Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

27 kommentarer

Konkurrence: Nyt bud på påskesnapsen (SLUT)

Konkurrence: Nyt bud på påskesnapsen (SLUT)

KONKURRENCEN ER SLUT!
Lodtrækningen gav følgende vinder:
Anders Holm
Stort tillykke fra Gastromand! Vinderen vil blive kontaktet.
God påske! :)

Så rammer vi snart påsken, og de heldige er allerede gået på ferie. Men fri holder vi dog ikke her på bloggen. Du går sikkert og forbereder den helt store påskefrokost – som selvfølgelig skal skylles ned med en god snaps – og hvis du endnu ikke har fået indkøbt årets flaske, vil vi på Gastromand gerne give en hjælpende hånd. Vi har været så heldige at få fingrene i to flasker af et “sprit” nyt produkt. Mikro-brænderiet, Brænderiet Enghaven har netop udviklet en helt ny påskesnaps, som du nu kan få fingrene i.

Snaps...

Snaps…

Det eneste vi kræver for deltage i konkurrencen er, at du skriver en kommentar på indlægget her. Du skal blot skrive, hvad der skal på bordet til din eller den gode påskefrokost, samt hvilken snaps/akvavit naturligvis.

Lidt om præmien, som udtrækkes mandag kl. 12:

Denne snaps er Brænderiet Enghavens bud på en traditionel dansk
påskesnaps. Snapsen passer rigtigt godt til det danske frokostbord.

Destillatet er lavet på kartofler, som har været brugt til at lave snaps
på fra man begyndte at destillere i Danmark frem til slutningen af
sidste århundrede, hvor de danske snapseproducenter holdt op med
at bruge kartoflen. Brænderiet Enghaven har valgt at tage kartoflen
op igen som råvare for spiritus, da den giver en meget rund og mild
spiritus, som samtidig er karakteriseret ved en lækker fedme.

Den traditionelle danske snaps er også kendetegnet ved at man har
smagsat snapsen. I denne snaps er der tilsat arktisk timian, malurt
samt lidt æblebrændevin, da disse spiller rigtigt fint sammen med
hinanden og kartoffeldestillatet. Disse komponenter giver en frisk og
blød snaps, med en lækker fedme, som bedst nydes ved 18-20°C.

læs mere…

Held og lykke, og god påske fra Gastromand!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. KONKURRENCEN ER SLUT!
    Lodtrækningen gav følgende vinder:

    Anders Holm

    Tillykke fra Gastromand, du vil blive kontaktet.

    God påske!

  2. Gitte Lautrup

    Et hav af forskellige fisk fra havnen i Bønnerup!

  3. Lisbeth Gull Pedersen

    Masser af sild og fisk og naturlgvis snaps fra brænderiet Enghaven

  4. Christian Holm Pedersen

    Rypesnaps
    Marinerede sild med røget rødbedeskum
    Røget laks med æblemayo
    Lammerack med pistaciecrunch

  5. Liselotte

    Karrysild m/druer
    Citrusgraved laks
    Thai fiskefrikadeller
    Lammeryg
    Og snapsen dertil bliver i år en klassisk jubilæumssnaps :)

Smid en kommentar