Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. april 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Tinderbox 2019: Det glæder vi os til i Tusindeårskoven

Tinderbox 2019: Det glæder vi os til i Tusindeårskoven
Fynboen

Det er snart Tinderboxtid, og det betyder jo, at Gastromand igen er på pletten til at æde og drikke sig igennem Odenses store festivalbrag.

Det er ikke vores første gang, så derfor er der blevet kigget lidt i krystalkuglen for at se, hvad der måske er af must-try steder, så vi sikrer, at maven bliver fyldt med velsmagende festivalmad (og drikke).

Programmet byder dog ikke på de store overraskelser og ærlig talt, så er det en anelse skuffende. Nedenstående steder er dog nogle, som forventes gode ting fra.

The Balcony

Årets gourmet og store nyhed er The Balcony, som rykker teltpælene op fra Odense centrum og indtager Tindebox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝔾𝕒𝕤𝕥𝕣𝕠𝕞𝕒𝕟𝕕.𝕕𝕜 (@gastromanddk) on

The Balcony leverer normalt på højeste niveau, når vi snakker gourmetmad, og det bliver spændende at se, om deres vante standard følger med på festivalen.

Ligesom Pasfall sidste år, deles restauranten i to dele. I stueetagen kan alle være med og på 1. salen vil The Balcony servicerer VIP gæsterne.

Vi glæder os til at se, om vores høje forventninger bliver indfriet.

 

Snack & Blues

Sidste år var et af de store hits Snack & Blues. Her var de gemt inde i Moonshine-området, hvorimod de i år har fået en ny plads – mellem hovedindgangen og blå scene.

Vi glæder os til at se om deres fried chicken burger smager lige så godt, som sidste år. Prøv også deres halloumi burger, som også er værd at stå i kø efter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝔾𝕒𝕤𝕥𝕣𝕠𝕞𝕒𝕟𝕕.𝕕𝕜 (@gastromanddk) on

I det hele taget så er det bare gode sager de serverer og det er perfekt festivalmad.

 

Soup Stone

Hvis det bliver lidt køligt om aftenen, kan det være dejligt at varme sig på noget skoldhed suppe, og her får du noget af det bedste.

Ramen med japanske ægnudler.

Soup Stone byder også på spicy retter og kolde retter. Så kast dig ud i nogle wraps eller en hot curry, og bliv glad og varm.

Er du udfordret på gluten eller holder du kødfri festival, så er flere af deres retter også noget for dig.

 

Yazzys Pita

Normalt opholder de sig i Storms Pakhus, men et lille visit til Tinderbox bliver det også til i år – og det er vi glade for.

Både pitabrød og fyld plejer at være meget smagfuldt og mættende, og derfor virker det som en no brainer, når vi snakker festivalmad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazzy’s Pita – Storms Pakhus (@yazzyspita) on

Prøv deres tandoorikylling og vær ikke bange for lidt chili i, hvis du bliver spurgt. Vi ligger på en middelstærk fætter, så den er ikke altødelæggende for dine smagsløg.

Du finder dem i Moonshine-området.

 

Molotov

En gastromand skal selvfølgelig have burgere på en festival, og Molotov plejer at levere på et højt niveau. Molotov indtager igen Magicbox, så her får du mulighed for at få stillet sulten mens bassen pumper og lyset blinker.

Læs også: Burger Battle i byen: Gastromand kårer Odenses bedste burger

Det er efterhånden et stykke tid siden men tilbage i 2017 skrev vi om Molotov ovre på MigOgOdense.

Simpelt – ik’ så meget pis. We like it.

Hos Molotov får du en simpel cheeseburger og det holder hele vejen ned i maven. Vi glæder os til et gensyn.

 

Burger Anarchy

Sidste på listen, som vi også ser frem til er igen et burgersted – og det er Burger Anarchy. I år kommer de med en større bod, og det er ikke en dum idé, for deres burgere plejer at være meget populære.

Udover to forskellige udgaver med oksekød, så tilbyder de også et vegansk alternativ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burger Anarchy Odense (@burger_anarchy) on

Er du ikke kødforskrækket, så tjek også lige deres bacon-cheese fries ud – og plot derefter samaritteltet ind på din GPS. Velbekomme :-)

 

Vi glæder os …

Ja, som nævnt i starten så ser udvalget lidt skuffende ud i år, men mon ikke vi alligevel finder nogle festivalhits i blandt de mange boder på pladsen. Vi har i hvert ikke tænkt os at holde igen, og vi skal selvfølgelig prøve lidt af hvert … Hvis du er vegetar eller veganer, så er der mange tilbud til dig i år, og i den officielle Tinderbox-app kan du endda få et godt overblik over de steder, der lokker med kødfri retter.

Vi ser i hvert fald frem til nye madmæssige fornøjelser, og så glæder vi os også til kolde øl, cocktails, champagne og forhåbentlig høj solskin – og også en smule fed musik.

Følg med på instagram, facebook og her på bloggen, når vi pløjer os igennem Tusindårsskovens mange herligheder.

Du kan i øvrigt læse om alle eskapaderne fra 2018 lige her

 

 

Stik os en kommentar

Smid en kommentar