Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

73 kommentarer

Sidste chance! Vind 10×3 flasker vin

Webmasteren

Ikke nok med at samarbejdet har skaffet os vinanmeldelser i en form og et sprog vi alle kan forstå, men allerede 10 dage efter at Winelover og Gastromand offentliggjorde et samarbejde, giver det nu håndfast afkast i form af 30 flasker vin til alle jer brugere!

Så er der vin til drengene!

Folkene bag Ravenswood havde bemærket Simons smagning af deres Chardonnay og spurgte os om ikke vi ville gøre lidt reklame for en konkurrence om at blive årets vinquirk og chancen for at vinde en vinrejse til Californien. Selvfølgelig vil vi det, hvis de til gengæld ville sponsere lidt vin til vores elskede brugere – det ville de selvfølgelig gerne, så her kommer lidt reklame. Vi ser naturligvis gerne, at det bliver en Gastromand-bruger, der løber med den store præmie:)

Kan du anmelde vin på en quirky og original måde, kan du deltage i konkurrencen ’Årets vinquirk 2010’. Du skal blot filme og uploade din anmeldelse. Du kan bruge webkamera, mobiltelefon, eller lignende. Hvad du siger, og hvordan du gør det, er helt op til dig og din unikke personlighed. Ud fra de indsendte forslag vil de fire dommere, Christine Feldthaus, Per Pallesen, Christina Sederqvist og Brian Lykke, vælge den mest excentriske, unikke, originale, alternative vinanmelder, der påvirker omverdenen i en positiv retning med sit syn på vin.

Vinderen af ’Årets vinquirk 2010’ afsløres den 12. november

Vinderen får en vinrejse til Californien i efteråret 2011, hvor Ravenswoods originale vinmager, Joel Peterson, vil uddanne ham/hende i vinkunsten på Ravenswood manér.

Læs mere på vinquirk.dk

Det eneste du til gengæld skal gøre for at deltage i lodtrækningen om de 10×3 flasker Ravenswood (1 stk. Chardonnay, 1 stk. Zinfandel, 1 stk. Cabernet Sauvignon) er til gengæld at smide en kommentar nedenfor med din favorit rød- eller hvidvin!

Vi trækker lod søndag d. 31. oktober.

KOM SÅ I GANG!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Helt klart baroloen ;)

  2. Janus Platen

    Min favorit rødvin er klart Domaine Ferrand chateauneuf du pape 2007!

  3. Champagne leverer helt klart de bedste vine, men jeg vil ikke vælge, der er jo så mange gode ;)

  4. Uuuu, Bollinger Special Cuvee skal også lige nævnes, en gammel kending, men huhada man får meget champagne for pengene (ahrm Moet og Cliquot).

    • Lyder godt – har netop erhvervet mig en Bollinger Special Cuvee til fornuftige 280,- hos Dansk Vinlager: http://www.calle-vinlager.dk/products/productinfo.aspx?productid=102669&MenuItemID=0&storeid=10

      Jeg har desuden gode erfaringer med Deutz’ standard cuvée, som jeg synes giver både Moet og Cliqout baghjul, hvad angår bobler og smag.

      • Ganske god pris! Jeg havde 3 flasker med hjem fra London i tirsdags til 275 kr. i Gatwick luftehavn (så må man have det med i håndbaggagen!).

        Problemet er jo at Philipson sidder på importen i Danmark og så snakker vi 12 flasker af gangen, oooch.

        Har ikke haft fingerne i Deutz, kan være man skulle det. Kan forresten også anbefale Quartz Reef Methode Traditionelle, fabelagtige bobler fra New Zealand til en meget fair pris (mener det er ca. 170 kr. i Salling).

        http://www.quartzreef.co.nz/methodenv.html

  5. Lene Stoustrup

    der er ikke noget som et lille glas rød når man sidder midt om natten og vener på at teen’en kommer hjem efter halloweenfest!

  6. Chila Yunai

    2004 Barolo, Andrea Oberto. Min favorit!

  7. Benita B.

    Min foretrukne vin vil altid være på Malbec druen – den er bare lækker at lade løbe ned i halsen :-))
    I sidste weekend havde vi gæster – så vi ville se hvad vi gemte i viktualierummet – vi fandt flg.:
    Saint-Emilion Grand Cru 2002 Mis en Bouteille á la Propriete fra Frankrig og en Alba De Domus Upper Maipo Valley 2003 på Cabernet Sauvignon fra Chile.
    De 2 rødvine smagte dejlige vi var godt nok lidt spændte når de var fra 2002 og 2003 – så det er jo godt vi har et par stykker mere.

  8. Remi

    Kanonkop-vinene fra Sydafrika er altid en stor oplevelse.

    Kan købes her:
    http://www.vildmedvin.dk/kanonkop-stellenbosch.aspx

  9. Søren Schleemann

    Kirsebærvin er sgu en god drue….

  10. Rasmus Lind

    MIn favoritvin er Molly Dookers Shiraz- rødvin ‘The Boxer’.. Den er intens, frugtet og super fantastisk! http://www.mollydookerwines.com/mollydooker_wine_store?maxrows=200#wines

  11. Thomas

    Pinot Noir 2001 fra Whitcraft Winery – smagte den på Falernum på Frederiksberg efter anbefaling af en god kammerat – desuden får man jo en god anbefaling af Pinot Noir i filmen ‘Sideways’, hvor Miles Raymond bl.a. skriver: “Only somebody who really takes the time to understand Pinot’s potential can then coax it into its fullest expression.” God vin at drikke hvis man bare har lyst til en god drue uden andet til :)

  12. persson

    Jeg er til rødvin :)

  13. Lars

    Favoritterne er mange, det kunne være en knastør Riesling fra Nahe, en lækker Savignon Blanc fra NZ eller en fyldig Chardonay fra Californien, der er mange favoritter – og den er helt sikkert hvid

  14. Lotte M.

    Ken Wright 2008 GUADALUPE er en smuk vin.

    • Den kunne jeg godt tænke mig at smage. Jeg ved ikke så meget om amerikanske vine, men dem jeg har smagt fra Oregon og Washington har alle været interessante og fremragende. Pinot I like…

Smid en kommentar