Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. november 2023

Scroll to top

Top

2 kommentarer

NFL og 7 retter hos Bumbles i London

Webmasteren

I anledning af at NFL-cirkusset var på besøg i Europa – nærmere bestemt London, skulle byen selvfølgelig have endnu et besøg. At en af vennerne havde fødselsdag gjorde jo undskyldningen for at gå ud og få noget god mad på en af Londons mange suveræne restauranter noget nær perfekt!

I USA har vi tidligere haft “held” med bl.a. at skele lidt til Tripadvisors anmeldelser, når vi var på bar bund med hensyn til restauranter. Valget faldt hurtigt på Bumbles Restaurant, som er rated #3 i hele London! Det altoverskyggende tema i anmeldelserne af Bumbles er “Value for money” – et stempel der skulle vise sig at være meget rammende.

I anledningen af fødselsdagen startede vi ud med et glas Champagne – en Moutard Grand Cuvee til billige 29£, som fremkaldte uhm-lyde og fik prædikatet perfekt ganerenser (positivt forstået) af både drenge og piger.Derefter stod den på Bumbles 7-retters Tasting Menu til endnu mere latterlige 30£:

Sunny Side Up Ravioli

Første ret var en lidt alternativ Ravioli (hvilket fik undertegnede til at undre sig over restaurantens prædikat “klassisk engelsk mad i 50 år”, men det kan selvfølgelig bare være mig der ikke kender det engelske køkken), med flydende æggeblomme “inside” symboliserende solen går jeg ud fra:) Det var altså flottere end det var godt – lidt en downer ovenpå den gode Champagne! Det skulle dog hurtigt vise sig blot at være et enkeltstående kommunikationsbrist mellem de sultne danske ganer og Bumbles kreative kokke.

Carpaccio af Oxfordshire kvæg med peberrods/sennepscreme

Næste ret fortsatte det simple, men flotte udtryk og samspillet mellem den ultramøre carpaccio, den tilhørende creme og Chardonay’en i glasset, sendte forventningerne til de efterfølgende retter lodret i vejret.

“Memories of Baked Potatoes”

Før 3. ret, var der blevet gættet flittigt på rettens indhold – ingen havde dog gættet på en “bagt kartoffel shot” og den tilhørende “kartoffel parfume”, der blev sprayet ud over bordet kom mindst lige så meget bag på os:) En anderledes servering som helt rigtigt smagte af fyldt bagt kartoffel, hvilket tydeligvis var et positivt “memory” for alle ved bordet.

En suveræn fisk

Aftenens eneste fiskeret var meget overraskende denne mands favoritret – billede og de nærmere detaljer må du dog vente med til del 2.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. A

    Der har været travlt på holdet, som du sikkert har kunnet se på mængden af indlæg. 2. del ligger dog klar til at blive publiceret i løbet af de kommende uger:)

  2. Anonymous

    Nå, hvornår kommer anden del? Venter spændt :o)

Smid en kommentar