hvis man er blevet trÌt af tankstationernes franske hotdogs!

Har du prøvet sandwichene fra Q8?!

Tags

Kommentarer

  1. Fynboen

    Ville ønske jeg havde kørt pü en Q8 i stedet for Monach i dag.

    59 kr. for en lille kold kylling/bacon sandwich som sikkert var lavet sidste ĂĽr….øv øv øv… Men den gled ned – jeg var jo sulten.

    • Monarch er stĂĽende joke. De laver dog en hĂŚderlig burger, sĂĽ vidt jeg husker…

Smid en kommentar