Gastromands Nytårspunch – lets get the party started | | Gastromand.dk Gastromands Nytårspunch – lets get the party started – Gastromand.dk

Gastromand.dk | 23. October 2017

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Gastromands Nytårspunch – lets get the party started

Gastromands Nytårspunch – lets get the party started
Familiefaren

Opskrifter opstår vel egentlig altid rimelig tilfældigt ikke? I mit tilfælde er det som regel når jeg har nogle rester eller fordi jeg lige skal mixe noget sammen og bum! Så har man en fed opskrift, som bare skal deles – det her er ingen undtagelse!

Vi skal nogle måneder tilbage i tiden, tilbage til 4 dage hvor Webmasteren, en pissesej fotograf og kameramand, en total overskudsagtig og laid-back produktionsassistent, en hård men kærlig tilrettelægger og undertegnede indtog 9000 Happiness hvor Webmasteren lever sit lykkelige liv.

I 4 dage skulle vi lave noget der lignede 14 retter – egentlig var det 7 men der var også tilbehør til – nå ja, det er jo ikke en ret… Aayways Webmasteren og jeg var på slap line – altså virkelig slap line -Bud Spencer og Terence Hill slap du ve’…

Lidt meta-meta-tagging!

Lidt meta-meta-tagging!

Vi fik lov til at fyre den af, jamme og være os selv på kamera mere end jeg nogensinde har prøvet før. Hånden på hjertet, det var pisse sjovt og en god oplevelse! Ikke mindst fordi vi fik spist en masse lækker mad. Alle opskrifterne var fra bloggen pånær denne, som vi lavede til dagene hvor vi skulle filme. Punchen eller bowlen om du vil er lavet med inspiration fra vores signaturcocktail fra kogebogen. Den er fucking awesome og kan bruges til alle fester, der er virkelig festlige mængder alkohol i og tro mig – hvis festen ikke rocker, så gør den efter denne punch er sat på bordet!

Lidt Aalborg Rom i baggrunden!

Lidt Aalborg Rom i baggrunden!

Cut em up!

Cut em up!

Nytårs-starter: GM-Punch
Forfatter: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 10
 
Ingredienser
 • 2 limefrugter skåret i tynde skiver
 • 2 appelsiner skåret i tynde skiver
 • 2 citroner skåret i tynde skiver
 • 500 ml røget whiskey
 • 500 ml mørk rom
 • 250 ml sukkersirup (2 dele økologisk rørsukker opløst i 1 del kogende vand)
 • 250 ml Frederiksdal Kirsebærvin, New Nordic Cherry Likør
 • 1 flaske Cava
Tilberedning
 1. Kom det hele i en stor punch-bowle og server straks!

 

Det gør intet det ser lidt sjusket ud...

Det gør intet det ser lidt sjusket ud…

En favorit!

En favorit!

Og ja, du bliver fuld af det...

Og ja, du bliver fuld af det…

Bottoms up!

Bottoms up!

Desværre skulle vi filme endnu mere den dag, så selv om vi naturligvis havde insisteret på at den skulle laves fredag aften fik punchen ikke lov at folde sig helt ud – det gør den nytårsaften!

Hvad skal du drikke nytårsaften?

Kommentarer

 1. Jens Bald

  Hey – det er en fantastisk feststarter!! Havde 20 mennesker til middag så jeg brugte 1L flasker og gæsterne blev ved med at hente punch efter maden fordi den smagte så godt. Havde dagen før prøvet den med en røget whisky og det kan ikke anbefales da den smager for meget igennem, men med en almindelig slave-whisky blev den helt perfekt.

  • Hej Jens – det glæder os da meget, og ja det er sgu en god feststarter :-) Vi skal have mere punch med til vores fester – det må vi endelig ikke glemme da! Hvilken whisky brugte du? For Black Label har jo lidt røg i sig – men ikke overdrevet…

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: