Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 23. juli 2019

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Gastromands Nytårspunch – lets get the party started

Gastromands Nytårspunch – lets get the party started
Gastromand

Opskrifter opstår vel egentlig altid rimelig tilfældigt ikke? I mit tilfælde er det som regel når jeg har nogle rester eller fordi jeg lige skal mixe noget sammen og bum! Så har man en fed opskrift, som bare skal deles – det her er ingen undtagelse!

Vi skal nogle måneder tilbage i tiden, tilbage til 4 dage hvor Webmasteren, en pissesej fotograf og kameramand, en total overskudsagtig og laid-back produktionsassistent, en hård men kærlig tilrettelægger og undertegnede indtog 9000 Happiness hvor Webmasteren lever sit lykkelige liv.

I 4 dage skulle vi lave noget der lignede 14 retter – egentlig var det 7 men der var også tilbehør til – nå ja, det er jo ikke en ret… Aayways Webmasteren og jeg var på slap line – altså virkelig slap line -Bud Spencer og Terence Hill slap du ve’…

Lidt meta-meta-tagging!

Lidt meta-meta-tagging!

Vi fik lov til at fyre den af, jamme og være os selv på kamera mere end jeg nogensinde har prøvet før. Hånden på hjertet, det var pisse sjovt og en god oplevelse! Ikke mindst fordi vi fik spist en masse lækker mad. Alle opskrifterne var fra bloggen pånær denne, som vi lavede til dagene hvor vi skulle filme. Punchen eller bowlen om du vil er lavet med inspiration fra vores signaturcocktail fra kogebogen. Den er fucking awesome og kan bruges til alle fester, der er virkelig festlige mængder alkohol i og tro mig – hvis festen ikke rocker, så gør den efter denne punch er sat på bordet!

Lidt Aalborg Rom i baggrunden!

Lidt Aalborg Rom i baggrunden!

Cut em up!

Cut em up!

Nytårs-starter: GM-Punch

0 fra 0 stemmer
Forb. tid: 3 minutter
Samlet tid: 3 minutter
Antal: 10
Kalorier: 0
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 limefrugter skåret i tynde skiver
  • 2 appelsiner skåret i tynde skiver
  • 2 citroner skåret i tynde skiver
  • 500 ml røget whiskey
  • 500 ml mørk rom
  • 250 ml sukkersirup 2 dele økologisk rørsukker opløst i 1 del kogende vand
  • 250 ml Frederiksdal Kirsebærvin New Nordic Cherry Likør
  • 1 flaske Cava

Sådan gør du

  • Kom det hele i en stor punch-bowle og server straks!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Det gør intet det ser lidt sjusket ud...

Det gør intet det ser lidt sjusket ud…

En favorit!

En favorit!

Og ja, du bliver fuld af det...

Og ja, du bliver fuld af det…

Bottoms up!

Bottoms up!

Desværre skulle vi filme endnu mere den dag, så selv om vi naturligvis havde insisteret på at den skulle laves fredag aften fik punchen ikke lov at folde sig helt ud – det gør den nytårsaften!

Hvad skal du drikke nytårsaften?

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jens Bald

    Hey – det er en fantastisk feststarter!! Havde 20 mennesker til middag så jeg brugte 1L flasker og gæsterne blev ved med at hente punch efter maden fordi den smagte så godt. Havde dagen før prøvet den med en røget whisky og det kan ikke anbefales da den smager for meget igennem, men med en almindelig slave-whisky blev den helt perfekt.

    • Hej Jens – det glæder os da meget, og ja det er sgu en god feststarter :-) Vi skal have mere punch med til vores fester – det må vi endelig ikke glemme da! Hvilken whisky brugte du? For Black Label har jo lidt røg i sig – men ikke overdrevet…

  2. Helene

    Tror du man kan bruge Kijafa i stedet for Frederiksdal kirsebærvin?

    • Hej Helene – beklager det sene svar – tror vist vi var godt i gang med festen da du skrev – ja det vil jeg mene, men det er nok bedre med Frederiksdal :-)

Smid en kommentar