Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. marts 2020

Scroll to top

Top

6 kommentarer

KONKURRENCE: Vind en Herrefrokost på Restaurant Kronborg!

KONKURRENCE: Vind en Herrefrokost på Restaurant Kronborg!
Eksilsønderjyden

Hvordan ser en rigtig herrefrokost ud for dig? Dette simple spørgsmål vil vi gerne have dig til at besvare gennem et instagram-billede.

Vi holder af det kolde, våde og blæsende efterår, fordi det giver os en fantastisk grund til at rykke indendørs og nyde livet omkring et veldækket frokostbord, med masser af procenter i glasset!

Derfor skyder vi Gastromands første instagram-konkurrence igang – sammen med Restaurant Kronborg – en af Københavns klart bedste smørrebrøds-restauranter, hvis du spørger os (hvis du vil læse mere om Restaurant Kronborg, har et par af vores blogger-kolleger skrevet pænt om dem lige hér: MadetMere og Mikkel Bækgaard)!

Kronborg kan deres kram!! (Foto: Christian Liliendahl)

Kronborg kan deres kram!! (Foto: Christian Liliendahl)

For at lokke din indre fotograf ud af busken, udlodder vi en gedigen frokost for fire – 4 x frokostplatte med to tilhørende fra Nørrebro Bryghus’ fad, en “fornuftig” snaps og kaffe til at runde det hele af med (Værdi: Ca. 1.800,- kroner)!

Tag et billede af din perfekte, typiske eller sjoveste herrefrokost og læg det på Instagram med tagsene #herrefrokost @gastromanddk @restaurantkronborg senest søndag den 17. november, 2013 kl. 23.59.

Tilføj gerne en rammende kommentar, så vælger vi – i samarbejde med Restaurant Kronborg – en vinder. “Latergrams” er tilladt, så selv om du ikke giver den gas med en stor frokost indenfor de næste par uger, er du velkommen til at deltage i konkurrencen.

Og selv om temaet er “herrefrokost”, er kvinder er selvfølgelig velkomne til at deltage i konkurrencen.

Vinderen får direkte besked.

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Halvamerikaneren

  Så var det igen en konkurrence med præmie i København :(

  • Hej! Vi arbejder stærkt på at få kørt nogle konkurrencer i stilling, med præmier i Jylland :)

   • Halvamerikaneren

    Venter med spænding :)

 2. Halvamerikaneren

  Og vinderen er?

 3. Du kan finde gode konkurrencer på http://www.konkurrencer-nonstop.dk/ – hvor der også kan vindes gastronmi – lækkert køkkengrej, restaurant besøg osv. Siden er et besøg værd, og den bliver opdateret hver dag.

Smid en kommentar