Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. marts 2024

Scroll to top

Top

52 kommentarer

Hjemmelavet remoulade – så nemt er det!

Hjemmelavet remoulade – så nemt er det!
Gastromand
Frisk hjemmelavet remulade er bare bedre end alt andet

“I say goddamn what a rush!” – ja Travolta har ikke levet forgæves og bedre kan det ikke udtrykkes. Det er pærelet at lave, og efter et par gange er det ren rutine og så er det bare suverænt i en hjemmelavet bøfsandwich!

Ready to go, så mangler vi bare roastbeef...

Ready to go, så mangler vi bare noget roastbeef…

Inspiration til denne remoulade fandt jeg faktisk da jeg var i gang med at lave Århusianerens hjemmelavede karrysalat, hvor det slog mig, at der egentlig ikke skal ret meget til før vi har en god remoulade, og så var den skabt.

Læs også: Perfekt roastbeef

Nu er det jo ikke fordi, vi springer over hvor gærdet er lavest på Gastromand (jeg er faktisk selv i tvivl om hvorvidt det var sarkastisk eller ej), men hvis du er doven, har tømmermænd, i tidspres eller bare ikke gider, så brug en god købe mayonnaise – fx. Hellmans.

Hjemmelavet Remoulade

Frisk hjemmelavet remulade er bare bedre end alt andet
3.69 fra 89 stemmer
Forb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Tilbehør
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 3 spsk god mayo eller hjemmerørt
  • 1 spsk cremefraiche min. 18 %
  • 1 spsk finthakket kapers
  • 1 spsk finthakket gulerøder
  • 1 spsk finthakket cornichoner
  • 1 spsk finthakket purløg
  • 1 spsk finthakket estragon eller kørvel kan undlades
  • 1 tsk finthakket løg
  • 1 spsk citron
  • 1 tsk grov sennep
  • Salt/peber/sukker
  • Gurkemeje til at justere farven med

Sådan gør du

  • Hak hele svineriet, fx på en Alligator hvis du ejer sådan en, ellers så vær omhyggelig og hak det fint og pænt. Ellers så blander du hele molevitten sammen og smager til med salt, peber og lidt sukker. Hvis du vil have den gule farve så justerer du bare med gurkemeje.
  • Lad det trække ca. 30 min i køleskabet og så er du klar!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Alligatoren kan stadigvæk! Og det er en kæmpe hjælp, hvis du skal miniature-hakke og er doven som mig :-)

Alligatoren kan stadigvæk! Og det er en kæmpe hjælp, hvis du skal miniature-hakke og er doven som mig :-)

Its a work in progress...

Its a work in progress…

Det er som sagt virkelig enkelt at smække sammen, så jeg må anbefale dig at prøve – og mellem os, så tror mange faktisk det er vildt svært at lave, så du kan let imponere gæsterne. Senere kommer der et lille indlæg, hvor jeg lavede en “roastbeef-sandwich” med engelsk bøf og denne remoulade – det var fantastisk!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Carsten

    En udmærket tatarsauce, men har ikke noget med remoulade at gøre.

    • Carsten

      Jeg kan tilføje at rigtig remoulade laves af picalilli – den rigtige smag får man ved 6 ugers lagring.
      Indrømmet :det er der nok ikke mange som har tålmodighed til – og så er denne tatarsauce en udmærket quick n dirty erstatning.

      • Vivi

        1 star
        Piccalilli all the way.🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  2. Ronni

    5 stars
    Står den ligeså skarpt hvis man laver den dagen før….?

  3. 5 stars
    Perfekt til en engelsk præsentation:)

  4. 5 stars
    Man reklamen gjorde mig godt nok utilpas

  5. Ann Marie Abdon Finseth

    4 stars
    Svarer så englene synger

  6. Max Møller

    Perfekt. Jeg bor, endnu i Norge og Mayonaisen er helt perfekt, men remouladen er tynd og smagsløs.
    Har lavet denne og det er en succes.
    Selv norske kokke er begyndt at lave den.,Normalt hvis du bestiller pommes frites er det meg Heinz ketchup.
    Velbekomme
    Max Møller

  7. Betina

    Hvor længe kan remouladen holde sig???

    • til imorgen

      • Tage Vold

        Det var faktisk lang tid.

  8. Mikael Bjarnvik

    5 stars
    Nem, hurtig og smager genialt godt! En favorit herhjemme! Tak for opskriften,

  9. Dorte

    Det er det værste jeg har forsøgt at lave, ligner og smager på ingen måde af remoulade.

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering