Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. februar 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

Tinderbox 2022: We’re back, baby!

Tinderbox 2022: We’re back, baby!
Fynboen

Hvor er det vildt at tænke på, at sidste gang Gastromand tog turen ud i Tusindårsskoven var i 2019. Det virker på en måde som 100 år siden, og på en anden som var det i går.

Det er jo lige om lidt det går løs, faktisk i overmorgen og vi er klar. I anledning af, at vi alle må være sammen igen, har vi taget et kig på årets madboder, så du ikke behøver at vandre hvileløst omkring mellem koncerterne, usikker på, hvad der bedst kan stille din sult efter andet end fadbamser og vodka-red bull.

Solidt madprogram præget af burgere

Tager man et kig på den lange liste af madboder, tegner der sig et mønster – der er mange burgere. Det er jo ikke nødvendigvis dårligt nyt, når man er en Gastromand, og – let’s face it, vi elsker jo burgere.

Lad os lige fremhæve et par af dem, vi kender godt.

Burger Anarchy

Kåret til årets festivalburger tilbage i 2016 og har år efter år leveret en solid velsmagende burger. Der er ingen tvivl om, at de også skal testes i år.

I år har de to forskellige cheeseburgere med, som ser virkelig lokkende ud. Du finder Burger Anarchy på fløjen mellem champagnebaren og Blå Scene

Molotov

Kendt for snaskede burgere i enkel stil, når de normalt serverer cocktails og burgere i Odense centrum. Som sædvanligt finder du Molotov i unga bunga land aka Magicbox.

Der er bare en enkelt burger på menukortet, så det er nemt at vælge mens du fyrer bassarmen af.

Foto: Molotov

Fried Chicken og Halloumi

Vi har tidligere år været helt vilde med Snack & Blues, som desværre ikke eksisterer mere. Men det ser heldigvis ud til, at nogle andre har taget konceptet op, for det ligner noget vi kender.

Så en burger med sprød kylling eller friteret halloumi kommer vi nok ikke uden om.

Du finder stedet til venstre for Pariserhjulet.

Oles Gård

På Gastromandredaktionen er vi ret enige om, at Oles Gård kan finde ud af at lave pizzaer. Derfor bliver det også der, vi skal hen, hvis sulten pludselig bliver efter en dansk-italiensk satan.

Oles Gård har tre forskellige slags pizza med i år, og du kan få dem i Moonshine.

Yazzys Pita

Hvis pitabrødene er bare nogenlunde som dem, der til hverdag serveres i Storms Pakhus, så kommer vi forbi. Mættende og velsmagende plejer at være kodeordene her, og det der med at være mættende er ikke helt tosset, når 300 fadøl skal absorberes.

Yazzys Pita ligger i Moonshine.

Fynboen

Restaurant Fynboen er rykket ud af sine vante rammer i Odense centrum og serverer i år smørrebrød til frokost og har som den eneste restaurant på festivalpladsen en aftenbanquet med forskellige serveringer og drikkevarer ad libitum – det lyder sgu ik’ dumt.

Der er adgang til Fynboen fra pladsen og fra VIP området. Bemærk dog, at du skal købe billet til hhv. frokost og aften.

Var det bare det?

Nej nej, ro på. Du kan se alle madboderne og meget mere hvis du downloader Tinderbox app’en. Her kan du også se på et fint oversigtskort, hvor de ligger.

Det kan ikke siges nok hvor meget vi glæder os til at ramme den tredje festival i år, og æde og drikke os igennem det hele, mens vi lytter til dejlig musik – uden afstand!

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar