7 kommentarer
Stik os en kommentar
Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
Den slog alle rekorder med 50 likes på vores Instagram-profil og mere end 90 likes på facebook – alt sammen i løbet af 48 timer. Vi tager det som en opfordring og giver den meget nemme opskrift på Eksilsønderjydens BearnaiseBrunchBurger – prøvekørt og godkendt af en tømmermændsramt Webmaster!
Antal: 4
Ingredienser
- 4 burgerboller
- 4 bøffer af 18-20% oksekød med rigeligt salt og peber
- 4 spejlæg æg
- Stegt bacon i rigelige mængder
- 1 stort løg
- Syltede agurger
- Ketchup
- Sennep
- Bearnaisesauce
Sådan gør du
- Saml hele lortet!
- Ønsker du at spise burgeren med fingrene, skal du ikke gøre som mig - se billedet:
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
-
Først bøfsandwich med sovs (ikke sauce) og nu burgere med bernaise…. stop nu svende. Hvis der er salt og kolde øl nok, så behøver man altså ikke al den sovs.
men måske en skive cheddar på toppen istedet…
-
Hold så kæft det ser godt ud :)
Kommentarer