Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. juli 2024

Scroll to top

Top

9 kommentarer

Kom med til Release Party på den nye Gastromand øl

Kom med til Release Party på den nye Gastromand øl

Så er vi nået til vores næste øl i vores fantastisk samarbejde med Crafted By. Da denne øl skulle brygges havde vi bedt jer om hjælp og det blev til mange gode og spændende bud! Det blev også til bud som vi skulle holde os fra som fx smag af “myre” og “tang” – tjek!

Flere har spurgt os hvorfor kapslerne på flaskerne “smiler“? Ser du – det er faktisk helt tilbage fra 1930’erne, hvor Carlsberg brugte denne “smiley” som blev kaldt “Carl S Berg” og var på fadølskrus der blev brugt på diverse bodegaer og barer i Danmark. Nu har Crafted By valgt at hive dem frem igen og bruge dem som kapslerne. Det er originalt og i tråd med Carlsbergs ånd.

Øllen smiler…

Tak for jeres bidrag!

Vi startede naturligvis med at spørge jer til råds, for vi ved godt, at I som regel har nogle vildt gode ideer. I skulle byde ind med jeres ideer til smag og alkoholstyrke. Bud på smag kom vidt omkring; Æble, bacon, chili, havtorn, mjødurt, blåbær, hyben, kaffe, røg, chokolade og lakrids. Nogle har endda også budt ind med smage der absolut ikke skal forsøge os med som myre, tang og havtorn! Godt så – det venter vi med til næste gang. Vi endte med at tage nogle ret simpelt – 6,5 % alkohol – pilsner med en snært af hvede, “bacon” eller røg om man vil, en smule frugt og masser af humle! Øllen endte med at være en kende bitter, men slet ikke IPA, som nogle af jer også fra frabedt sig! Den er gylden i farne og temmelig awesome hvis vi selv skal sige det!

These Beer Will Rule All!

Vi endte med at tage nogle ret simpelt – 6,5 % alkohol – pilsner med en snært af hvede, “bacon” eller røg om man vil, en smule frugt og masser af humle!

Der skal naturligvis lidt ekstra volt i når vi laver en øl, for jo mere volt jo bedre ikke? Tø-hø-hø – nej sådan er det faktisk ikke helt. Det bedste bud vi fik fra jer var “10 % for der er 10 bogstaver i Gastromand!”

Sådan er vores øl…

Det bedste bud vi fik fra jer var “10 % for der er 10 bogstaver i Gastromand!”

Vi endte dog på 6,5 % og det var lidt en sikkerhedsventil for sidste gang vi lavede vores egen øl, dog på et andet bryghus – which we do not speak of :-) Så gik det lidt over gevind og festen endte en kende for festligt for naboerne i den omkring liggende gårdhave vi indtog med storm – derfor holder vi os på 6,5 % denne gang.

Release Party med Gastromand Øl

Den 8. maj afholder vi og CRAFTED BY Release Party hvor I alle er inviteret til at smage vores nyeste Øl og her snakker vi ikke bare en lille hygge smagning – No Sir! Det er nemlig ad libitum! Så selv om det er tirsdag så er det jo en kort uge pga. hellidag og  Der er naturligvis ingen Gastromand-fest uden lækre snacks! Som leveres af The Champ: Cortsen Dining – By Mads Cortsen – vi håber naturligvis på at se så mange. arrangementet er gratis!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Jakob Christensen

  Tak for en hyggelig aften – det var et pragtfuldt vejr og nogle rigtig gode øl :)

 2. Thomas

  One beer to rule the mall? 😄

   • Lige præcis – som at se os i Carlsberg Byen igår nogle djelige timer hvor solen velsignede os og øllene var kolde og i rigelige mængder! :-)

   • Frederik Lundberg

    Dejligt arrangement!

   • Tak Frederik! Godt at møde dig IRL 👍🏻

  • Lige præcis Thomas – Og det er hele The Mall! :-) Håber du var med igår!

Smid en kommentar