Den ultimative dessert-synd: Beer-battered Mars bar
Hvis du på nogen måde lider af dårlig hjerte eller har fået en anvisning af din læge om, at du skal spise sundt og holde igen, så skynd dig væk! Dette er ikke for sarte sjæle mine damer og herrer! Det er den ultimative synd…
Vi skruer lige tiden et år tilbage, hvor jeg var i Skotland. Tillad mig, at citere mig selv:
“Martin nævner lidt for sjov, at man kan få friturestegt Marsbar – jeg gisper efter vejret og kommanderer vognen i den retning, det må da prøves – heldigvis er The Fellowship (de rejsende red.) klar og ingen melder fra, så vi kører imod DJ Chippie (kultsted i byen vi besøgte).
Tilbage er der vist bare at ønske jer alle en dejlig fredag og weekend. I kan som altid abonnere på youtube, hvillet I forhåbentlig allerede gør ikke :-) Ellers må I igang, der kommer flere syndige retter inden længe og uden at spoile alt for meget, kan vi sige en af den var en “Konge” ret!
Du kan abonnere på Mig og Min Mad her og se opskriften her. Stay tuned!
Stik os en kommentar-
Bare bages som du normalt ville bage butterdej, ca 200 grader i ca 15 min. Man ja man skal lige være opmærksom på at de bliver lukket ordenligt :)
Men pas på karamellen er møj varm..-
Kunne jeg forestille mig Allan! Man ideen er nu meget god – laver du ikke dejen bare lidt tykkere så?
-
-
1½ dl øl – min bare. Jeg måtte bruge 1 hel øl, hvis ikke jeg ville have en stor klump dej.
Når den angivne mængde er til 1 marsbar, regner jeg ikke med, at mængden skal firedobles, hvis man laver 4. Mængden til 1 er da rigeligt til 4.
Men glæder mig til at smage dem.
Hilsen Jette
-
Hej Jette, der skal nok justeres lidt med vand eller øl – men godt du fandt ud af det – de er tunge :-)
-
-
Ellers har vi også tit bare pakket en mars bar ind i butterdej, også i ovnen. Der er nemt men smager fantastisk :-)
-
Hej Allan – så gætter jeg på ovnen er max varm ikke? Ellers bliver det da noget rod? Men lyder sgu meget smart :-)
-
Comments