Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. marts 2023

Scroll to top

Top

6 kommentarer

KONKURRENCE: Vind en Herrefrokost på Restaurant Kronborg!

KONKURRENCE: Vind en Herrefrokost på Restaurant Kronborg!

Hvordan ser en rigtig herrefrokost ud for dig? Dette simple spørgsmål vil vi gerne have dig til at besvare gennem et instagram-billede.

Vi holder af det kolde, våde og blæsende efterår, fordi det giver os en fantastisk grund til at rykke indendørs og nyde livet omkring et veldækket frokostbord, med masser af procenter i glasset!

Derfor skyder vi Gastromands første instagram-konkurrence igang – sammen med Restaurant Kronborg – en af Københavns klart bedste smørrebrøds-restauranter, hvis du spørger os (hvis du vil læse mere om Restaurant Kronborg, har et par af vores blogger-kolleger skrevet pænt om dem lige hér: MadetMere og Mikkel Bækgaard)!

Kronborg kan deres kram!! (Foto: Christian Liliendahl)

Kronborg kan deres kram!! (Foto: Christian Liliendahl)

For at lokke din indre fotograf ud af busken, udlodder vi en gedigen frokost for fire – 4 x frokostplatte med to tilhørende fra Nørrebro Bryghus’ fad, en “fornuftig” snaps og kaffe til at runde det hele af med (Værdi: Ca. 1.800,- kroner)!

Tag et billede af din perfekte, typiske eller sjoveste herrefrokost og læg det på Instagram med tagsene #herrefrokost @gastromanddk @restaurantkronborg senest søndag den 17. november, 2013 kl. 23.59.

Tilføj gerne en rammende kommentar, så vælger vi – i samarbejde med Restaurant Kronborg – en vinder. “Latergrams” er tilladt, så selv om du ikke giver den gas med en stor frokost indenfor de næste par uger, er du velkommen til at deltage i konkurrencen.

Og selv om temaet er “herrefrokost”, er kvinder er selvfølgelig velkomne til at deltage i konkurrencen.

Vinderen får direkte besked.

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Du kan finde gode konkurrencer på http://www.konkurrencer-nonstop.dk/ – hvor der også kan vindes gastronmi – lækkert køkkengrej, restaurant besøg osv. Siden er et besøg værd, og den bliver opdateret hver dag.

 2. Halvamerikaneren

  Og vinderen er?

 3. Halvamerikaneren

  Så var det igen en konkurrence med præmie i København :(

  • Hej! Vi arbejder stærkt på at få kørt nogle konkurrencer i stilling, med præmier i Jylland :)

   • Halvamerikaneren

    Venter med spænding :)

Smid en kommentar

ANNONCE