Gin & Tonic til Nytårsaften
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; “Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante cocktails. Man må aldrig gå på kompromis en aften som Nytårsaften!
Og som en rigtig Gastromand, skal glassene fyldes med kvalitet, og forhåbentlig imponere og være med til at fuldende en perfekt aften”. Mangler du inspiration til en nem og utrolig lækker og indbydende cocktail, så læs med hér – alle kan være med!
Gin & Tonic – kan også gøres ekstravagant og kompleks med ret så simple midler. Det er en drink der kan nydes stort set til alt – både før, under og efter den kulinariske oplevelse.
Nem, hurtig og enkel at lave, så du kan underholde dine gæster og være tilstedeværende; jo en GT kan virkelig imponere.
Jeg har til denne GT version valgt at bruge en Gin der er lavet på Vin, som giver den en meget blød finish. Med enebær i spidsen, giver den et krydret indtryk og er ren og frisk i smags oplevelsen. Perfekt til en aften som Nytårsaften.
Parret med en rabarber tonic, som udover at give en fantastisk flot farve, får du en lækker bitter-sød oplevelse som bare bliver ved med at give – hele aftenen om du vil.
Som prikken over i’et har jeg tilført et par dråber Tonic Bitters, som virkelig skaber en balance og efterlader en kompleks GT oplevelse.
Du skal naturligvis ikke snydes for opskriften, som er super nemt at gå til!
Ingredienser
- 5 cl. Tør Gin
- 8-10 cl. Rabarber Tonic
- 1-2 Dashes Tonic Bitters
Sådan gør du
- Over rigeligt is i et afkølet champagne glas, hældea først gin i.
- Rør det med isen.
- Top med Tonic og slutteligt et par dashes Bitters.
- Pynt med en blomst.
- Nyd den.
- Skål.
Jeg vil takke af for et fantastisk år og ser frem til et 2019 med endnu flere cocktails på Gastromand.dk – I kan finde endnu mere inspiration via min Instagram profil, eller Facebook
Har du selv et forslag til den “perfekte GT” så hører vi meget gerne fra dig? ;-)
Stik os en kommentar
Smid en kommentar