35 Comments
Snickerskage!
Det er weekend og I har krævet den, så her kommer den selvfølgelig – opskriften på da Snickersbooooooooomb, som Eksilsønderjyden med kæreste fik serveret som en del af en 4-retters i AA.
Jeg er ikke selv den store kagespiser, men synes det er meget sjovt at kaste sig ud i, når vi er ude i ekstremerne, som det er tilfældet med Banana toffee pie, Mississippi Mudpie og nu Snickersbomben. Det er nemt, vanvittigt lækkert og gik rent ind hos damerne.
Antal: 8
Ingredienser
Bund
- 200 gr. Smør
- 4 dl. Sukker
- 3 stk. æg
- 4 dl. Mel
- 1,5 tsk. Bagepulver
- 250 g Saltede peanuts
Fyld
- 2 dl. Piskefløde
- 2 dl. Sirup
- 4 spsk. Kakao
- 4 tsk. Vaniliesukker
- 4 dl. Sukker
- 100 gr. Smør
- Alternativt kog en dåse kondenseret mælk i 3 timer og brug det som fyld
Pynt
- 300 gr. Overtrækschokolade
Sådan gør du
- Sukker og smør røres sammen, æggene tilsættes 1 af gangen, mel og bagepul-
- ver tilsættes.
- Dejen smøres ud i en passende form (smurt form) og drysses med
- peanuts
- Bag ved 175 grader i ca. 25 min.
- Ingredienser til fyldet koges sammen i ca. 10 min.
- Fyldet hældes over kagen, når den er færdigbagt.
- Efter afkøling smøres der overtrækschokolade på.
Noter
Server med en klat kvalitetsis og læn dig tilbage og modtag folkets ros!
Vi drak i øvrigt et godt glas portvin til.
Vi drak i øvrigt et godt glas portvin til.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Velbekomme!
Stik os en kommentar
Comments