Gastromand.dk indgår samarbejde med Winelover.dk
Vi har længe haft et ønske om et fast vininput her på Gastromand uden helt at kunne finde den rigtige form. Den håber vi at have fundet nu og du skal hjælpe os med at bedømme den.
Som du måske har bemærket, har Winelover.dk figureret i vores feed i venstremenuen i et stykke tid og nu tager vi samarbejdet to the next level…
Første gang jeg så Simons videoer med live vinanameldelser, var der et eller andet der sagde mig, at vi havde fat i noget af det rigtige og jeg faldt pladask (ingen homojokes tak:) for Simons entusiasme og ukrukkede tilgang til vin. Nu er det jeres tur til at fortælle os, hvad I synes om formen, så smid os en kommentar nedenfor eller i forummet.
One man, one wine, one take – Simon, take it away:)
Brombær, solbær, lakrids, mørk chokolade og vanilie. En helstøbt og harmonisk vin med et seriøst knockout potentiale. Et garanteret hit hos Shiraz-fans.
The Boxer købes hos Atomwine og The Wine Company for ca. 150 kr.
Stik os en kommentar-
Hej Simon,
De to venstrehandsker er så vidt jeg ved en reference til navnet (Mollydooker=kejthåndet), som angiveligt er valgt fordi både Sarah og Sparky Marquis er venstrehåndede. Fedt at du kan lide den – indtil videre har jeg ikke hørt om andre end Parker der kunne… Det er i sandhed vild, vild vin. Jeg bryder mig personligt ikke om det, men gudskelov for diversitet, og er der noget det ikke er, så er det da mainstream og supermarkedskedeligt. Og kan man lide The Boxer, kan man sandsynligvis også lide resten af porteføljen (og så må man håbe at leveren kan tåle procenterne). SKÅL!
Mvh
Michael -
Det lyder da som et rigtig spændende samarbejde. Det er i hvert fald noget jeg glæder mig til at følge. Fin og ærlig vinanmeldelse, uden noget pop eller smart vin snak. Thumbs up :)
-
Lige præcis det vi faldt for! Vi ser i øvrigt også frem til at følge jer:)
-
-
Super godt initiativ! Winelover.dk er virkelig en god side. Uhm, The Boxer er bare en helt fantastisk vin – den bedste shiraz jeg nogensinde har fået. Glæder mig helt vildt til at smage den igen i november på Klassisk 65.
Comments