Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. august 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

24 timers Rosé-gin – med kun 3 ingredienser

24 timers Rosé-gin – med kun 3 ingredienser
Webmasteren

Den hjemmelavede hyldeblomstgin blev en instant publikumsfavorit. Så hvorfor stoppe der? Hvis der er en plante, der kendetegner det danske sommerland ved strand og vand, er det hybenrosen – og den er tilfældigvis GENIAL i gin!

Når jeg er i sommerhus står valget ofte imellem rosé og en Gin & Tonic, når der skal serveres predinner-drinks. Men hvorfor ikke forene de to fantastiske sommerdrikke?

Ofte bruger jeg hybenroseblade som pynt i en Gin & Tonic – eller cocktails generelt, men her tager vi den lidt en tand videre og bruger hybenrosen som smagsgiver i en fræk rosé-gin!

Danske jordbær giver sødme til ginen og smag af dansk sommer. Hybenrose tilfører en let parfumeret duft.

Hvis jeg selv skal sige det, har vi fat i en vaskeægte nyklassiker!

Rosé-gin

Hjemmelavet rosé-gin
3.75 fra 4 stemmer
Keyword: gin
Forfatter: Webmasteren

Ingredienser

  • 1 Flaske Gin - jeg brugte en Beefeater
  • 5 Små jordbær
  • 5 Håndfulde Hybenroseblade

Sådan gør du

  • Skær jordbærene i skiver
  • Prop jordbær og hybenroseblade i et patentglas eller lign.
  • Hæld gin over
  • Luk glasset og vend det et par gange
  • Stil glasset mørkt og køligt i 24 timer
  • Efter 24 timer sier du ginen 2 gange igennem et rent klæde - eksempelvis et viskestykke
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Top din hjemmelavede rosé-gin med en tør tonic et par hybenroseblade og du har den perfekte sommerdrik!

SKÅL!

Stik os en kommentar
Tags

Smid en kommentar