Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juni 2024

Scroll to top

Top

2 kommentarer

You CAN drink rosé and still be a badass….!’

You CAN drink rosé and still be a badass….!’
Gastromand

Så du premieren på vores “Food On Tv” indlæg hvor jeg havde lavet min version af den laks med salvie og ingefær som Chuck laver til Wendby i Billions? Hvis ikke, så må du hellere tjekke den ud! Inspirationen kom fra Wölffer Estate som laver en pretty nice rosé som de netop drikker i Billions – men Wölffer Estate har mere at byde på – og husk nu på You CAN drink rosé and still be a badass….!’

Nu skal det handle om mere rosé fra Wölffer Estate som jeg sidder og ærgrer mig gul og blå over (hvis man altså kan det) at jeg ikke besøgte da jeg var i New York for nylig. Det er nemlig stedet på Long Island New York hvis du går op i mad, vin, fest og endda heste – ja du læste rigtigt – men det er ikke så fornemt som det kunne lyde – de laver nemlig badass wines – tjek Wölffer Estate Instagram ud hvis du vil have synlig bevis :-) 

Det er nemlig sådan, at Wölffer Estate oprindeligt var et stutteri for væddeløbsheste i særklasse – i dag rummer stedet også en vingård, to restauranter, en fredagsbar og faciliteter til at holde events og bryllupper.

Mange ynder at tage et pitstop hos Wölffer Estate på vej hjem fra stranden i The Hamptons, nyde et glas rose tilbagelænet i strandstolen til tonerne af livemusik, og kigge på solen der går ned bag vinmarkerne – lyder det som et sted jeg gerne ville have besøgt? Ohh yes – nå, i det mindste har jeg en undskyld for at tage tilbage til New York. 

Flaskerne er SÅ fede :-) Men det er indholdet der tæller…

Summer In A Bottle

Normalt hyper jeg ikke en flaske bare fordi den er fed – for det er sgu indholdet det handler om! Men fuck it – den her er altså bare blæret all the way – total eye candy! Så ja skal du imponere lidt, så er dette en god start. Men men men – hvad med indholdet? Du kan godt glæde dig hvis du lægger vejen forbi Vinomani som har eneret på disse flasker – den her vin vil en hel masse!

Sommerens bedste rose…

Sødme, fylde, syre som bare kærtegner dig – det er indbegrebet af sommer fanget i en flaske! For mig er dette et godt eksempel at man skal investere lidt mere end 60 kr. i en flaske rosé – for det kan så meget mere – Den mangler bare at blive smagt og kendt – men mon ikke det sker snart? Jeg kommer i hvert fald til at drikke meget rosé sommeren over!

Mere tak…

Prisen er 249,- stk. men 199, hvis du napper 6 stk. og så får du vist noget 10 % rabat hos Mikas hvis du melder dig hos dem og modtager nyhedsbrev. Du finder dem her.

Og husk: ‘You CAN drink rosé and still be a badass….!’

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Virkelig en blaeret flaske – nogen gange maa man bare acceptere man er en sucker for flotte indpakninger…

    • Lige præcis Morten – jeg har desværre kun én enkelt flaske igen og den ryger i weekenden :-)

Smid en kommentar