Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. februar 2020

Scroll to top

Top

177 kommentarer

KONKURRENCE: 4-dobbelt Skagenfood

KONKURRENCE: 4-dobbelt Skagenfood
Gastromand

Jeps – Gastromand fyrer den af med Skagenfood og det har vi efterhånden gjort længe, og det har vi sådan set i sinde at fortsætte med. De fleste af jer kender nok Skagenfood som har eksisteret siden 2001 og idag har mere end 17.000 abonnementer, de leverer frisk fisk lige til døren. Som oftest for mit vedkommende står det der pludselig i min carport når jeg tidligt om morgenen er på vej til job – jeg bliver lige glad hver gang. Nogle af jer har måske bemærket, at jeg har lavet en del af deres fisk de sidste måneder, og faktisk er det præcis disse kasser du kan vinde en måneds tid, hvis du vinder konkurrence, som jeg har benyttet mig af: Luksus fisk & Laks samt Økologisk frugt og grønt.

Lad os lige kaste et blik på herlighederne:

Laks on the grill... desværre ikke lige vejret længere - men det er en Gastromand altså ligeglad med...

Laks on the grill… desværre ikke lige vejret længere – men det er en Gastromand altså ligeglad med…

Lange...

Lange…

Kuller in the making...

Kuller in the making…

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrence er at notere din absolutte favoritfisk i kommentarfeltet nedenstående. Om en lille uges tid (eller nå vi lige magter det) så udtrækkes den heldige vinder.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Rasmus

    Elsker rødtunge

  2. Hanne Rasmussen

    Min favoritfisk er absolut pighvar

  3. Marie Kathrine Hansen

    Laks er min farvorit!

  4. Bo

    Pighvar!

  5. Jakob

    Pighvar.

  6. Jeg er vanvittig glad for laks – ikke den vakuumpakkede med tvivlsom holdbarhedsdato i supermarkedets køledisk, men den friske slags hos den gode fiskehandler. En friskrøget sild (eller makrel) er bestemt heller ikke af vejen :)

  7. Ann

    Min (og kærestens) favorit er Hellefisk ♡

  8. Manden har en gang fanget en multe og jeg husker den som fantastisk!

  9. to night lets all

    Makrel absolut

  10. Niels Thule

    Rødspætter

  11. sanne nielsen

    Er helt vild med skrubber

  12. Inger

    Kulmule – også fantastisk på grill!

  13. Gråtunge

  14. Anna D.

    Min kærestes yndlingsfisk er frisk laks – det vejer tungere på min vægtskål ;)

  15. Marianne

    En rigtig god Tunbøf er helt klar favoritten herhjemme, men torskefilet med wasabi sesam og bacon på grillen er nu heller ikke så ringe endda.

  16. Laks er helt klart en favorit!

  17. Kasper

    Farvoriten er nok laks. Men hvem ved, køber jo altid det man kender. Det kunne være cool at få sådan en kasse med forskelligt fisk, så man fik prøvet noget forskelligt.

  18. Mathias Juul

    Mørksej er favoritten her hjemme! :)

  19. Johanne

    Jeg elsker laks!

  20. Peter_Husted

    Pigvar

  21. Ditte

    Pighvar eller hellefisk

  22. Carsten

    Havtaske

  23. Maj

    Laks – varmrøget laks.

  24. hardcore evil

    Er helt vild med sild.

  25. Guldfisk

  26. Anders Frederiksen

    Rødspætte

  27. Ivan

    Grillet rødtunge er klart bedst …!!

  28. min favorit er havtaske som på fredag skal tilberedes i min nye sous vide supreme!

  29. Hellefisk, helt klart

  30. Brian Hansen

    stegt ål

  31. Halvamerikaneren

    rødspætte

  32. pighvar er toppen, men havtaske er nu også godt, og sandart og …

  33. Jens

    Rødspætte stegt hel i ovn!!

  34. Yvonne i

    Smørfisk

  35. JonasJ

    En tun steak går man aldrig galt i byen med.

  36. Katrine

    Elsker elsker elsker en hel dampet laks!

  37. Stig

    Havtaske

  38. Laks (i skarp konkurrence med rødspætte) :)

  39. David

    Klart et stykke lækkert torsk.

  40. Pia

    Sild, i alle afskygninger!

  41. Wim

    Pighvar (og rødspætter og hornfisk og laks og torsk osv osv)

  42. Mads

    Sværdfisk

  43. Lene Jensen

    Lene
    Pighvar er skønt. Hvis lavet korrekt. Ellers er det meste fisk jo dejligt.

  44. Jacob

    Pighvar, selvfølgelig.

  45. Kim Kristensen

    Stegt ål med hele moletjavsen, gerne serveret på Egholm.

    Politisk ukorrekt måske, men en enkelt gang om året går det forhåbentlig.

  46. Marlene Jensen

    Rødtunge må være min favorit. De få gange jeg har fået den, har det bare været SÅ lækkert

  47. Jesper

    En stegt skrubbe minder om barndom og sommerminder og smager fremragende

  48. Benny Hansen

    Favoritfisk ? Tja bom det må så være den røde spætte, men det er jo lidt svært med fisk når man er barnefødt i det midtjyske langt fra vandet og fiskemanden kun kom sporadisk, men mon ikke vi skal holde os til spætten den var jo “søndagsmiddagen” og derfor stadig står højt på favoritlisten :-)

  49. Kevin Larsen

    Røget makrel

  50. Lena

    Skindstegt KULMULE glider gladeligt ned hos høj og lav hos os!

  51. Sidsel

    Er røvkedelig, men elsker virkelig laks

  52. Caroline

    Åhh, jeg elsker alt godt fra havet :) især elsker jeg en god grillet sprutte, men da det jo er et bløddyr og ikke en fisk, så må mit svar være kulmulen..
    Sådan en god spansk grillet “merluza a la plancha”, med masser af hvidløg og persille, og så lige lidt aioli ved siden af.. MUMS :)
    Og så er det jo bonus at kulmulen ikke er en voldsomt dyr fisk :)

  53. Hans Gry

    Torskefilet stegt på skindsiden det er godt, Stegt fjæsing er også en fantastisk fisk.

  54. Torsk……… Helt frisk, med pochede æg og bacon :)

  55. EsbenU

    Ål! Hele vejen rundt om tallerkenen med en snaps til hver! ;)

  56. Sigrid Søegård Brun

    Selvom jeg ér en sucker for havtaskens hummer-agtige, fine kød, så vender jeg loyalt tilbage til rødspætten og jeg kan garantere for, at den altid er forklædt som en paneret rødspætte med hjemmelavet remoulade (faktisk med inspiration her fra siden- sleske, sleske) og kogte kartofler.
    Jeg ville eeeelske at vinde, for min kæreste er bange for fisk, medmindre jeg er den, som tilbereder den og med sådan en fiskepakke kan jeg præsentere ham for fisk i lange baner.

  57. Karen

    Jeg er vild med makrel på grill!

  58. Kristian Iversen

    Intet slår frisk fanget multe

  59. Kamilla

    gl.daws kogt torsk med sennepssovs

  60. Lars h

    Knurhane. Totalt overset fisk !!

  61. Anette Ninon

    Laks er min foretrukne, men jeg elsker næsten alle fisk.

  62. Kulmule

  63. Nikki

    Jeg er forholdsvis konservativ, når det kommer til fisk, så laks er for mig at foretrække

  64. Det er jo virkelig svært … jeg vælger fiske efter hvordan den skal tilberedes og alt efter sæson. Men én fisk jeg er pjattet med er Doraden. Grillet med en masse friske krydderurter er den bare lækker!

  65. Jacob

    Rødfisk er min favorit minder om rødspætte men har en mere sødlig smag, jeg damper den for det meste i hvidvin, prøv det!

  66. Laks – dejlig fed fisk! :)

  67. jan mathiesen

    En go’ skrubbe er dejlig

  68. opzouten

    Der er mange forskellige, men kulmule er altid et hit. Seneste fisk var helleflynder, som også var super lækkert. Hvis prisen er ligemeget vil det nok være havkat eller pighvar.

    Har i øvrigt overvejet at benytte skagenfood, men efter de er gået over til at benytte post-DK som leverandør er det desværre ikke en mulighed pga aflåst opgang.

  69. Malene

    Jeg elsker torsk, men der spises nu også meget laks her i huset

  70. Kim

    Tun… så absolut en god tunbøf fra grillen, rød i midten, og med en god wasabi creme, og små kartofler

  71. Simon

    Smørfisk er altid dejligt!

  72. Niels Thomsen

    Havtaskekæber er ualmindeligt lækkert.

  73. Diana

    Pigvar:)

  74. Ole Fjeldgaard

    En omgang laks får altid mundvandet frem hos mig

  75. Flemming Brøndal Fjederiksen

    Torsk får altid mit mundvand til at stige

  76. Ditte Thordahl Heilesen

    Laks – røget,som lakseside, som filet… mmm….

  77. Sidsel

    Jeg er røvkedelig, men jeg elsker virkelig laks.

  78. Michelle Peters

    Jeg fortrækker helt klart en god laks.

  79. Mette Haaning

    Torsk, det elsker hele familien!

  80. Magnus

    Smørfisk!
    En fisk der smager af smør – hvad mere kan man ønske sig?

  81. Hele rødspætter. Altid lækkert smørstegt med persille og kartofler. Så bliver det ikke bedre

  82. Sidse

    Pighvar

  83. Stine Sørensen

    Laks

  84. Louise Eckhardt

    I luksuskategorien Pigvar eller søtunge tilberedt helt klassisk stegt på benet i smør. Mere hverdagsagtigt er torsk super alsidig, dansk og dejlig.

  85. Katja

    Helt klart havtaske.mums

  86. Jakob Christensen

    Det er helt klart torsk. En fisk med smag og god struktur.

  87. Anya

    ★ Jeg elsker alle former for fisk….blot ikke ål ;) ★ MEN rødfisk er nok den lækreste…..

  88. chefkokken93

    pigvar! No doubt. Det faste hvide kød når man steger sådan en fætter som steaks på ben er fantastisk

  89. Christine de Fønss

    Ingen over, ingen ved siden af: torsk. God, smuk, frisk dansk torsk. Specielt tilberedt så den passer til både højtid og det samlende aspekt i begrebet traditionelt, nemlig som kogt (nytårs)torsk.

  90. Bjarne Nielsen

    Det må være laksen der vinder her. Men alt fisk er jo pokkers godt! :-)

  91. Rasmus

    rømø rejer

  92. Tine Færch

    Pigvar er en all-time favorit :-) Eller ål, både i røgede og andre tilberedninger. Lidt overset, men minder mig om min barndom, hvor jeg fangede dem selv og fik min far til at røge dem. Mums!

  93. Ulrich

    Havkat med brun sovs

  94. Kim Høgskilde

    Pighvar er helt klart min favorit

  95. Ragna Bach

    Bundgarnsmakrel

  96. Lis Vinter

    Små friske ørreder !

  97. Jonas Rasmussen

    Havtaske, i alle former…

  98. Mads

    Kuller

  99. Camilla Nyegaard

    Smørfisk – Men jeg stadig til gode at smage rigtig mange fisk.

  100. Steen Brockstedt

    Sprødstegt sandart med hvidløgsspinat og aspargeskartofler – MUMS..

  101. Christian

    Frisk hellefisk…yummy!

  102. Helt klart frisk torsk

  103. janus

    hajbug finne som hver år bliver spist i skagen med dejlig varmt røræg ovenpå

  104. Ingeniøren

    Hummer – uden tvivl!

  105. Søtunge, eller endda god dansk rødtunge, helt klart! Måske lige med en diskret lille hummerhale, et drys safran en enkelt skive trøffel eller to…

    Men ellers ber’ jeg ikke om meget, det skulle da lige være et lille glas hvid bourgogne dertil :)

  106. Rødspætter og hummerhaler.

  107. Elsker fjæsing…. den smager bare super godt :)
    Men desværre sjældent man kan finde den ved fiskemanden…

  108. Helle Rannes

    Jeg elsker laks!

  109. Nikolai Ronne

    Klassisk Skagen rødspætte…..

  110. Mie Fink Lavesen

    Rødfisk :-)

  111. pighvar eller rødtunge

  112. Bettina

    Helt klart rødtunge!

  113. Laks og rejer!!!!!

  114. Lene Prentow

    Jeg elsker fisk, men hvis jeg skal fremhæve en,så må det blive rødspætte…

  115. morten

    Hmm den er svær, da alt fisk er godt bare det ordentligt tilberedt :-)

  116. Jane Frosch

    Laks

  117. birgitte jensen

    Torskekæber

  118. Nicolai Sand Jeppesen

    Laksefile på et panderistet farsbrød med salat friske grønsager…

  119. Birgitte M. Balladone

    Øko-laks eller de der sø-/havkogte, håndpillede rejer, de er dælme go’e :-)

  120. Kaj Nielsen

    Sild: stegt sild, kogesild, karrysild, kryddersild osv, osv. En vidunderlig (billig) fisk med rigtig mange muligheder.

  121. Multe er en favorit! En fantastisk tropisk hvidfisk der kan anvendes til næsten alt !!

    Ellers er laks og rødtunge et sikkert valg :-)

    rigtige mænd spiser fisk !

  122. Bettina Lauritsen

    Fjæsing er en af de fineste og mest smagfuld fisk både stegt, i ovn, kogt og røget og så er den bare så smuk når den har ladet sig fange og glider gennem vandet som en anden middelhavsfisk i flotte farver til min mand der bevæbnet med en grillgaffel knækker densv ryggrad og fruen sidder og savler forventningsfuldt og planlægger hvordan disse lækkerbiskner skal tilbredes

  123. Rikke

    Laks – lever af det!

  124. Jørgen Hviid

    Pik-var

  125. Susie Gjerløv

    Laks med Basilikum smør :-)

  126. Lise Jensen

    Laks

  127. Bente Sanderhoff

    Økologisk laks. Smelter på tungen som var det en lækker bøf

  128. Kirsten Aakerman

    Laks er min yndlings

  129. Lene Lykke Nielsen

    Alt fisk er godt – Når pengepungen tillader det, står den på pighvar,
    det er kongespise.

  130. Lene Faurholt

    Noget af det bedste er hjemmefanget fisk som kæresten har med hjem. Gerne lækkert laks fra Norge eller noget godt torsk. Så frisk fisk er favorit fisk – hvilket fisk jo er når det kommer fra Skagenfood :)

  131. LAKS er mit endegyldige svar. Den er absolut kræs både til forret, hovedret, i frokosten, i natmaden og har dog ikke prøvet det, men nogen mener sågar også til morgenmad ;)

  132. Kristian

    Kulmule. Ret overset – måske fordi folk tror den er svær at tilberede. Den er lidt løs i kødet ift. andre torskefisk, men til gengæld er den meget billigere, og smager mindst lige så godt.

  133. Daniel Ringgaard

    Pighvar stegt på benet!

  134. Hanna Wilkinson

    Multe da!

  135. Helle Rick

    Torsk, kulmule, sej, rødspætter, fersk laks…..ALLE SLAGS. SPISER RIGTIG MEGET FISK.

  136. Lene Hansen

    LaKs er min ynglingsfisk, kan varieres utrolig meget

  137. Laks er min favorit fisk – uanset hvordan, den er tilberedt.

  138. hanne Holt Niklassen

    Laks

  139. jan simonsen

    må helt klart være hellefisk

  140. Maren Sivesgaard Olesen

    Rødspætter, tradionelt eller eksotisk tilberedning. Favoritten er rødspættefileter paneret i kokosmælk og kokosmel. Og Skagen Food har lært mig at spise fisk gennem deres helt enestående friskhed og kvalitet.

  141. Elisabeth Kristensen

    varmrøget laks – nam nam

  142. Malene Sørensen

    Man går ALDRIG fejl af en helstegt rødspætte.

  143. Birgit Meinecke

    Det er knurhane ❤️

  144. Tinna

    Kuller eller kulmule. Lækre hvide fisk som er super nemme at arbejde med og smager fantastisk, bare man krydrer ordentligt.

  145. Rikke Bisgård Sørensen

    Jeg elsker fisk generelt, men min i toppen ligger torsk, rødspætte og laks :)

  146. Anja Navntoft

    Økologisk laks stegt på panden med frisk pasta og fløde stuvet spinat til en klassiker herhjemme hos os. Ville være fantastisk at vinde og få frisk fisk leveret til døren i en måned ;))

  147. Skærising – der faktisk mange gange er bedre end søtunge!

  148. Ruth schmidt Nielsen

    Laks og kogt torsk

  149. Jakob Astrup

    Multe eller pigvar, smørstegt på panden….. mums

  150. Tove Due

    Absolut laks. Mel stort set al fisk smager jo godt

  151. Vibeke

    LAKS! Røget, kogt, stegt, rå – laks på enhver måde

  152. Kirsten Marie Lindrum

    Vi elsker alle slags fisk, men Havkat det er godt

  153. kasper hansen

    Smagte sværdfisk engang i grækenland som smagte helt fantastisk, men en helt fersk tunbøf skulle ikke gå 2 gange rundt om min seng :-)

  154. lange er en lækker spise

  155. Irene Møller Blume

    Fisk er skønt. Vi elsker rødfisk

  156. Nick Brix

    En velpaneret rødspætte er svær at konkurrere imod!

  157. Kagearm

    Lyn-grillede hummerhaler, flækket og med hvidløgs/persille/citron gremolata henover… Mums!

  158. Christoffer dinsen

    Stegt Pighvar når jeg er hjemme – Red snapper når jeg er langt væk hjemme fra i det store udland.

  159. Birgitte Pihl

    Alt slags fisk og prøver gerne nye opskrifter el finder selv på noget

  160. Steffan Nissen

    Stegt ål er en sikker vinder herhjemme

  161. Mads

    En god gammeldavs fiskefrikadelle, men den konkurrerer med skindstegt laksefilet

  162. Line sonnichsen

    Laks laks laks…. Mmm

  163. Trine

    Kuller stykker svøbt i sprød serranoskinke bagt i ovn er den absolutte yndlingsret herhjemme. Eftersigende kan den også laves på grillen.

  164. Christel Russell

    Rokkevinge – fantastisk smag og konsistens

  165. duckburg

    Tun er bare en smule mere lækkert end andre fisk

  166. Varmrøget laks fra weberen :)

  167. Brian Krøll

    Blue marlin

  168. Rasmus Clausen

    Torsk

  169. Tom Steen Jensen

    Laks vendt i blå birkes og få minutter på grill eller pande ☺

  170. Havtaske!

  171. Katrine Jensen

    Helleflynder – haps!

  172. sild, paneret i rugmel, dryppet med eddike (uden sukker) og med rå rødløgsringe på et stykke godt hjemmebagt rugbrød

  173. Sonja Bech

    Laks…i alle variationer

  174. Mads

    En hel rødspætte paneret med rigelig smør – simpelt og godt!

  175. Kasper M R

    Laks. Vender altid tilbage til laks!

  176. Jan Gripping

    Søtunge er noget af det mest delikate. Forretten til nytår tegner til at blive Søtunge Walewska m. pommes duchesse

Smid en kommentar