Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. november 2021

Scroll to top

Top

177 kommentarer

KONKURRENCE: 4-dobbelt Skagenfood

KONKURRENCE: 4-dobbelt Skagenfood
Gastromand

Jeps – Gastromand fyrer den af med Skagenfood og det har vi efterhånden gjort længe, og det har vi sådan set i sinde at fortsætte med. De fleste af jer kender nok Skagenfood som har eksisteret siden 2001 og idag har mere end 17.000 abonnementer, de leverer frisk fisk lige til døren. Som oftest for mit vedkommende står det der pludselig i min carport når jeg tidligt om morgenen er på vej til job – jeg bliver lige glad hver gang. Nogle af jer har måske bemærket, at jeg har lavet en del af deres fisk de sidste måneder, og faktisk er det præcis disse kasser du kan vinde en måneds tid, hvis du vinder konkurrence, som jeg har benyttet mig af: Luksus fisk & Laks samt Økologisk frugt og grønt.

Lad os lige kaste et blik på herlighederne:

Laks on the grill... desværre ikke lige vejret længere - men det er en Gastromand altså ligeglad med...

Laks on the grill… desværre ikke lige vejret længere – men det er en Gastromand altså ligeglad med…

Lange...

Lange…

Kuller in the making...

Kuller in the making…

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrence er at notere din absolutte favoritfisk i kommentarfeltet nedenstående. Om en lille uges tid (eller nå vi lige magter det) så udtrækkes den heldige vinder.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jan Gripping

    Søtunge er noget af det mest delikate. Forretten til nytår tegner til at blive Søtunge Walewska m. pommes duchesse

  2. Kasper M R

    Laks. Vender altid tilbage til laks!

  3. Mads

    En hel rødspætte paneret med rigelig smør – simpelt og godt!

  4. Sonja Bech

    Laks…i alle variationer

  5. sild, paneret i rugmel, dryppet med eddike (uden sukker) og med rå rødløgsringe på et stykke godt hjemmebagt rugbrød

  6. Katrine Jensen

    Helleflynder – haps!

  7. Havtaske!

  8. Tom Steen Jensen

    Laks vendt i blå birkes og få minutter på grill eller pande ☺

  9. Rasmus Clausen

    Torsk

  10. Brian Krøll

    Blue marlin

  11. Varmrøget laks fra weberen :)

  12. duckburg

    Tun er bare en smule mere lækkert end andre fisk

  13. Christel Russell

    Rokkevinge – fantastisk smag og konsistens

  14. Trine

    Kuller stykker svøbt i sprød serranoskinke bagt i ovn er den absolutte yndlingsret herhjemme. Eftersigende kan den også laves på grillen.

  15. Line sonnichsen

    Laks laks laks…. Mmm

  16. Mads

    En god gammeldavs fiskefrikadelle, men den konkurrerer med skindstegt laksefilet

Smid en kommentar