En gastromands julegaver…
Juleaften afslørede en række gaver, som stod i gastromands tegn – bl.a. Bamix 200w tryllestav med ekstra lang stav, granitmorter, siphonflaske, duftesæt, bamboo steamer mm.
Hvad røg der i din kurv?!
Stik os en kommentar-
2* texturas kit (tak for fejl i online bestillinger)!
Sifon flaske
2 poser maltodextrin
En dejlig støbejernspande!
En helt lufttørret skinke fra kroatien.
En hel Manchego og lidt gede ost fra pak i kroatien.
Og sidst men ikke mindst, farmors dræber gode brunsovs! -
Bl.a. en SousVide Surpreme Demi og vakuum pakker.
Prøvede den allerede til nytår med noget dyreryg, men der skal gang i eksperinmenterne nu.
Desuden en Assistent røremaskine, som skal røre sin anden gang rugbrød i dag -
Her i det lille hjem blev sortimentet udvidet med Claus Meyers “ALMINAK” samt et iGrill termometer, så iPad’en endelig får en funktion i hjemmet :-)
-
Har været så heldig at få en sousvide suprême
Stufz burger presser og en morder. Så der skal virkelig gang i det skøre køkken i 2012 -
Årets høst: 1 Amarone vin (jf etiketten), 1 Brunello, 3 x kogebog (alle sammen sølvskeen så mon ikke et par af dem skal byttes), Mandolinjern, Gasbrænder, stor bradepande, abonnement på “Gastro” samt en shaker.
-
Ud i det madglade univers fik jeg fik 4 stk. Riedel Vinum Bourgogne glas. En T&G Crushgrind peppermølle, som har et vanvittigt fedt design – dem skal jeg have flere af! En ny kopi af Sølvskeen. En pande, lidt tagtøj, og en kaffekværn der skal byttes. Et ganske ok udbytte.
Så fik jeg også lidt penge til hvidvinsglas, men jeg er lidt lost på hvilke jeg skal gå efter. Overvejer Peter Steger’s one for all, da de ser ud til også at kunne bruges som ok nørde-smage-glas, men super kønne er de jo ikke. Nogen der har bedre forslag? Min studenterøkonomi tillader desværre ikke en hel hær af forskellige glas…
-
Zalto ;-)
-
Det ville ikke være tosset…
Kender du et lager, hvor man kan springe over hegnet? :)
-
-
-
Her blev det til lidt kogebøger og et lille sjovt spil med gastronomiske spørgsmål som man kan hive frem når man skal dyste i parat viden med vennerne :)
Ellers blev der givet gaver, med hjemmebag, hjemmelavt flødeboller, Chai te ekstrakt, og krydderi og te blandinger :) Altid dejligt når man kan se at hjemmelavet gaver skaber glæde :)
-
Et sous vide kar (11L) med tilhørende vakuum maskine var vel den julegave som toppede mest hos mig, ja og så et års forbrug af gastro-magasinet
-
Lækre gaver I har høstet alle sammen navnlig Mr. Hein som lige topper med nyt køleskab og komfur/emhætte – hold da op – Jeg måtte “nøjes” med lidt Le Cruset gryder og potter, globalkniv, 8×2 Holmegaard hvidvinsglas og vandglas samt en Napapijri-jakke fra konen og en flaske champagne – ikke helt dårligt, men jeg er sgu lidt misundelig på Webmasterens Bamix som sikkert kommer fra hans bedre halvdel – (og nej det er ikke mig!) :-)
-
Et V6 mandolin jern, bliver dog byttet til en der kan indstilles til papirtynde skiver. Nogen der har et godt bud på, hvilken model der er bedst. Jeg har set lidt på Mcc-shop.de og H.W.Larsen? Deruodver Bent Christensens nyeste bog: Naturen til Bords, et must.
-
Valget mellem en bamix stavblender, en japansk kokkekniv eller en vakuum-indpakker. Jeg har stadig ikke besluttet mig. Derudover lækre champagneglas, masser af kogebøger samt sjove ingredienser til det kreative køkken.
Glædelig jul :-)
-
Jeg var så heldig at få en 37-lags tojiro kokkekniv og en creme brulee-brænder. Fik også en lækker ovnhandske. God høst :)
-
Vinkaraffel, 2x Jamie Oliver Pander, Bodum Grill, Weber Stegetermometer, Kushmi te og lidt blue-ray/dvd film..
Comments