Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juni 2024

Scroll to top

Top

19 kommentarer

GM Anmelder: Com·fort – Aarhus’ bedste burger?

GM Anmelder: Com·fort – Aarhus’ bedste burger?
Aarhusianeren

Opdatering, 10. september 2012: Køkkenchefen, Juliette, fra det tidligere Comfort har nu åbnet sit eget sted: Café Juliette – Brasserie & Take-Away  i Jægergårdsgade – selvom temaet er fransk, er der stadig et par burger på kortet.

 

Opdatering, 24. januar 2012: Kun 3 måneder efter Comfort slog dørene op, er de nu lukket igen. Ærgeligt, men så må jagten på den gode burger genoptages. Giv os endelig en melding, hvis du finder noget godt…

Vi forsøger at holde fingeren på pulsen, og for nyligt bragte det os forbi en ny café i Aarhus. Caféen hedder com·fort  ligger på Nørregade 42, hvor den netop har haft sin officielle åbning.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi gastromænd er pænt store fans af pulled pork – og det er her den nye café bliver rigtig interesssant – der er nemlig en pulled pork burger på menukortet!

Pulled Pork Burger (foto: comfort)

Caféen har et bredt udvalg af forskellige burgers og wraps, her er både okse, svin, kylling, fisk og (gud forbyde det:) vegatar variationer i spil. Alt i alt lidt for en hver smag.

Vi har som nævnt smagt lidt på sagerne, naturligvis med fokus på pulled pork burgeren, men også en com·fort burger, en teriyaki burger og en crab wrap er blevet smagt. Og billedet snyder faktisk ikke, det er nogle rigtig lækre, saftige og smagsfulde burgere. Man kunne selvfølgelig have sin skepsis over for det langtidsstegte svin, da det normalt er lidt et tilberednings-marathon at lave pulled pork. Men kødet skulle efter sigende være leveret delvist færdigstegt fra en lokal slagter, og er faktisk ganske lækkert. Fritterne er sprøde og fungerer godt sammen med caféens aioli og chilimayo. Pulled Pork burgeren har en del mere grønt i sig end vores egen version, men det kan vi leve med…

Gastromands Pulled Pork burger

Caféen har desuden take-away – hvilket jo altid er rart, hvis man ikke orker at sidde på en café med tømmermænd ;)

Der er ingen tvivl om, at com·fort hurtigt er blevet et af mine nye favorit burger-steder i byen og jeg er ikke bange for at anbefale dig at kigge forbi.

Læs også: Com·fort – muligvis de bedste burgere i Aarhus

Har du besøgt com·fort? – Og hvad synes du om deres burgere? – Og hvor får man ellers en ordentlig burger?

com·fort på facebook • com·fort’s website

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Mette-Marie

  prøv THE BURGER JOINT på Åboulevarden, det er virkelig af høj kvalitet, og alt er hjemmelavet! de bager deres boller hver morgen – de ligger virkelig kræfter i at lave en god burger!

  • Tak for tippet, det må jeg give et forsøg en af dagene!

 2. Faktisk har de tidligere ejere af Com-fort intet med det nye sted, Juliette, at gøre. Juliette var derimod bestyrer/køkkenchef på Com-fort, men åbner nu hendes helt eget sted.

  Gastromand har naturligvis planlagt et visit… eller flere ;)

  https://www.facebook.com/cafejuliette

 3. Andreas

  Ejeren af det tidligere com-fort åbner d. 31/8-2012 sit nye sted Juliette, Brasserie & Take Away. Forhåbentlig fortsætter de gode burgere på menukortet

  https://www.facebook.com/brasseriejuliette

 4. Det er netop blevet offentliggjort at Comfort er lukket. Ejerne/investorer har åbenbart økonomiske problemer – det virker i hvert fald en smule overraskende, at de ikke har en forretningsplan, der kan holde mere end en 3-4 måneder for et nyåbnet sted. Men efter sigende er der også andre projekter, de er involveret i, der lukker ned.

  Men mon ikke den skuffende betjening skyldtes en underdrejet bemandning på stedet op til dagens offentliggørrelse? Jeg har kun haft gode oplevelser på stedet, og synes det er ærgeligt, at de lukker.

 5. Anne Ramlov

  Vi var på Comfort i går og havde virkelig glædet os til at smage deres burgere bl.a. efter rosen herinde fra. Jeg må desværre sige, at det blev en noget blandet oplevelse. Lige da vi ankom, stod en anden gæst ved disken for at sende sin burger tilbage i køkkenet. Vi fik hurtigt menukort – bestilte to menuer og fik også ganske tjept vores drikkevarer. Derefter skete der absolut intet i 40 minutter. Vi skulle videre i Musikhuset og havde bestemt ikke kalkuleret med at det ville tage så længe at lave et par burgere. Efter at have rykket for maden, kom den få minutter efter. Pomfritterne var superlækre, salaten ligeledes. Ingredienserne i burgeren var der som sådan intet at udsætte på – men den var halvlunken og smagte mest af alt som om, den havde stået og ventet på, at resten af maden blev klar. Det mest skuffende var dog den brankede burgerboller, hvor de havde forsøgt at skrabe det mest sorte af. Vi havde desværre ikke tid til at sende maden retur, så vi spiste den, som den er.

  De beklagede pænt oplevelsen og måltidet har klart potentialet til at være rigtig godt, men må indrømme at vi begge var skuffede i går (og vi er ellers normalt ikke så krævende, kan bare godt lide vores mad varm.)

 6. Deres måske ikke så mandige burger, veggieburgeren, er altså virkelig lækker! Og 149 for en menu med burger/wrap +2xtilbehør + 2xdip + kæmpe sodavand er da helt iorden. (ikke at jeg kunne spise op).
  Der var engang Charlies i Guldsmedegade lavede gode burgere, men synes efterhånden det eneste gode der nede fra er deres hjemmelavet fries med chilimayo.
  Men så er det jo godt comfort ligger lige for enden af gaden, selvom deres chilimayo skuffede. Smagte af creme fraiche med ketchup og paprika :/

 7. Fedt at høre at jeg ikke er den eneste, der synes om stedet. Tror faktisk jeg bliver lidt burgersulten her i weekenden :)

 8. Hvor ser det lækkert ud – det skal jeg helt sikkert prøve!

 9. Tak for tippet! Var forbi i dag og få en Teriyaki Burger med fritter og salat. Damn, den var god – en af de bedste byen har at tilbyde.

 10. hov! de ligger jo lige perfekt ift min frisør. Det skal nok blive godt. Klipning, pp burger, og så en paradis-is bagefter..

 11. Buus

  TÅÅP! Endelig nogen i Danmark der kan lave PP på samlebånd :-)
  Det skal helt sikkert prøves næste gang jeg skal til Århus!

 12. Det kunne godt være man for en gangs skyld skulle udforske café-livet i den by, man rent faktisk bor i. Priserne ser heller ikke ud til at være helt ude af proportioner.

 13. Jamen så er der jo lidt at se frem til, når man skal have en hverdag i Aarhus et års tid fra februar :)

 14. KK

  SÅDAN DER,………!!!!! Fedt sted KK tar derind næste gang vi i Aarhus til koncert,……;)

 15. Min næste burger skal da helt klart være fra Comfort – det ser rigtig lækkert ud :)

 16. klart byens bedste burger i Aarhus! Jeg har primært valgt BBQ udgaven de gange jeg har besøgt Comfort og den er helt i top. Min hidtil bedste var faktisk på ZUI som lå der før og Foodlounge har skuffet mig flere gange efter en eller god start!

 17. Spetepete

  INGEN tvivl – byens bedste burger og wraps til fornuftige priser!!! Og tro mig, jeg har prøvet de fleste steder!

  Min personlige favorit er deres Teriyaki Burger med ristet serrano, manchego ost, stegte svampe, bløde løg og teriyaki sauce. Namme nam!!!! (bliver helt sulten bare ved tanken…)

 18. Peter

  Fedt! Jeg synes faktisk Århus har manglet gode burgerjoints. Det vrimler med de klassiske café-burgere (hvor de i øvrigt ikke har fattet at bollen skal være blød!), men jeg har haft svært ved at finde et decideret burgersted med høj kvalitet, der er til at betale.

Smid en kommentar