No Comments
24 timers Rosé-gin – med kun 3 ingredienser
Hjemmelavet rosé-gin
Den hjemmelavede hyldeblomstgin blev en instant publikumsfavorit. Så hvorfor stoppe der? Hvis der er en plante, der kendetegner det danske sommerland ved strand og vand, er det hybenrosen – og den er tilfældigvis GENIAL i gin!
Når jeg er i sommerhus står valget ofte imellem rosé og en Gin & Tonic, når der skal serveres predinner-drinks. Men hvorfor ikke forene de to fantastiske sommerdrikke?
Ofte bruger jeg hybenroseblade som pynt i en Gin & Tonic – eller cocktails generelt, men her tager vi den lidt en tand videre og bruger hybenrosen som smagsgiver i en fræk rosé-gin!
Danske jordbær giver sødme til ginen og smag af dansk sommer. Hybenrose tilfører en let parfumeret duft.
Hvis jeg selv skal sige det, har vi fat i en vaskeægte nyklassiker!
Ingredienser
- 1 Flaske Gin - jeg brugte en Beefeater
- 5 Små jordbær
- 5 Håndfulde Hybenroseblade
Sådan gør du
- Skær jordbærene i skiver
- Prop jordbær og hybenroseblade i et patentglas eller lign.
- Hæld gin over
- Luk glasset og vend det et par gange
- Stil glasset mørkt og køligt i 24 timer
- Efter 24 timer sier du ginen 2 gange igennem et rent klæde - eksempelvis et viskestykke
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Top din hjemmelavede rosé-gin med en tør tonic et par hybenroseblade og du har den perfekte sommerdrik!
SKÅL!
Stik os en kommentar
Submit a Comment