Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

16 kommentarer

Gastromand.dk indgår samarbejde med Winelover.dk

Webmasteren

Vi har længe haft et ønske om et fast vininput her på Gastromand uden helt at kunne finde den rigtige form. Den håber vi at have fundet nu og du skal hjælpe os med at bedømme den.
Som du måske har bemærket, har Winelover.dk figureret i vores feed i venstremenuen i et stykke tid og nu tager vi samarbejdet to the next level…

Første gang jeg så Simons videoer med live vinanameldelser, var der et eller andet der sagde mig, at vi havde fat i noget af det rigtige og jeg faldt pladask (ingen homojokes tak:) for Simons entusiasme og ukrukkede tilgang til vin. Nu er det jeres tur til at fortælle os, hvad I synes om formen, så smid os en kommentar nedenfor eller i forummet.

One man, one wine, one take – Simon, take it away:)

Brombær, solbær, lakrids, mørk chokolade og vanilie. En helstøbt og harmonisk vin med et seriøst knockout potentiale. Et garanteret hit hos Shiraz-fans.

The Boxer købes hos Atomwine og The Wine Company for ca. 150 kr.

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Hey all. så fik den da lige gas i lørdags….igen.
  God mad og drikke det skal jo til en lørdag aften, hvor gode venner er på besøg. Jeg havde i anledningen valgt at serverer langtidsstegt oksefilet med kartoffelfondant, pastinakcreme,glacerede gulerødder og rødvinsreduktion. Og tak til kokkeeleven for den…:) Dertil serverede jeg min nyligt indkøbte Blagny 1. Cru – La Piece Sous le Bois 1992 fra Domaine Robert Ampeau. Og hold da fast en lækker oplevelse. En temmelig vild oplevelse bare at hælde den på karaffel. Den havde en farve henad portvin, men en aroma af fuldstændig lækre og bløde nuancer og et efterspil af svesker og lidt røg. Smagen af dette pragtværk må siges at være helt i top. En uforglemmelig smag af blødhed fra lettere søde bær, chokolade og lidt cigar. En fantastisk vin. OG til dig Simon. Jo det er helt korrekt med Michel Ampeau. Historien bag ham går på at han først frigiver sine vine, når han mener de er drikkemodne og ikke et sekund før. Der er ikke mange producenter der praktiserer dette idag, men han holder fast i sine principper. Desuden ønsker han heller ikke at udpensle produktionsmetoder m.m. Det holder han for sig selv. Han er iøvrigt ene mand i alle de væsentlige beslutninger omkring hele husets produktion.
  En konklusion må være at han i dette tilfælde har ramt plet. Vinen kan ihvertfald anbefales herfra.
  Jeg tror næste projekt må være at få fat i noget fra huset Mollydooker. Det ser ud til at mange er vilde med deres vine, så det vil jeg satm…… også prøve!!

  SKÅL gutter og på gensyn!!

  Lars

 2. Michael

  Hej Simon,

  De to venstrehandsker er så vidt jeg ved en reference til navnet (Mollydooker=kejthåndet), som angiveligt er valgt fordi både Sarah og Sparky Marquis er venstrehåndede. Fedt at du kan lide den – indtil videre har jeg ikke hørt om andre end Parker der kunne… Det er i sandhed vild, vild vin. Jeg bryder mig personligt ikke om det, men gudskelov for diversitet, og er der noget det ikke er, så er det da mainstream og supermarkedskedeligt. Og kan man lide The Boxer, kan man sandsynligvis også lide resten af porteføljen (og så må man håbe at leveren kan tåle procenterne). SKÅL!

  Mvh
  Michael

 3. Hej Simon.
  Jo tak. En rigtig fed aften, det må jeg sige. En aften der på flere måder gav inspiration tion at prøve mere af. http://gastromand.dk/gastronomi/topic/s%c3%b8ger-det-bedste-k%c3%b8d-i-byen
  Jeg købte faktisk Michel ampeau’s Vougeot hos Theis vine, men besluttede i sidste sekund at prøve merloten fra kay Brothers.Faktisk mest fordi jeg vidste at vi fik mindst en Rhone vin, så ville bare komme med noget lidt anderledes en de andre vine. Og det må siges at lykkedes. helt vildt godt vin til pengene. Læs evt. mine anmeldelser på – http://nedergaards.dk/side7.html
  Som du jo kan læse i min madanmeldelse, lavede jeg også bearnaise i lørdags og omg. det var nice. Glæder mig til at læse om din!! :)
  Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af at smage Sissecks’ Quinta Sardonia 2006. Men det er klart en vin jeg vil prøve af i nær fremtid, lyder yderst spændene!!
  God dag herfra
  Lars

 4. Yes Yes Yes…. lækkert at høre at der er stablet et samarbejde på banen med Winelover.dk . Det ser lovende ud i mine øjne. Det er anmelsder af vin for den almindelig mands gane og det er jo præcis det, nogle af os har savnet. Jeg kan godt lide den ligefremme stil, med facetter af god kendskab og alemene udtryk fra vinens verden. De skal være der. Jeg glæder mig meget til at høre mere fra den herre. Og måske der kunne stables et arrangement på benene, hvor vi evt. kunne smage på nogle af alle goderne…..
  Jeg har faktisk selv lige idag handlet lidt i Theis vine i Bredgade. Her stødte jeg ind i en Merlot fra Kay Brothers i Australien. En stor og kraftig vin på 15,5 % – Den skal nemlig på bordet imorgen til mine 450 grams Amerikansk højrebsfiletter…..
  http://www.kaybrothersamerywines.com/products/merlot/2005-merlot
  Endvidere stødte jeg på en vin fra Michel Ampeau – Blagny 1. Cru – La Piece Sous le Bois 1992
  til 199.95. En lidt speciel vin vil nogle mene, så den skal prøves. Manden har den filosofi, at han ikke firgiver sine vine før HAN mener de er drikkeklarer, derfor den noget ældre årgang. EN vin der skal drikkes nu og så må vi se om den lever op til forventningerne.
  ….nå men jeg vil nu læne mig tilbage og glæde mig over at det snart er rødvinstid for mig og gutterne. Herreaften begynder om 16 timer. Yeahhaaa!!
  Skål
  Lars

  • Hej Lars
   Håber du havde en god herreaften og at I gav den max gas. Jeg er meget spændt på at høre, hvad du synes om bourgognevinen. Jeg har ikke selv smagt den, men er det ikke noget med at Michel Ampeau holder kortene tæt om produktionsmetoder etc.?

   Jeg lavede selv boeuf bearnaise i weekenden (laver snart et indlæg), hvortil vi drak Peter Sissecks Quinta Sardonia 2006. Det var monster godt ;-)

   God vinuge
   Simon

 5. Tak for tilliden – det varmer!

  Glæder mig til at høre jeres mening, hvis I tør smage The Boxer. Jeg redigerer ikke i mine klip, så de skulle gerne vise mit oprigtige førstehåndsindtryk. @familiefar’n: Ja, måske skal man lige lade den stå lidt i glasset eller hælde den på karaffel, for den rykkede godt nok i næsen.

  Alt vel
  /Simon

 6. Hmmm, tror sQ den kommentar jeg prøvede mig med tidligere idag gik tabt i posten…så here we go again!

  Synes det er super initiativ med en Winelover på sitet. Hænger jo rimeligt godt sammen med den mad, vi som GastroMænd, kaster os så frygtløst ud i.

  Stiftede bekendtskab med selvsamme side i weekenden, og den er sQ ret top-nice!
  Er jo pænt misundelig på herrens tur til Barolo! :)
  Ser frem til hvad det kan bringe af gode input til jeres side, udi druens vidunderlige egenskaber.

  http://Klaus-K.dk

  • Det harmonerer smukt, og hold da kæft et slag i hovedet Simon får da han smager første gang :-) Left hook! Må får lyst til at kaste sig over den, desværre må vi vente til midt i november lader det til. Men så skal den også smages…

   • Ja, der får han sQ en på opleveren! ;)
    Lidt ærgeligt at den ikke er til at købe pt, men jep, november slår vi til!

 7. Det lyder da som et rigtig spændende samarbejde. Det er i hvert fald noget jeg glæder mig til at følge. Fin og ærlig vinanmeldelse, uden noget pop eller smart vin snak. Thumbs up :)

  • Lige præcis det vi faldt for! Vi ser i øvrigt også frem til at følge jer:)

 8. Super godt initiativ! Winelover.dk er virkelig en god side. Uhm, The Boxer er bare en helt fantastisk vin – den bedste shiraz jeg nogensinde har fået. Glæder mig helt vildt til at smage den igen i november på Klassisk 65.

Smid en kommentar