Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. marts 2024

Scroll to top

Top

10 kommentarer

Suveræn Sauce Tartare!

Webmasteren

Synes lige jeg vil dele denne helt suveræne opskrift fra Brødrene James og Adam Price på Sauce Tartare med jer.

“Saucen” kan (in my oppinion) bruges til næsten alt, men er selvfølgelig et ekstra hit til fisk og skaldyr.

sauce tartare

Så er der serveret…

Ca. pris: 30kr for 4 personer

sauce tartare

Suveræn Sauce Tartare!

3.69 fra 29 stemmer
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 200 g mayonnaise - rigtige mænd laver naturligvis selv mayonaisen ellers køb en go - Hellmans el. lign. - det betaler sig:-)
  • 2 spsk. yoghurt naturel
  • spsk. finthakkede kapers
  • 2-3 finthakkede cornichoner
  • 1 spsk. finthakket løg
  • 1 spsk. finthakket purløg
  • 1 spsk. finthakket persille
  • ½ spsk. dijonsennep
  • Salt peber

Sådan gør du

  • Rør mayonnaise og yoghurt sammen.
  • Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen.
  • Smag til med sennep, salt og peber.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Velbekomme!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Thomas Wiemann

    Hvor længe er holdbarheden og kan den fryses?

  2. Marianne Hammer

    De bruger altså ikke yoghurt men creme fraiche

  3. Andreas

    Lidt udenfor nummer her.
    Men tilsætter selv lidt friskhakket estragon og dild. Ikke mere, end at det kun forstærker den fine smag af fisken, men tilpas til, at den får det friske strejf.

    Vibeke, brug aldrig olivenolie i en mayo mm. det er til en rouille, brug en neutral olie. jeg bruger typisk rapsolie i en god økologisk kvalitet.

    • Andreas

      Ups!
      Mente selvfølgelig estragon og dild i stedet for purløg og persille!

  4. Vibeke

    Lidt udenfor måske, men en opskrift på god mayonnaise ville ikke være af vejen! Jeg befinder mig ofte i et problem med olien, da alm økologisk olivenolie smager af for meget. Hvad bruger Du?

  5. Claus Brodthagen

    Hold nu k…. Den er god.
    Det er første gang jeg laver den !!!!,
    Men ikke sidste gang.
    Så skal der smovses Uhmmm.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  6. Brødrene Pricer laver helt sikkert god mad samt underholdende og spændende TV, men en ægte sauce Tatare er noget anderledes og væsentlig mere lækker, her er den i al sin enkelthedi flg. Escofiere.
    4 hårdkogte æggeblommer lægges i en sigte og passeres gennem en fin sigte sammen med et ca 20 g purløg, ned i den hjemmelavede Mayonnaise. Den må ikke være købt, der er for mange tilsætninger i en købt Mayo der ødelægger det elegante i denne kolde sauce.
    Herefter trækker den koldt i mindst to timer.
    På denne måde for man en elegant, lidt tilbagelænet sauce tartare der ikke overdøver den fine smag fra fisken.

  7. Søren

    Tak til Brødrene Price ;-)

  8. A

    @nitzman

    du har helt ret! Opskriften bærer tydeligt præg af at være en af de allerførste på siden!

    Det er hermed rettet:)

  9. nitzman

    hov hov… Mayonnaise – det er noget man rør selv ;-)

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering