Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 12. juli 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Et Gastronomisk Roadtrip: Afsnit II – Fuldfed forkælelse på Ruths Hotel

Et Gastronomisk Roadtrip: Afsnit II – Fuldfed forkælelse på Ruths Hotel
Webmasteren

2 uger er gået siden premieren på Et Gastronomisk Roadtrip bragte vores to venner til Bornholm og Kadeau. 2 uger der er blevet brugt på at gøre afsnit 2 lidt bedre end end afsnit 1. Kunne du lide 1. afsnit, vil du elske andet!

Hent en kop kaffe, sæt dig godt til rette og nyd lidt mere end 25 minutters feel good TV fra det aller nordligste Danmark – enjoy:

 

Vi kunne rigtig godt tænke os at vide, hvad du tænker om vores “lille” WEB-TV-koncept. Har du ris eller ros, så hit med det i en kommentar:)

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Niels Nepper

  Jeg følte mig også godt underholdt. Lidt lunt ala. Price, men uden at være for meget copy cat.

 2. Teresa

  Elsker det her program, jeg bliver sulten og jaloux når jeg ser det ;) Er vild med den oprigtige glæde, optimisme og humor Jesper og Michael viser. Man får lyst til at være med! Det er et charmerende og lækkert lille program

 3. juttajacobsen

  røv kedelig
  jeg savner mere beskrivelse af det mad som bliver severet.

 4. mumimor

  Super hyggeligt TV – men der er et eller andet teknisk galt så det hakker ind imellem. Skriver bare fordi I måske ikke selv ser det på jeres skærme.
  + elsker både Bornholm og Skagen. Men måske var det en idé at komme lidt omkring hver gang i besøger et sted? Andre bornholmske mad-attraktioner, andre gode spisesteder i Skagen; hvis man er et af stederne en uge, er det jo dejligt med variation

  • Hej mumimor.

   Jeg har testet på flere forskellige computere uden problemer. Ved du hvor hurtig din internetlinje er?

Smid en kommentar